Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ne insanlar var hey Allahım ya. Yazıp yazıp siliyorum yazıp yazıp siliyorum bakalım nerede patlayacağız en sonunda... Oğuzhan sana da helal olsun kardeşim, tüm tahriklere, art niyetlilere karşın halen şu efendiliğini koruyorsun ya.
Olur öyle şeyler yaBen sadece Emre'ye bir şey demedimden sonra üstelemene biraz sinirlendim.Emre ile benimde derdim var ama uçan kuşun yere düşmesinden de Emre'yi sorumlu tutmam yani
Deme öyle abi arkadaş yanlış anlamış.Ayrıca geçirdikleri süreç normal değil en ufak bir olayda biraz asabileşmeleri normaldir.Ben normal karşılıyorum en azından.
Ne olursan ol, ne yaparsan yap kimsenin ahını alma...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Avrupa'ya gitmeyen takıma bu adamlar geldiyse bu sene yapılacak transferler.
Oyy oyy![]()
Ayhan Mefta Olmuş Diyorlar
Tabutunu TRT'de Görürüz Artık![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
zor maç oldu. şans kesinlikle bizimleydi. kazandık ama oyun çok kötüydü. neyse bütün sezonki şanssızlıklara sayarız onu da. hayırlı olsun. bu saatten sonra avrupa çapında, 10-15 milyon avroluk transfer olmazsa yazıklar olsun. forvet kan ağlıyor. al oraya babalar gibi strikerları, gelsin şampiyonlar liginde çeyrek finaller şunlar bunlar. al savunmaya babalar gibi stoperleri gelsin şampiyonluklar...
Elmanderin yanina çok ama çok saglam bir forvet lazim ve en az 1 tane kanat lazim.
Çok doğru ayrıca Felipe Melo kesinlikle kalmalı bonservisi makul bir fiyata alınmalı.
Juventus'un Riera'yı istediğine dair haberler vardı.Riera + 3-5 M € çok iyi olur Melo için.
Muslera
Eboue
Semih
Ujfa
X Transfer(Hasan Ali olacak büyük ihtimalle)
Engin
Melo
Selçuk
X Transfer(Çok sağlam bir kanat gerek ama yabancı kontejanını forvette kullanırız gibi Gökhan Töre olabilir yerli oyunculara mı yöneceleceğiz acaba ?)
Elmander
X Transfer(Elmandere pozisyon yaratabilecek teknik süratli bitirici bir forvet)
Bu kadro birazda kura şansı ile ŞL'de Çeyrek en kötü Son 16 Uefa'da Yarı Final en kötü Çeyrek Final oynar.
galatasarayın yapıcağı en iyi transfer bence muslerayı satmamak olmalı müthiş kaleci bugünde 3 tane çıkardığı top vardı akıllara zarar
Arkadaşlar merak etmeyin, çok bomba transferler geliyor. Çok şaşırılacak oyuncuların kulüpleriyle anlaşmalar bile yapıldı. Avrupa Kupalarına katılımımız kesinleşince (Eufa'dan ceza gelmezse) bombalar patlayacak.
Pazartesi itibariyle yavaş yavaş açıklanacakmış transferler![]()
Şampiyonluktan sonra işin en heyecanlı tarafına geliyoruz 4 ay boyunca transfer dedikoduları yupppii![]()
Transferlerin açıklanma kaynağı nedir
Türkiye'de transferin tek kaynağı ne yöneticiler ne futbolcular sadece kamu aydınlatma platformu. Başka yok malesef![]()
eto'o bitmiş.
Arif Kızılyalın: Galatasaray,Real Madrid'den biri yerli biri yabancı 2 oyuncuyla temasta.
Galatasaray'da transfer bitmez.Bakın;Shaqiri,Reyes,Forlan,Drogba,Podolski bunların hiçbiri bitmedi
Biraz ciddi olmak gerekirse kanatlara ve forvete kaliteli oyuncular lazım.
Burak ile anlaşılmış diyorlar ama F.Terim'in TS ile herhangi bir gerginlik olmaması için Burak'ı istemiyordu. TS yönetimiyle hem sözleşmesinde ki 5milyon euro + sercan şeklinde anlaştılar diyorlar ama doğrumudur bilmiyorum.
Fatih Hoca taktiğe karar verdikten sonra CL için müthiş transferler yapılacağına inanıyorum.
Türkiye'nin en iyi yerlilerinin takıma katılacağı kanaatindeyim.
Ek olarak yerli oyuncuların yetersiz olduğu bölümleri çok iyi yabancı oyuncularla dolduracağız.
Tek dileğim transferlerin hemen açıklanması sabırsızlanıyorum.
Bu takıma çok adam lazım değil kadromuz zaten güzel ilk 11'e 2-3 takviye yapılsa yanında alternatifler alınsa çok rahat ŞL'de gruptan çıkabilir kura şansıyla bu takım...He bir de Melo'nun bonservisini inşAllah alabiliriz Juve onsuz da şampiyon olabiliyor bıraksınlar işte![]()
Burak'la anlaşıldığı Trabzonspor'a 5 M € verileceği konusunda haberler var ne kadar doğrudur acaba ?
Bu konuda bir bilgisi olan var mı ?
Guardado'nun sözleşmesi bu yaz bitiyormuş diye duydum.Sizcede faydalı olmaz mı takıma ?
Burak Yılmaz'a 2-3 hafta içinde Avrupa'dan daha ciddi bir teklif gelmediği takdirde Galatasaray'da diyebiliriz. Hayırlı olsun. Beklenen bir transferdi zaten : )
...