Eee abi o zaman desinler adama böyle birşey yayınlarız bak desinler, o zaman bütün maçlarını kazansın ersun yanalın takımı şampiyon olsun böyle bi mantık var mı ya..Ersun Hoca da bu kaset yayımlanmasın diye maçı kazanmak için yapacaklarının daha da fazlasını yaparak maçı kazandı.(tekrar söylüyorum tüm bunlara rağmen FB'nin yine de maçı kazanması gerekiyordu)
adamlar boş kaleye 6 pasın içinden kaçırıyor senin bahsettiğin pozisyona bak Allah aşkına, ondan mı golden sonra cordobaya kızdılar desem şimdi dersinki o da oyunun bi parçası anlaşılmasın diye yaptılar..Aynı hafta oynanacak olan BJK-GS maçı öncesi iki tarafta biz şunların şampiyon olmasını istiyoruz, bunlar kupayı alsın diye açıklama yapıyor. yöneticiler maç öncesi yemekler yiyor(tabi ki yiyebilir arkadaşştırlar ama böyle bir ortamda yapmamaları gerekirdi. bence bunu yapmalarının nedeni -ki bunu da söylediler- biz maçı ayarlayacak olsak neden herkesin önünde yiyelim gizlice konuşurduk diyerek siz maçı ayarladınız söylentilerinin önüne geçmekti.
maçta şaibe var mıydı yokmuydu bunu onuşmak istemiyorum ama benim 1 olay dikkatimi çekti. maçın sonlarına doğru BJK atağa çıkıyor yanılmıyorsam 3'e 2 yakalıyorlar GS defansını. Sergen ayağındaki topu sağ kulavardan hızlıca gelen Ali Güneş ya da A. Hassan a verse kaleciyle karşı karşıya kalacak ama sergen napıyor topa basıyor etrafına bakıyor, yani sağdan gelen adamı görüyor ve 180 derece geriye dönerek topu orta sahadaki arkadaşına yolluyor...
sende aynı pozisyonu izliyorsun bizde aynı pozisyonu izliyoruz arkadaşım, senin yorumun nasılsa bizimkide aynı biz sallıyorsak kusura bakmada sende sallıyorsun bu pozisyona bari bişey deme, Allahtan nobre ye hiç girmedin el-samsun maçı penaltı, neyse onada bişey bulursunuz, keremin rüzgarı filan dersiniz artık.. el ede ne dersiniz bilemiyorum..Ayrıca Anelka'nın elle attığı gol diye kaldı orada eğer dikkatli izlediyseniz Anelka'nıntopa bir müdahelesi yok Anelka'nın müdahelesi kaleciye, kalecinin eline. yani Anelka orda kaleciye faul yapıyor kelci detopu elinden kaçırıp golü yiyor. Lütfen bilmeden elle attı diye sallamayalım....
şunu merak ediyorum, eğer fb son maçında denizliyi yenseydi, o çok muhterem başkan çıkıpta bunları söyler miydi ya da istifa edip görevine geri döner miydi???