Sayfa 154 / 447 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon
4,591 ile 4,620 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Alın teri akıtan bütün futbolcularımıza helal olsun.GS'yi de tebrik ederim onlarda hak etti şampiyonluğu.Dia yaptığı amatörce davranışla maçı bitirdi hem de ortamı gerdi.Aykut hocanın en baştaki yanlışı bu sene çok kötü olan Semih ile başlamasıydı , oyuncu değişikliklerinde de geç kaldı.Neyse Türkiye kupası daha önemli inşallah çarşambaya kadar moral olarak toplanır takım

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Allaha şükürler olsun bu sezonu anlımızın akıyla bitirdik.

Gelecek sezon şartlar eşitlenir o zaman görürüz ben aykut hocanın 4 3 3 sistemine hayran kaldım 2 tane orta saha ile çok daha iyi olur

bir not daha

allaha şükürler olsunki biz allahtan başkasına biat etmeyiz

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Yazıklar olsun kendini insan sanan o sarı lacivert formaları üstüne geçirmiş şeylere.Polis arabası devirmek nedir ya!!Adamlar kazandı olay bitti nasıl bir ülke olduk arkadaş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çarşamba günü kupa maçında Ankara'da statta olacam. Sadece formamı giyer giderim diyordum ama Biber gazı için limon, plastik kurşun için çelik yelek, cop yememek için hızlı koşmama yardımcı olacak bir spor ayakkabı gibi teçizatımı da yanımda bulundurmam gerekecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Hiç kaçışın yok polis gelir seni yine bulur

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

avrupada 2 ön eleme oynucaz dimi arkadaşlar

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Yazıklar olsun kendini insan sanan o sarı lacivert formaları üstüne geçirmiş şeylere.Polis arabası devirmek nedir ya!!Adamlar kazandı olay bitti nasıl bir ülke olduk arkadaş
    Bu maçla ilgili birşey degil o polise karşı tüm senenin nefretidir bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

nasıl olsa önümüzde ki duruşmada yine biber gazı yiyecez intikam falan alınıyorsa alsınlar şimdiden.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    avrupada 2 ön eleme oynucaz dimi arkadaşlar
    Evet ne yazık ki. 2. ön eleme turundan başlıyoruz. Turu geçemezsek Uefa'da gruplara kalmak için eleme oynayacaz. Turu geçersek 3. ön eleme turunda mücadele edecez. 3. ön eleme turunu geçersek gruplara dahil oluruz elenirsek Uefa gruplarına dahil oluruz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Evet ne yazık ki. 2. ön eleme turundan başlıyoruz. Turu geçemezsek Uefa'da gruplara kalmak için eleme oynayacaz. Turu geçersek 3. ön eleme turunda mücadele edecez. 3. ön eleme turunu geçersek gruplara dahil oluruz elenirsek Uefa gruplarına dahil oluruz.

Sıkıntı yok 3 tane transfer ile rahat gruplara kalırız

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Maç veya şampiyonluk kaybetmeyle alakası yok olayların. Özellikle 3 Temmuz sonrası yaşanan süreçte polisin tavrına karşılık taraftarın patlama noktası oldu. Yerde yatan adamın kafasına atılan tekmeyi gören, çoluk çocuk ayırmaksızın biber gazının basılmasını gören, facebook-twitter sayfalarında Fenerbahçe taraftarına bilendiğini anlatan polisleri gören insanların karşı reaksiyonudur bu olaylar. Umarım yaralanan taraftarlarımızın ciddi bir şeyi yoktur.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Eğer Zico'nun senesinden sonra 5 sene olmuşsa bizim avrupada 3. ön elemede seri başı olamayacağımızı düşünüyorum. Kaç sene oldu çeyrek final oynadığımızdan beri? ben hatırlayamıyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

2007 de oynadık.

seri başı olamayız.ikinci turu geçeriz ama play off turunda çok zorlu rakipler gelir

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya hep dedigim gibi şu dava bizim ilk ön elememiz.Davayı atlatırsak gerisi gelecek eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kadıköyü polisler öyle bir hale getirmiş ki şaşkına döndüm; cadde bostandan çıktık stada yürüyoruz, üstümüzde helikopter bize ışık tutuyor ilk defa böyle birşeyle karşılaştım vallaha, ardından biber gazı yedik , ondan sonra ise panzerlerden su.. inanın tek amacım o yorgunlukta yurda varmaktı. bir türlü varamadık. otobüsü biniyorum, adam burada olay var var ben gitmem diyor geri dönüyor. yarım saat önce yurda varmış durumdayım. ama polislerden çektiğimiz yeter. taraftar ne yapmış, stadda neler olmuş kim ne demiş hiç bilmiyorum çünkü; kendi canımın derdine düştüm.

Fenerbahçeme teşekkür ediyorum, her sene şampiyonluk mücadelesinde bulunmayı bana yaşattığı için. sen böyle devam ettikçe çok operasyon yersin.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

FENER GOL GOL GOL

Türkiye kupası geliyor

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    FENER GOL GOL GOL

Türkiye kupası geliyor

bir teselli ver

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bursa maçına hangi onbirle çıkıcaz acaba

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

4 3 3 ile devam etmeliyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu travmanın ardından bir de kupa kaybedilirse Fenerbahçe camiası için baya kötü olur.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hiçbir şey olmaz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

TR kupası zaten kaybedilicek ki. Ya 2/2 yapıcaktık ya da 2/0 maalesef 2/0 olcak.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ne olursa olsun, başını dik tut FENERBAHÇE'li.

http://www.facebook.com/photo.php?v=290275197730253

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kupa da bugün önemini kaybetti travmaseverlere duyurulur.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

rahat olun beyler kupa bizim ya artık görelim şunu beter be

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben işler bu hal almadan önce yakınımdaki tüm Fenerbahçe'li arkadaşlara "Bu sezon biz sizi kadıköy'de yeneceğiz,Siz de Türkiye kupasını alacaksınız." tahmininde bulunmuştum. Biz yenemedik ama şampiyon olduk. Bursa maçı belki uzatmalar + penaltılara gider ve Fenerbahçe kazanır.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fener alsın Türkiye Kupası'nı Süper Kupa oynamak güzel olur. Bu sefer her türlü alan kazanır olacak daha heyecanlı bir maç olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hep dedigimiz gibi Fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter !

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

aslında bu sezonun özeti : bizi ele geçiremediler.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Tam doğru düzgün bişeyler yazıym dedim diğer konular kitlendi

Bu foruma üye olduğum dönemde çok güzel arkadaşlıklar edinmiştim, imzamda olan ve site yapılanmasından dolayı silemediğim kariyerime de çok güzel bir ilgi olmuştu. Sosyal medyanın gelişmesinden dolayı forumlar eski günlerini aratmaya başlayınca taktik ve futbolcu araştırmalarını okumak için girer oldum foruma. Kariyerimi de ismim ve soy ismim geçtiği için (yaşım 28 ticaretle uğraşıyorum, google aramalarında çıktığı için hoş olmuyordu) Bu foruma üye olmadan önce de arkadaşlığım olan Vieri'den rica edip sildirmiştim kariyerimi. Şimdiye kadar hiç yaşanmamış gerginliklerin yaşandığı bir lig yaşandı bu sene, haliyle bizlere de yansıdı. O sebeple bu konuşmalar içerisinde kırdığım, kendimi yanlış ifade ettiğim kişiler olduysa affola.

Bende Night_Mare gibi düşünüyorum, umarım Fenerbahçe Türkiye Kupası'nı alır ve birde süper kupa oynama şansımız olur. Bu sene kim ne derse desin bu lige değer katan takımlar Galatasaray ve Fenerbahçe'dir.

Mesaj Yetkileri