ya bırakın alsınlar anasını satayım ne bu gerginlik
Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Geçmiş olsun fenerbahçeliler,ama birde iyi yanından bakın erkenden yatağınıza gireceksiniz ve bu gece para haracamayacaksınız.Buda güzel.
neyse bence bırakalım dalgayı espriyi birbirmize saldrımayı son bir kez daha Galatasarayı tebrik ediyorum...
kendi takımımıda ayakta alkışlıyorum burayada kadar getirdiğiniz için her ne kadar berbat top oynasanızda yüreğinizi ortaya koydunuz yeni bir sezonda görüşmek dileğiyle...
Yatağımdan yazıyorum.
Melis E Biz savaştık ama yetmedi, **** şampiyonluk kutlamayı bırakmış alsancakta derneği basmışlar, millet kafasını kaldıramıyormuş. çok erken dağıldık!
normal şeyler bunlar![]()
Komedi valla adamlar kupa kaldiramadi halen![]()
Bu ülke adam olmaz ya İngiltere'de olsa şimdi herkes evlerindeydi...
Uyku tutmadı kusura bakma gözümü kapattığımda birden Şükrü Saraçoğlu canlanıyor gözümün önünde.Alev alev.
Vallahi Galatasaraylilar size uzuluyorum. Sevinclerinizde bile aklinizda Fenerbahce var. Sevinin, sampiyonlugu kutlayin yahu nedir bu laf atma cabalari.
Açıkçası Galatasaray'ın kupayı kaldırmak istemesi mi ayıp yoksa kupayı kaldıramaması mı?
Güvenlik sağlandı sanıyorum. 2 seçenek var; ya Fenerbahçe yönetimi taş koyuyor ya federasyon bu işe taş koyuyor. Yoksa yapılmaması için bir neden var mı?
Aykut Hoca duygusal konuşuyor.. Mantık biraz devre dışı..
niye kaldırmıyorlar gerçektende stadı boşaltmadılarmı
şu an bizim stad görevlileri galiba bunda 2 sene önceki barca-inter maçında yapılanları yapıyor interliler sevineyim derken fıskıyeler falan açılmıştı geri döndüler hemen![]()
bu sene şampiyonluğu hakeden takım şampiyon oldu. Galatasaray'ı tebrik etmek gerek. Fenerbahçe'ye göre çok daha iyi maçlar çıkardılar. öte yandan Fenerbahçe'de birçok sıkıntıya rağmen son haftaya kadar iyi mücadele etti. onları da tebrik etmek gerek. hayırlısı.
Gerek yok Aykut Hoca. Sataşma hiç bir yere. Ben erken gol sevmiyorum diyen adam sendin. Al sana erken gol sevmezsen,sabırlı oynayacağım diye inat edersen gerilimi böyle yüksek maçların son yarım saati futbolsuz kavgayla dövüşle geçer gider işte. Bunu kavrayamaman enteresan geliyor bana.
3 maçta 1 kez yenemedin galatasaray'ı şu sahada.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Oyuncularımız sezon boyunca ellerinden geleni yaptılar. Bu akşam da daha baskın taraf olmamıza rağmen hücumda kilidi açma sorunu çektik. Sow, Gökhan gibi oyuncular önemli eksikler ama bugün özellikle Alex'e o kilidi açmak için çok ihtiyacımız vardı.
Faul bile olmayan pozisyonda Dia'yı çıldırtıp, atılmasına neden olan Cüneyt Çakır'ı da tebrik ederiz. Yıllar önce de saçma sapan şekilde Gökhan'ı atmıştı. Bu saatten sonra isterse Dünya Kupası finali yönetsin.
Başta Aykut Kocaman olmak üzere tüm oyuncularımıza teşekkürler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
beraberliğe seviniyoruz![]()
Meloya şampiyonluk şerefine benden bi köpek öldüren şarap.
Bu arada Dia umarım defolup gider.Dia benim gözümde bu saatten sonra haindir.Bursa maçında 18e dahi alınmamalı direk kovulmalı takımdan.
Yıldırım Demirören vali ile görüsüyormuş.
trt3 de oyun kaç dakika durdu onu hesaplıyorlar
aslansınız aslan !!!!!!!!!
![]()
İşin içinde Fenerbahçe taraftarı var diye demiyorum ama ne biçim devletiz anlamıyorum.
Sahada Fenerbahçe taraftarı varmış. Yahu nasıl çıkaramıyorlar. Gerçi Almanya ya da İngiltere değiliz.
Başbakan yine devreye girmiş ve kupayı kaldıracağız. Hemen koşup oy atalım. Hey Allahım.
Aman basbakan demeseydin :S