Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Teeek tek açıklayayım.Volkan istedigi yeriyle top tutar oyun kurallar içinde mi içinde hiçbir şey diyemessin.Baroni kuçu kuçusunu sizin oyuncunuza mı yaptı kendi takım arkadasıyla egleniyor hiçbir şey diyemessin.Tuncay'ın bir baba hindi demesi LigTv bu tezahuratlarda sesi dahi kısmıyor klasiklesmis bir tezahurattır bu.Stoch bunu her maç yapıyor elinde tutmayıp arkadaslarıyla rahat sevinmek icin tamamen kuruntunuz bu sizin.Taraftarın küfür etmesiyle futbolcuların toplu halde küfür etmesi aynı şeyse helal olsun sen haklısın.
bazı çocukluğundan çıkamamış arkadaşların sodaya limon sıkıp içmeleri gerekiyor. güzel güzel rahatlarlar hem.
kangal sevinci o abisi, yanlış anlamayın yani......
Kadıköy'ü kupayla turluyoruz. Her zaman HER YERDE En Büyük CİMBOM
Aahahah deplasman tribününe gittiler Sabri'den de bu takim bu sene seve seve sampiyon sesleri yükseldi seviyorum adami![]()
![]()
Fenerbahçeli arkadaşlar kininizi sanal ortamda dökmeyin de ağız tadımızla sevinelim, hakkımızla aldık işte şampiyonluğu, masa başı oyunlarına başvurmadan hem de!
Sabri : Bu takım bu sene seve seve şampiyon.
bu arada şansal büyükağa diyor ki futbolun içine siyaset karışmasın, yanında oturan Hakan Şükür'ün milletvekili olduğunu unutuyor gerçi Hakan bile bazen kendisini milletvekili olduğunu unutuyor ama.
O Kupa Kadıkoyde KALKTI !!
![]()
Volkan istediği yeriyle top tuttu Melo malum yeriyle gol attı.Tuncay bir baba hindi dedi sene sonunda bir baba hindi Tuncay'a döndü.Baroni Mehmet Topuz'un hareketine kuçu kuçu yaptı Melo cevabı güzel verdi yine.Stoch formayı şortuna soktu buna hiç bir bahane bulmuyorum çünkü hiç bir takımın formasını orasına koymaya hakkı yok.İlahi adalet.
Edit: Bu arada bizim futbolcuların dediklerini savunmuyorum.Ama sen bizim futbolcularımıza böyle söyleyemezsin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gerçekten guluyorum nereye saldircaklarini sasirdilar![]()
![]()
![]()
O hadi beyler boşaltın diyen kim ya. Galatasaray'dan biri değilse kimse karışamaz kutlamamıza.
Kadıköy'ü tezahüratlarımızla inlettik kupamızı da kaldırdıkO güzel tezahüratları söyleyen tüm futbolcularımızın ağzına sağlık
Işıkları açmasanız da elinizden geleni yapsanız da o kupa orda tezahüratlarla kalktı.
Beyler kimseye hesap vermek zorunda değiliz. Boşverin istediğimizi yaparız.
Super finalin kupa torenine bak![]()
Tebrikler Galatasaray...
Helal olsun, 6 haftalık gecikme oldu ama hak ettiler...
Canın Sağolsun Fenerbahçe'm.
World Hollow o1,
Fenerbahçe'linin de senin gibisi be dostum.