Söze gerek bırakmadılar
Söze gerek bırakmadılar
Okoro sarıkart çezalısı Quattara 2 hafta sakatlandı
Okoro ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladık
Altyapımızdan gelen yeni bir genç sözleşmeyi imzaladık hemen o da bizi sevdiğini gösterdi 11 de formayı haketti gururumu okşadı kerata
Bu oyuncuya özel ihtimam göstereceğim
FA Cup ta çeyrek final ve bakın kim var
Bizi eleyen takım çeyrek finalde Lech e toslamış. O gün kızmıştım onlara ama şimdi helal olsun diyorum
BİZLER İNANDIK SİZLERDE İNANIN
Ben sustum onlar konuşuyor artık
Aşağı ilede yukarı ilede fark 8
Demir attık 2.ciliğe
Yedek sol kanatımız 6 hafta sakatlandı.
Yukarıyla 10
Aşağıyla 6 fark
En değerli oyuncumuz bizi 80 dk yalnız bıraktı ama korkmadık yılmadık ve 3 puanı aldık
Maça kırmızı kartın dışında bizim sakatlıklarda damga vurdu. Kone 2 hafta Zerdo 7 hafta
Kalan maçlarımız
Bu süreçte bi kaç gelişme oldu onlarıda hızlıca aktarıp yeni sezon çalışmalarına başlayacağız
Kulübümüz büynesindeki ender yerli oyuncularımızdan olan Kur hızıyla rekor kırdı
İkinci yarıda görüldüğü üzre tek malubiyetimizi son maçta aldık o rakibin puan ihtiyacından çok bizim rehavetimizden oldu ama olsun canları sağolsun
İyi bir başarıya imza attık
Varşova birini daha eskitti
FA Cup sahibini buldu
Bence sonuna kadar hakettiler tebrik ederim
Sezon bitti
Ligin en çok gol atan takımı ve şampiyonu yenebilen tek takım biz olduk. Ligin ikinci yarısında 11 gol yiyip 1 kere malup olduk. Seneye Şampiyolar liginde elemelerden başlayacağız avrupa macerasına bakalım neler olacak
Sezona damga vuran takımlardan biriyiz
Oyunculara dağıttığımız prim
Ve 2.lik için aldığımız prim
Gol kralı bizden
En kibar takımlar
Alt ligimizin sonucu
DİĞER LİGLER
İngilterede Man Unt son 11 yılda 3 kez kaybetmiş sadece şampiyonluğu
Almanyada son 3 yıldır aynı
İspanya son 2 yıldır aynı
Fransada son 7 yılda 1 kez kaybetmiş şampiyonluğu Lyon
İtalya uzun bir aradan sonra İnter Milan a dur demiş
Türkiyede son 6 yıldır ardarda 2 kez şampiyon olabilen yok
Bizim Polonya da da son 4 yıldır Lech Poznan sürekli ayarı kaçmış bunların ben olmayınca![]()
UEFA kupası sahibi
Şampiyonlar Ligi kupası sahibi
Veeee ligimiz gelişiyor
Hakettiğimizi düşünüyorum
İşte bu çok güzel oldu.
Ülke futbolu olarak yükselişe devam ediyoruz avrupa kupalarında yol katettik. Şampiyon direk gruplardan başlayacak
POLONIA BYTOM A PİYANGO VURDU
Üzülerek gönderdiğimiz yıldız oyuncumuz Pierre dünyanın en büyük takımlarından birine gitti ve transferinden dolayı %50 payımızı aldık
Canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Kalbimiz seninle Pierre asla unutmayacağız seni