1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Madem bu ülkede "Fenerbahçe'miz" denince tarafsız,erdemli ve adil olunuyor.Bundan sonra sürecin sonuna kadar ben bunu yazacagım. Kurallara aykırı bir durum olmadığı hallerde yöneticilerden bu mesajların silinmemesini rica ediyorum.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Eyyam ülkenin her yerine her kuruluna işlemiş durumda. PFDK İbrahim Akın'ın savcıya verdiği ilk ifadeyi baz almış, mahkemede söylediklerini pas geçmiş deniliyor. Ne kadar doğrudur bilmiyorum. Bunun haricinde İbrahim Akın şike yaptı dedikten sonra kendi kendine yapmış diyemezsin. Bunu bir yere bağlaman lazım. İlhan Ekşioğlu tek başına teşebbüste bulunmuş diyemezsin, bunu da bir yere bağlaman lazım. Eğer bağlayabiliyorsan da karşılığında gerekeni yapmalısın. Aziz Yıldırım'a ceza verirsek bunların direnişi devam eder. Ama işi 1-2 yöneticiye yıkıp, Fenerbahçe için de 58'i değiştirip kurtarmış gibi yaparsak hem savcıyı kurtarırız, hem polisi kurtarırız mantığıyla yaklaşınca mesele böyle bir hale geliyor. Ben sıradan bir Fenerbahçeli olarak davayla hiçbir alakası olmayan Zekeriya Öz'ün Yıldırım Demirören'le ne görüştüğünü hala merak ediyorum. Yoksa eğer kurullarınız bu adamların hepsini aklarsa zaten tartışılan özel yetkili mahkemeler ve savcıların altına bir dinamit de siz koymuş olursunuz mu denildi ? Bu meselenin ortası olmaz. Ya toptan suçlu bulursun gereğini yaparsın ya da ortada bir şey yok dersin birbiriyle bağlantılı kişileri aklarsın. Umarım Tahkim bu saçmalığı düzeltir demek ister gönül ama Emre'ye tedbir koyup, ardından cezasını 3 maça çıkardık diyen Tahkim'den böyle bir şey beklemek fazla iyimserlik olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri