-
Anlatamazsın, hala ilk Etik Kurul'u raporu derler dururlar, o raporun durum değerlendirmesi olduğu, gizlilik kararı nedeniyle tam iddianameyi içermediği, savunma tarafının hiç dinlenmediği bir rapor olduğunu anlatamazsın.
Bunun artık siyasi dava olmadığını görememek, körlüktür. 7-8 ay önce attığım bir mesaj, Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'den uzaklaştırılacak, yerine istenilen biri geçecek, geçmişe sünger çektik diyecek, belki puan silmeyle olay geçiştirilecek, sulandırılmayacak ve suç kişiler üzerinden hop uçup gidecekti.
Beklenmeyen şey oldu, taraftar sahada emek veren oyuncuları gördü ve takımına, başkanına inandı, onlara sahip çıktı.
Sonra yaşananları düşünün, sürekli gün geçtikçe absürdlüklerle karşılaştık, en sonunda siyasi irade bile olaya müdahil oldu. O günlerde de soruyordum, başbakan net açıklama yapmıyordu bir türlü ve yakın zamanda, kişiler ve kurumlar ayrılmalı dedi ve o açıklamadan sonra yaşananları tekrar düşünün ve nereye geldik yorumlayın.
Aziz Yıldırım ise, savunmasını, kişiler ve kulüpler ayrılmasın, bizi ayıramazsınız, ben Fenerbahçe başkanıyım diyerek, bunun üzerine oluşturdu. Ve son açıklaması da hala kişiler ve kurumlar ayrılmasın şeklinde.
Olay dibine kadar siyasi, neresinden tutarsan tut siyasi. Hatta bazı şeylere de gerek yok, Özel Yetkili Mahkemeler'in ülkemizde gördükleri davaları inceleyin. HSYK bile davaya Asliye Hukuk Mahkemeleri bakmalı derken, Özel Yetkili Mahkeme bir türlü dosyayı göndermiyor. Bu bile yeterlidir, olay sadece spor olsa, aylar önce sporla alakalı mahkemeye dosyanın gönderilmesi gerekmez miydi?
Tüm fotoğrafa bakınca benim içim gayet rahat. Başkası da açıkçası umurumda değil. Türk futbolu temizlenecekse, alın biz yokuz deme cesaretini keşke gösterse genel kurul, 2 kupayı alıp sonra da ligden çekseler takımı.
Mesaj Yetkileri