Sayfa 35 / 36 İlkİlk ... 2533343536 SonSon
1,021 ile 1,050 arası toplam 1063 sonuç

Konu: THY Euroleague 2011-2012 Sezonu

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Bu ahlaksızlık değil. Nedenini açıklayayım;

Öncelikle kadro ve bütçe farkı baya bir fazla iki takım arasında. Dolayısıyla hedefler de farklı oluyor. Fenerbahçe Ülker'den beklenen, bu bütçe ve bu kadronun gerektirdiğini yapıp en azından Emporio Armanı Milano gibi Euroleague'in en güçsüz takımlarından birini yenmesiydi. Buna bahane olarak kadrolarında Antonis Fotsis, Omar Cook gibi oyuncuları barındırdığını söyleyeceksiniz fakat kötü takım derken takım olarak hiçbir varlık gösteremediler Top 16'nın sonuna kadar. Kısaca Fenerbahçe Ülker'den beklenen, şuanki haliyle bile onlardan çok daha iyi bir takım olmalarından dolayı Armani'yi yenmesiydi ve bu başlıkta bu yüzden bir sorun yok.

Gelelim Galatasaray'a.Euroleague'deki ilk senesini geçiren ve sınırlı bir bütçe ile mücadele eden bir takım söz konusu. Bu tip takımlar için gruptan çıkmak iyi bir sonuçtur. Bunun üzerine Top 16 turunda alınacak 2 veya 3 galibiyet ise büyük bir başarıdır. Galatasaray bunu gerçekleştirdi hem de CSKA Moskova gibi rakiplerini içeride - dışarıda bozguna uğratan bir takımı yenerek. Ardından çeyrek final şansını Olympiakos gibi her ne kadar bu sezon kötü oynasalar da Avrupa'nın en iyi takımlarından birine ve buraları defalarca oynamış bir takıma deplasmanda az farkla kaybederek yitirdi. O gece Spanoulis gibi Avrupa'nın en elit oyuncularından birini durdursa veya Anadolu Efes, Olympiakos'u yenmiş olsa şuan Galatasaray Euroleague'deki ilk senesinde çeyrek final gibi muazzam bir başarıyı yakalamış olacaktı. Bu paragrafın özeti de şu ki ilk seneden buralara oynamak büyük bir başarıdır ve buna saygı duyulması gerekir. O nedenle o başlıkta da bir "ahlaksızlık" yok.

Umarım anlatabilmişimdir durumu.
    Galatasaray elemelerden gelmiş olabilir ilk senesinde top 16 ya kalma başarısını göstermiş olabilir . Bu iyi bişey tabiki . Ben koyu olarak belirttiğim yere takıldım . Bütün yıl kısıtlı bütçe kısıtlı kadro denildi ama FBU'nun kadrosu GSMP'nin kadrosundan daha dar ve 3 temmuz sürecinden beri olanlar sebebiyle yatırımda yapılamadı . Ayrıca sakatlıklarlada çok boğuşan bir takımdık . Sakın yanlış anlaşılmasın ben başarıyı örtmüyorum sadece kısıtlı kadro kısıtlı bütçenin FBU için geçerli olduğunu belirtmek istiyorum .

Başlığa gelicek olursak tamamen Fenerbahçe düşmanı bir basının haberlerini takmamak gerek
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben zaten Türkiye'de Ntvspor hariç hiç bir yayın ve basın organının tarafsız haber yaptığını düşünmüyorum ama diğer ülkelere nazaran daha az.Bu yüzden ahlaksızlık demek de biraz ağır olmuş.Onu belirtmek istedim.

NTVspor mu tarafsız ? Sadece "" diyebilirim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben haberlerinden bahsediyorum abi programlarından değil
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Haber + program ne varsa taraflı yayın yapıyorlar. Zaten Türkiye'de tarafsız yayın yapan organı yok denecek kadar az.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben öyle düşünmüyorum abi.Ntvspor tarafsız yayın yapan bir kuruluş kanaatimce.Farklı görüşler olabilir tabi ki.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Google'a NoNtvspor yazıp bakabilirsin örneklerine. Twitter'da bile günlerce Top List'te kalmış bir terimdir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Baktım abi.Hala fikrim değişmedi.Tamamen kişilerin kendilerince yorumlayarak oluşturduğu bir oluşum gibime geldi.Tamam Ntvspor doğru bir haber yapmamış olabilir ama buna taraflı demek olmaz bence.Mesela izlediğim bir videoda Mehmet Demirkol gibi bir yorumcuya kin kusuyorlar.Ben okula gidiş saatlerime denk geldiği için Spor Servisi'ni hiç kaçırmam ve izlediğim en tarafsız spor programıdır.Haberleride zaten taraflı hiç bir yorum katmadan sunuyorlar.Hiç mi hata yapmıyorlar elbette ki yapıyorlar yaptıkları bir kaç hata olay çıkarmaya hazır kişiler tarafından abartılıp böyle bir düşünce ortaya çıkarılıyor.En azından ben böyle düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

En tarafsızı FBTV bana göre

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ntvsporu biliyoruz cok tarafsiz canim (!)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Andrei Kırilenko, SPOX'a konuştu: "Bence Avrupa'da Galatasaray taraftarı eşsiz. Belki Partizan'ı ekleyebiliriz

http://www.spox.com/de/sport/mehrspo...eague-nba.html

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

EuroLeague CEO'su Jordi Bertomeu: Galatasaray ilk senesinde EuroLeague' e büyük renk kattı.

Jordi Bertomeu: EuroLeague maçları Şampiyonlar Liginden etkilenmemesi için önümüzdeki sezondan itibaren Perşembe ve Cuma günleri oynanacak.

Jordi Bertomeu: Galatasaray hem sahada sergilediği oyun hemde taraftarının desteğiyle inanılmaz bir sezon geçirdi.

Jordi Bertomeu: Galatasaray bu sene finale kadar gidebilirse gelecek sezon EL' in parçası olacaklar. Doğru yolda olduklarını görüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arkadaşlarım geçen gün Şirinevler'deki Burger King'de Olympiakoslu basketbolcuları görmüş

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Finaller tam da ligin final haftasina geldi. Cmts gunune fikstur konulmamis neyse ki

Yesiller alsin istiyorum ben, Zeljko Obradovic favorim.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

İLK FİNALİST CSKA MOSKOVA!

Panathinaikos 64 - 66 CSKA Moskova | Mac Sonucu

Last edited by hakan769 : 11.Mayıs.2012 at 21:32

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

CSKA ucuz yırttı bu sefer. Maçı izlemedim ama son 1 dakika geriden gelip aldı CSKA PAO'nun basit hatalarından.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

22-9 luk üstünlüğü vardı Pananın CSKA Geri döndü .

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Forumda mesaj yazarken ara ara bakıyordum bir ara 4 sayı öndeydi Pana son bölümde, Cska faul kaçırdı falan gene de tutamadılar skoru. Kolay değil tabi karşında CSKA var ama oldukça yakınlardı kazanmaya. Gerçi Barça-Cska finali izlemek varken istemezdim Pana'nın kazanmasını.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Panalılar

CSKA lılar

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Olimpiakoslular CSKA taraftariyla birikte izlediler maci ve Pana kaybedince Pana taraftarina el salladilar gulegule niyetine, CSKA lilardan daha cok sevindiler sonuca

Bunlar da cok fanatik, ne de olsa ayni topraklarin insanlariyiz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yuh. Olympiacos napmış öyle 63-57 son 1:56

Edit: Nazar ettik 63-59 oldu ardından hücum faulden top kaybı yaptılar

Editin Editi: üstüne bide 5 faul 63-61 oldu 30 saniye geçmeden

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

FİNALIN ADI: CSKA MOSKOVA - OLYMPIAKOS !

Olympiakos 68 - 64 Barcelona | Mac Sonucu

Vay bee iki takımıda yenmiştik

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen yendiğimiz iki takımda finalde

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Seneye daha iyi kadroyla buralari zorlucaz beyler rahat olun

Dedovic kalirsa cok saglam bir 4 numara ile buralar hayal degil

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İstediğim final Barcelona-Panathinaikos'tu. Hemen duşa giriyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beyler dün taksimde baya pana'lı taraftarlar vardı. Etraflarında da polis. Olay çıkmış sanırım. Haberlere felan yansımıştır var mı ne olduğunu bilen ?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Olympiakos taraftarlarıyla kapışmışlar, öyle bir haber okudum. Gazetecilere falan da saldırmışlar yazıyordu.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

http://spor.milliyet.com.tr/yunanli-...62/default.htm

Ben Vatan'da okumuştum internet sitesinde bulamadım haberi, Milliyet'te var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Süper final heyecanı falan derken unuttuk cuma günkü cska - pana maçı müthişti gerçekten finalde ki maç bu kadar iyi olmayacak tahminimce.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Final maçı başlıyor. NtvSpor veriyor izlemek isteyen varsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Final başladı ilk yarıyı beklendiği gibi CSKA önde tamamladı ama o kadar da zevk vermedi bana Teodosic dışında.. Keşke Pana - CSKA Finali oynansaydı..

Sayfa 35 / 36 İlkİlk ... 2533343536 SonSon

Mesaj Yetkileri