İbrahim Akın: Çıkan sonuçlara göre görülüyor ki; günah keçisi ben oldum. Benim üç yıl futbol oynamamam kariyerimin bitmesi anlamına gelir.
İbrahim Akın: Ben şike yapmadım. Etik Kurulu raporunda savcılığa verdiği ifadem dikkate alınmış, mahkemedeki alınmamış.
İbrahim Akın: Şike operasyonunu tek başıma yürütmüş gibi gözüküyorum. Diyelim ki ben bunu yaptım, peki kiminle yaptım bu şikeyi?
İ Akın:Muhataplar suçsuz bulunuyorsa nasıl oluyor da şike yaptığım kabul ediliyor? Şikeyi tek başıma mı yaptım,neden başka kimse yok ortada?
İbrahim Akın: İstanbul BŞB'nin oyuncusuyum, suçlandığım maç Fenerbahçe maçı. Sivasspor yöneticisi ile ne alakam var?
İbrahim Akın: Şike yapıldıysa tek başına mı yapıldı? Sahipsizim, arkamda büyük bir kulüp yok diye mi kurban ediliyor, 3 yıl men ediliyorum?
İbrahim Akın: 28 yaşındayım, kariyerime üç yıl sonra nerede devam edebilirim ki. 10 aydır yaşananların tek sorumlusu ben miyim?
ibrahim akin hakli bu adam tek basinami yapti ? eski mesajlarimdada dedim buyuk adamlari kurtarmak icin kim oldugunu biliyoruz

iste boyle kucuk gucsuzleri harciyorlar ibrahim akin serdar kulbilge sekip,ilhan eksioglu vesaire vesaire gibi adamlari harcadilar.