Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
Sayfa 4 / 32 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şampiyona kupasını Başkan Demirören verecek 11.05.2012
    Şampiyona kupasını Başkan Demirören verecek
    More Sharing ServicesPaylaş | Share on facebook Share on twitter Share on google Share on digg

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Spor Toto Süper Final maçından sonra, şampiyona kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören verecek.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak olan ve şampiyonun belirleneceği maçı, Yıldırım Demirören başkanlığında Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, stadyumda birlikte izleyecek.

Maçın bitiminin ardından düzenlenecek törende, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Demirören, 2011-2012 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu olacak takımın kaptanına şampiyonluk kupasını takdim edecek.

Başkan Demirören: "Kazananı hep birlikte alkışlayacağız"

Lig sezonunun kapanış maçının gerçek bir final olacağına dikkat çeken Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, gerek Fenerbahçe gerekse Galatasaray'ın bu sezon ortaya koydukları performansın her türlü övgüye değer olduğunu belirtti ve şunları söyledi: "Yarın akşam o büyük performansların taçlandırılacağı bir futbol şölenini yaşayacağız. 100 yılı aşan güçlü ve köklü bir rekabetin, taraflı tarafsız tüm futbolseverlerce büyük bir ilgiyle izleneceğini biliyorum.

Bu tarihi akşamda, sahada şampiyonluk mücadelesi için ter dökecek oyunculara, uluslararası arenada takdir gören performanslarına bir yenisini daha ekleyeceklerini bildiğim hakem arkadaşlarımıza, takımlarını bu noktaya taşırken verdikleri emek, gösterdikleri çabayı, Fair-Play olgusunu da yansıtarak bu büyük finalde sürdüreceklerini düşündüğüm teknik adamlara yürek dolusu başarılar diliyorum.

Bu anlamlı futbol gecesinin hafızalara kazınmasında en önemli rol, tribünlere düşüyor. Koşullar ne olursa olsun, kazananın hep birlikte alkışlanacağı örnek bir duruşla onlardan finale değer katmalarını rica ediyorum.

Tabii ki kutlamalarda, geçmişte yaşadığımız acı olayların tekrarlanmaması için, tüm ülke genelinde şampiyonluk bayramına gözyaşı karışmasını engelleyecek bir olgunluğun sergilenmesi gerektiğini de hatırlatmakta yarar görüyorum'' dedi.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=15157

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Şampiyonun kupası Saraçoğlu'nda verilecek. Bence doğru karar. Hayırlı olsun.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe açısından sevindirici,Galatasaray açısından nötr bir haber. Fenerbahçe şampiyon olursa sıcağı sıcağına seyircisiyle kutlma şansına sahip.GS şampiyon olursa seyircilerin tepkilerinden dolayı kupa töreni rezil olabilir. Bakalım neler olacak
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Törenin Saraçoğlu'nda yapılması iyi. Fener alırsa hemen kutlamış olur, Galatasaray alırsa da ezeli rakibinin sahasında kupa kaldırma şerefine tekrar erişmiş olur.
    Last edited by meddah : 11.Mayıs.2012 at 17:32 Reason: Kural 8

yunus yıldırım ve mustafa kamil Fenerbahçeli miymiş? öyle olsun. demişsiniz ki 3 maç Fener 1 maç Cimbom kazanmış. e son 4 yılda galatasaray kaç maç kazanmış ki 3e1i az buldunuz? o 1 maçı da nasıl 8 kişi kalıp da kazandığınızı bilirsin. gökhanı nasıl atmıştı ama adam eğildi, top attılar gökhana sarı FENERBAHÇELİ Cüneyt Çakır derbiden önce fazla konuşmak istemiyorum sonrasında konuşurum konuşacak olursam

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fatih Terim'in kafasındaki 11

inci sözlükte rast geldim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray neden Kadıköy'de kaldırmak istiyor anlamadım ? Arena'da güzel bir törenle kaldırsalar daha iyi olmaz mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Amatör bir 20.45 denemesi. Hedef tamamen psikolojik baskı. Yarın gerecek cevabı alırlar ya da bu psikolojik baskıyı da 20.45 gibi kurmuş olurlar göreceğiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Galatasaray neden Kadıköy'de kaldırmak istiyor anlamadım ? Arena'da güzel bir törenle kaldırsalar daha iyi olmaz mı ?
    Kurallar geregi oyle

Nesil
    2006

Az önce kuzenim yarın fenerium üstte biletim var maça gidiyoruz diye sms attı. Şuan izlemeyi bile planlamadığım maça stada gidiyorum. Sayısal'i tutturmuş kabul ediyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kurallar gereği öyle, zaten ben yarın Galatasaray şampiyon olursa alkışlamayı düşünenlerdenim. Ki Galatasaray'da zaten haftaiçinde kendi stadında kutlama yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

stoch ve dia yerine caner ve mehmet topuz ile başlarsak özellikle pres altında pas hatası yapılmaz, sağ tarafımıza ikkat edersek akıllı hücum edilirse kazanma ihtimali var. Ben bir Fenerbahçeli o kadar çok ümitli değilim. Final maçlarında takım bekleneni veremiyor. Yine de şampiyon olsun olmasın bu takım alkışı fazlasıyla hakediyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Defansif çıkma hoca şu maça lütfen defansif oyuncularla doldurma ilk 11'i. Biraz kontrollü başlayalım düşüncesi ne zaman işe yaradı? Ki bu final maçı ve kazanmak zorundayız 50den-60dan sonra hala skoru elde edememiş olursak bir panik havası yaşanır sahada. Buna ne sen ne de tribünler engel olamaz o saatten sonra. Biz ilk yarıda skoru elde etmek zorundayız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kazanan takım hakkıyla kazansın, hakem hatası olmasın da başka birşey istemiyorum. Şampiyon olmuş kadar duygu karmaşası yaşadık zaten bu sezon,varsın şampiyonluk gelmesin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer olurda kupayı kazanırsak Kadıköy'de kutlayacağıma alırım kupamı kendi stadıma giderim. Zaten Fenerbahçe şampiyon olacağı için böyle birşey olmayacak ama yinede ihtimal işte.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Resmen kışkırtma bu.Olay çıkacagını adları gibi biliyorlar ama bunun olmasını istiyorlar.Eger Gs şampiyon olursa kepaze bir tören olucak.Sahaya taraftarlar girecek küfürler edilecek.Eger böyle bir kutlama istiyorlarsa kutlasınlar bakalım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şampiyon olursak birsürü olay çıkar. Kupa töreninin 5 dk sürmesi lazım. Sonra alsınlar kupayı gelsinler Florya'ya.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kupa kaldırılamaz ki.Shakhtar maçı gibi sahaya girer taraftarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Kupa kaldırılamaz ki.Shakhtar maçı gibi sahaya girer taraftarlar.
    girmesin zorla mı ittiriyorlar arkamızdan?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hele bi şampiyon olsunlar bunları o zaman konuşuruz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aslında çok tahrik edici birşey olursa sahaya girilme olacağını zannetmiyorum. Hakem olay çıkartmazsa, maçta kavga çıkmazsa taraftarda biraz sakin durabilir. Ayrıca zaten aşırı güvenlik önlemi olur bu maçta.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

keşke bana da bi sms gelse kuzenim dese maça iki biletim var
    cevabım net olur ama burda yazamam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok açık söyleyeyim Galatasaray'lıların aşırı bir sevinci olmazsa küfür ve bir kaç yabancı madde dışında olay çıkmaz ama kupanın orada kaldırılacak olması sorun.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ne dert ettiniz kupa kaldırma işini sanki şampiyon oldular da bi maç oynansın önce.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Resmen kışkırtma bu.Olay çıkacagını adları gibi biliyorlar ama bunun olmasını istiyorlar.Eger Gs şampiyon olursa kepaze bir tören olucak.Sahaya taraftarlar girecek küfürler edilecek.Eger böyle bir kutlama istiyorlarsa kutlasınlar bakalım.
    Kupanın verilmesi ve kutlama yapılmasına ben de karşıyım onu belirteyim önce. Ama Arenadaki maç sonunda Mehmet Topuz ve Baroni'nin yaptıkları taklidin resmini paylaşman ve o konu hakkında yazdıkların sonrası gelip şimdi buna kışkırtma demen, sahaya taraftar girer demen tezat olmuyor mu?

Pittbul'a karşı alayına Kangal !
    Buraya Melo konunca biz Sabır Allah ya sabır demiyoruz ne hoşunuza gitmedi acaba ? Galibiyet sevincini koymak tahrik mi ? Kusura bakmayın burası TT Arena degil galibiyet sevincini hakaret etmeden her şekilde yaşarız.
    Melo yapınca anı yaşıyorsunuz biz yapınca niye sezon sonu bekleniyor ?
    Bu arada Mehmet'tin lakabıda Kangal'mış Kayserispor'dan beri onu söylemeyi unuttum.Yani burda dalga filan bişey yok.
    Yani sen bu yazdıklarınla sizin oyuncuların Galatasarayın sahasının ortasında -sizin tabirinizle- sevinmelerini normal görüyorsun ve Galatasaray taraftarlarının bundan tahrik olmasına anlam veremiyorsun gel gör ki yarın Galatasaray şampiyon olursa yapacağı kutlamaya karşı çıkıyorsun. Yanlış mı değerlendiriyorum?

Başta da yazdığım gibi ben de karşıyım ama o zaman sizin oyuncularınız benzerini yaptığı zaman da aynı tavrı sergilemeni beklerdim. Onun da taraftarları tahrik etmek olduğunu söyleseydin o zaman bu yorumuna saygı duyardım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ki bizim oyuncularimiz 90 dakika kufur etmedi maç bitince fenerli oyuncular tribunleri tahrik edince kufur yediler. ayni karsiligi fenerdende bekliyoruz umarim kufur etmezler.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Kupanın verilmesi ve kutlama yapılmasına ben de karşıyım onu belirteyim önce. Ama Arenadaki maç sonunda Mehmet Topuz ve Baroni'nin yaptıkları taklidin resmini paylaşman ve o konu hakkında yazdıkların sonrası gelip şimdi buna kışkırtma demen, sahaya taraftar girer demen tezat olmuyor mu?
    Yani sen bu yazdıklarınla sizin oyuncuların Galatasarayın sahasının ortasında -sizin tabirinizle- sevinmelerini normal görüyorsun ve Galatasaray taraftarlarının bundan tahrik olmasına anlam veremiyorsun gel gör ki yarın Galatasaray şampiyon olursa yapacağı kutlamaya karşı çıkıyorsun. Yanlış mı değerlendiriyorum?

Başta da yazdığım gibi ben de karşıyım ama o zaman sizin oyuncularınız benzerini yaptığı zaman da aynı tavrı sergilemeni beklerdim. Onun da taraftarları tahrik etmek olduğunu söyleseydin o zaman bu yorumuna saygı duyardım.
    Maalesef bi yerde hatan var abi. Şimdi bir ezeli rakibinin stadında şampiyonluğu kutlamak var birde kendi oyuncunun sevincinin bir benzerinin rakibinin oyuncusunun yapması var. Fark var yani arada. Melo o hareketi yapınca herhangi bir galatasaray taraftarı rahatsız olmuyorsa Mehmet Topuz yapınca da rahatsız olmamalı.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Maalesef bi yerde hatan var abi. Şimdi bir ezeli rakibinin stadında şampiyonluğu kutlamak var birde kendi oyuncunun sevincinin bir benzerinin rakibinin oyuncusunun yapması var. Fark var yani arada. Melo o hareketi yapınca herhangi bir galatasaray taraftarı rahatsız olmuyorsa Mehmet Topuz yapınca da rahatsız olmamalı.
    Rahatsız olup olmamak değil. Bak o gün Mehmet ve Baroni'nin yaptıklarının normal olduğunu savunan sananes yarınki maç için de kupa verilmesinin normal olduğunu yazıyor. Anlatmak istediğim bu. Ben eğer Melo'nun hareketini savunuyorsam o zaman Mehmet'in yaptığına da tepki göstermemeliyim. Mehmet'i eleştiriyorsam yarın bizim kupayı Fenerbahçe stadında kaldırmasını da eleştirmeliyim. Tutarlılık olmalı yani. Ha ikisi bir değil derseniz onu tartışırız o ayrı.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Açıkcası fenerli futbolcuların son maçtan sonra Arena'da yaptıklarına bakarsak, GS'lı futbolcuların şampiyon olmaları halinde timsah yürüyüşü yapsa kimsenin bişey demeye hakkı olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Açıkcası fenerli futbolcuların son maçtan sonra Arena'da yaptıklarına bakarsak, GS'lı futbolcuların şampiyon olmaları halinde timsah yürüyüşü yapsa kimsenin bişey demeye hakkı olamaz.
    O sevincin en büyük nedenlerinden biri de Selçuk'un attığı golden sonraki ve 2-2'lik maçtaki sevinçtir. Her şey karşılıklı yani.

Sayfa 4 / 32 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri