Sayfa 700 / 1204 İlkİlk ... 2006006506906986997007017027107508001200 ... SonSon
20,971 ile 21,000 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tövbe Bismillah tamam bir şey demiyorum ya.
    Hey Allah'ım. O cümle de Baroş'u bu hale getiren Emre'dir demiyor musun? Başka ne çıkarılabilir ki

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Faulü Emre yaptığı için Emreden bahsedicek tabiki. Ama orda vurgu Emre değil, sakatlık. Adam kendi diyor zaten emreye bişey demedim diye
    Yok abi artık 'Evet Emre yüzünden,Emre Galatasaray'ın iki tane şampiyonluğu yedi,lanet olsun Emre'ye,tüh Emre,kötü Emre'' dememi mi bekliyorlar anlamadım ki.Emre ile derdim varsa açık açık söylerim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yok abi artık 'Evet Emre yüzünden,Emre Galatasaray'ın iki tane şampiyonluğu yedi,lanet olsun Emre'ye,tüh Emre,kötü Emre'' dememi mi bekliyorlar anlamadım ki.Emre ile derdim varsa açık açık söylerim.
    Senin derdin olmayabilir ama Galatasaraylıların %99'unun derdi var. Sen de arada kaynadın o zaman kusura bakma ben yanlış anladım

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ne insanlar var hey Allahım ya. Yazıp yazıp siliyorum yazıp yazıp siliyorum bakalım nerede patlayacağız en sonunda... Oğuzhan sana da helal olsun kardeşim, tüm tahriklere, art niyetlilere karşın halen şu efendiliğini koruyorsun ya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Senin derdin olmayabilir ama Galatasaraylıların %99'unun derdi var. Sen de arada kaynadın o zaman kusura bakma ben yanlış anladım
    Olur öyle şeyler ya Ben sadece Emre'ye bir şey demedimden sonra üstelemene biraz sinirlendim.Emre ile benimde derdim var ama uçan kuşun yere düşmesinden de Emre'yi sorumlu tutmam yani

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Ne insanlar var hey Allahım ya. Yazıp yazıp siliyorum yazıp yazıp siliyorum bakalım nerede patlayacağız en sonunda... Oğuzhan sana da helal olsun kardeşim, tüm tahriklere, art niyetlilere karşın halen şu efendiliğini koruyorsun ya.
    Deme öyle abi arkadaş yanlış anlamış.Ayrıca geçirdikleri süreç normal değil en ufak bir olayda biraz asabileşmeleri normaldir.Ben normal karşılıyorum en azından.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ne olursan ol, ne yaparsan yap kimsenin ahını alma...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Avrupa'ya gitmeyen takıma bu adamlar geldiyse bu sene yapılacak transferler.

Oyy oyy

Ayhan Mefta Olmuş Diyorlar

Tabutunu TRT'de Görürüz Artık

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

zor maç oldu. şans kesinlikle bizimleydi. kazandık ama oyun çok kötüydü. neyse bütün sezonki şanssızlıklara sayarız onu da. hayırlı olsun. bu saatten sonra avrupa çapında, 10-15 milyon avroluk transfer olmazsa yazıklar olsun. forvet kan ağlıyor. al oraya babalar gibi strikerları, gelsin şampiyonlar liginde çeyrek finaller şunlar bunlar. al savunmaya babalar gibi stoperleri gelsin şampiyonluklar...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Elmanderin yanina çok ama çok saglam bir forvet lazim ve en az 1 tane kanat lazim.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Elmanderin yanina çok ama çok saglam bir forvet lazim ve en az 1 tane kanat lazim.
    Çok doğru ayrıca Felipe Melo kesinlikle kalmalı bonservisi makul bir fiyata alınmalı.

Juventus'un Riera'yı istediğine dair haberler vardı.Riera + 3-5 M € çok iyi olur Melo için.

Muslera
    Eboue
    Semih
    Ujfa
    X Transfer(Hasan Ali olacak büyük ihtimalle)
    Engin
    Melo
    Selçuk
    X Transfer(Çok sağlam bir kanat gerek ama yabancı kontejanını forvette kullanırız gibi Gökhan Töre olabilir yerli oyunculara mı yöneceleceğiz acaba ?)
    Elmander
    X Transfer(Elmandere pozisyon yaratabilecek teknik süratli bitirici bir forvet)

Bu kadro birazda kura şansı ile ŞL'de Çeyrek en kötü Son 16 Uefa'da Yarı Final en kötü Çeyrek Final oynar.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

galatasarayın yapıcağı en iyi transfer bence muslerayı satmamak olmalı müthiş kaleci bugünde 3 tane çıkardığı top vardı akıllara zarar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    galatasarayın yapıcağı en iyi transfer bence muslerayı satmamak olmalı müthiş kaleci bugünde 3 tane çıkardığı top vardı akıllara zarar
    Ünal Aysal dedi zaten 25 milyon Euro verseler bil bizde kalacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ünal Aysal dedi zaten 25 milyon Euro verseler bil bizde kalacak.

isabet olur ben türkiyede bu kadar iyi kaleci görmedim volkan hariç o türk olduğu için her zaman 1 adım öndedir benim gözümde

ayrıca forvet içinde hızlı adam lazım değil bence vurduğunu atan bi adam lazım beşiktaşta oynayan ailton vardı onun gibi bi adam lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar merak etmeyin, çok bomba transferler geliyor. Çok şaşırılacak oyuncuların kulüpleriyle anlaşmalar bile yapıldı. Avrupa Kupalarına katılımımız kesinleşince (Eufa'dan ceza gelmezse) bombalar patlayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Pazartesi itibariyle yavaş yavaş açıklanacakmış transferler

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şampiyonluktan sonra işin en heyecanlı tarafına geliyoruz 4 ay boyunca transfer dedikoduları yupppii

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transferlerin açıklanma kaynağı nedir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Pazartesi itibariyle yavaş yavaş açıklanacakmış transferler
    Böyle dendiyse 2 ayi bulur oyuncularin gelmesi, GS'de transfer bitmez

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Türkiye'de transferin tek kaynağı ne yöneticiler ne futbolcular sadece kamu aydınlatma platformu. Başka yok malesef
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Arif Kızılyalın: Galatasaray,Real Madrid'den biri yerli biri yabancı 2 oyuncuyla temasta.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Arif Kızılyalın: Galatasaray,Real Madrid'den biri yerli biri yabancı 2 oyuncuyla temasta.
    Hamit ve Lass'dir muhtemelen ama Melo>Lass

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray'da transfer bitmez.Bakın;Shaqiri,Reyes,Forlan,Drogba,Podolski bunların hiçbiri bitmedi

Biraz ciddi olmak gerekirse kanatlara ve forvete kaliteli oyuncular lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Burak ile anlaşılmış diyorlar ama F.Terim'in TS ile herhangi bir gerginlik olmaması için Burak'ı istemiyordu. TS yönetimiyle hem sözleşmesinde ki 5milyon euro + sercan şeklinde anlaştılar diyorlar ama doğrumudur bilmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Fatih Hoca taktiğe karar verdikten sonra CL için müthiş transferler yapılacağına inanıyorum.

Türkiye'nin en iyi yerlilerinin takıma katılacağı kanaatindeyim.

Ek olarak yerli oyuncuların yetersiz olduğu bölümleri çok iyi yabancı oyuncularla dolduracağız.

Tek dileğim transferlerin hemen açıklanması sabırsızlanıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu takıma çok adam lazım değil kadromuz zaten güzel ilk 11'e 2-3 takviye yapılsa yanında alternatifler alınsa çok rahat ŞL'de gruptan çıkabilir kura şansıyla bu takım...He bir de Melo'nun bonservisini inşAllah alabiliriz Juve onsuz da şampiyon olabiliyor bıraksınlar işte

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Burak'la anlaşıldığı Trabzonspor'a 5 M € verileceği konusunda haberler var ne kadar doğrudur acaba ?

Bu konuda bir bilgisi olan var mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Guardado'nun sözleşmesi bu yaz bitiyormuş diye duydum.Sizcede faydalı olmaz mı takıma ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bu takıma çok adam lazım değil kadromuz zaten güzel ilk 11'e 2-3 takviye yapılsa yanında alternatifler alınsa çok rahat ŞL'de gruptan çıkabilir kura şansıyla bu takım...He bir de Melo'nun bonservisini inşAllah alabiliriz Juve onsuz da şampiyon olabiliyor bıraksınlar işte
    Juve onsuz da değil onsuz şampiyon oluyor onun için bir juve sempatizanı olarak alın şu adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burak Yılmaz'a 2-3 hafta içinde Avrupa'dan daha ciddi bir teklif gelmediği takdirde Galatasaray'da diyebiliriz. Hayırlı olsun. Beklenen bir transferdi zaten : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri