Sayfa 150 / 447 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
4,471 ile 4,500 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex oynamayacaksa emre-cristian-selçuk gibi defansif yönü olan oyuncular varken, 2 kanadın da ofansif olması taraftarıyım.Kaldı ki galatasaray'ın yumuşak karnı hakan balta'nın olduğu taraf. Tek kanat ofansif olacaksa da bu sağ kanadımız olmalı eboue çok dominant bir oyuncu .ünkü.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    11

Alex oynayabilecek olsada, olmasada ben aynen Ts maçındaki kadro ve dizilişle çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Alex oynayabilecek olsada, olmasada ben aynen Ts maçındaki kadro ve dizilişle çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.

Bende katılıyorum artık Aykut Kocamanın 4-3-3ünü yaşamaya başlamalıyız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bizle de alakalı olduğu için buraya da yazıyorum. Fatih Terim'in cezasının kalan 2 maçlık bölümünü gelecek seneye almışlar. E ben de soruyorum Emre'nin cezalarını da gelecek seneye niye almadılar o zaman? Var mı böyle bi uygulama ya komedi resmen

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    demedi demeyin fatih hocanın cezası kalkacak
    ben size dedim dimi bakın şimdi ne oldu

Nesil
    2006
    Yer
    11

Yok artık

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ceza kalkmamış, önümüzdeki sezona ertelenmiş. Bu TFF öncekinden beter çıktı. Resmen alay ediyor bütün takımlarla.

8. Default

twitter'da şöyle bir video geziniyordu, ben de sizlerle paylaşmakta yarar buldum renkdaşlarım.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=wf8WzSMjtg0

İlk yorum mizahi öge içermektedir

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by iam1superman View Post
    twitter'da şöyle bir video geziniyordu, ben de sizlerle paylaşmakta yarar buldum renkdaşlarım.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=wf8WzSMjtg0

İlk yorum mizahi öge içermektedir
    Trabzon halkı Sadri Şener'i istifa ettirmeli.Hem Trabzona hem ülke futboluna zarar veriyor bu adam

10. Default

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Trabzon halkı Sadri Şener'i istifa ettirmeli.Hem Trabzona hem ülke futboluna zarar veriyor bu adam
    Bi' anlasalar.
    Gereksiz ve yersiz konuşmalarından bıkkınlık geldi usta.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ses neden yok onu merak ettim

12. Post

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ses neden yok onu merak ettim
    Twitter'da takip ettiğim kişi böyle yayınlamış. Bende aynısını aldım.

Kaynak:https://twitter.com/#!/kemalmardin/s...82392400986113

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

oranlar açıklanmış

Fenerbahçe - Galatasaray : 1.90 3.10 2.80

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bu metin, Fenerbahçe’nin Kutsal Taraftarı İçin Hazırlandı…

3 Temmuz 2011 … 24 Ağustos 2011… Veda etmek zorunda kalan dört as futbolcu… Sayfalarca yazı,saatlerce yapılan konuşmalar, acımasızca atılan manşetler…

17 maçlık seriyle gelen haklı zaferin kahramanlarından biri, taraftarından aldığı büyük güçle takımını dimdik ayakta tutan bir hoca; Aykut Kocaman… Bugün bir kez daha anlıyoruz, 7 Temmuz’da Topuk Yaylası’ndaki o sözlerin değerini…

"Biz buradayız, Fenerbahçe için savaşacağız" diyen futbolcular, Volkan, Alex, Selçuk, Bekir, Gökhan,… fark etmeksizin tarihe kazındı adları, "Kulübüm için her zaman her yerdeyim" diyen taraftarlar, dimdik durdular bu koca çınarın gölgesinde, birbirine sımsıkı sarılarak ayakta duran bir Kulüp ve 3 Temmuz’un üzerinden geçen tam 310 gün…

Kutsal formaya, alın terine sahip çıktık; geçen sezon yaşananlardan, kıran kırana geçen maçlarımızdan bir gün olsun şüphe duymadık, yazılanlara, çizilenlere söylenenlere inanmadık, yalnızca salonda-sahada değil "gece-gündüz" Kulübümüzün yanında olduk…

Her zaman her yerde olduk, FENERBAHÇE olduk…

Ve 310 gün sonra, sezon başında inanması zor da olsa hedeflenen Finallerin adı oldu FENERBAHÇE!’

Bizi bugünlere getiren her değere binlerce kez teşekkürle, FENERBAHÇE’NİN Kupalardan, finallerden çok büyük olduğundan emin olan bir camia ile…

Şimdi görev yine Fenerbahçe’nin büyük taraftarında…

Bu büyük camia; kazansa da kaybetse de takımının yanında; bugün, yarın, gelecekte… Ve bu bilinçle destekleyecek takımını 12 MAYIS’TA!

Fenerbahçe taraftarı, aslında diğer maçlardan farksız gördüğü bu son maçta, 90 dakika "alkışlarla" takımının yanında; "susmayan ıslıklarla" rakibinin karşısında olmalı!

Kendi Futbolcusuna Güç, Rakibine Ders olmalı!

Her günü ayrı bir belgesel konusu olabilecek bu sürecin bugün geldiğimiz noktasında; FENERBAHÇE, hedefine aslında çoktan ulaştı.

Bundan sonra kazanılacaklar, sadece bir sembol olacak; Fenerbahçe, taraftarlarından alacağı sonsuz destek ile taraftarlarına bu mutluluğu da yaşatacak.

Ve tüm Fenerbahçeliler biliyor ki; İslam Çupi’nin, 19 Mayıs 1974’te söylediği bu söz, kazanılan-kaybedilen her kupada, asla unutulmamak üzere akıllarda…

"ŞAMPİYON OLMAK MÜMKÜN, FENERBAHÇE OLMAK İMKANSIZ"

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fenerasyon Çalışıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    11

Şöylede bi gerçek var; sen galip geldiğinde her türlü şampiyon oluyorsan, cezası iptal edilen Fatih Terim klübede, sağ kolunda Mourinho, sol kolunda Sir Alex'de olsa o maçı ka-za-na-cak-sın, nokta

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Türkiye Futbol Fenerasyonu diye pankart açanlar gerekli yerlere ulaşmış pankartları ki çalışmalar başlanmış. Neyse lami cimi yok o maç Ka-za-nı-la-cak başka yolu yok !
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

105 iptal olsun 58 eski haline dönsün ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Hatayı hatayla kapatmayı onaylamak vol13213213123
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

O zaman önce kendi yöneticilerinizden baslayin o ise. Sanki bu kurallar GS ve Fatih Terim icin cikmis gibi davraniyorsunuz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Türkiye Futbol Fenerasyonu diye pankart açanlar gerekli yerlere ulaşmış pankartları ki çalışmalar başlanmış. Neyse lami cimi yok o maç Ka-za-nı-la-cak başka yolu yok !
    TFF kafasına göre yaptı sanki şunu her konuda sana cevap veriyorum , şu an kurallar öyle saçma ama öyle burda bize yapılan bir kıyak , torpil yok kural böyle yapabilecek bir şey yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Kimsenin isine gelmez biliyorlar yoksa

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Kimin işine gelmiyormuş Arif ? Şampiyonluğu zorlamasak bu kadar uğraşacak mıydı bu konularla burdaki herkes ? Yine uğraşan olurdu ama azınlık olurdu .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by byariff View Post
    kimin işine gelmez ?

bu hazımsızlığını anlıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lig Tv'nin diyeyim başka bir şey demiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Evet Tüm konularda alınan kararlar Fenerbahçe Lehine'dir.. Oysa diğer takımlar için alınan kararlarda art niyet yoktur, kurallar dahilindedir.. Sizin mantığınız bu işte..

O maddeyi kimin değiştirmeye çalıştığı da aşikarken sizler hala olayı Fenerbahçe'nin üzerine yıkıyosunuz.. Siz bu kafayla devam edin, Fenerbahçe ile uğraşın, zaten uğraşanların düştüğü durumu görüyoruz bi anda puan farkı düşer kalırsınız böyle son maça... Oysa herkes işini yapsaydı belki bu maç sadece formalite olacaktı..

Ama açıkçası bizim işimize geliyor, siz hırslandırmaya devam edin bizi..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post

Ama açıkçası bizim işimize geliyor, siz hırslandırmaya devam edin bizi..
    Yazının tamamına katılıyorum da , buraya bir vurgu , işi şansa kadere bağlamayın , motivasyon kaynağımız sizlersiniz . Ondan geliyor başınıza ne gelirse .

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Orda okadar kamera var elbet yeni videolarda cikar.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu nasıl bir yüz ifadesidir ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sadri Şener geçen seneki şampiyonluk için kavga etse,tartışsa didinse anlarım ama adam bildiğin her başarısızlıktan sonra bahaneler üretiyor. İstanbul takımlarına daha doğrusu fenerbahçe'ye sallıyor. İstanbul takımlarından Fenerbahçe'ye sallamasını normal karşılıyorum yani Trabzon halkının geneli fb'yi düşman gs'yi dost bjk'yi nötr görürler.

Ama şu görüntüleri savunan çıkarsa çok güleceğim. Fenerbahçe başkanı buna yakın bir şey yapsa 10 yıllarca konuşulur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri