Arkadaşlarla work permit'siz bir online kariyer yapıyoruz. Oyuna nPower League 1'de başladık; bir arkadaşım Sheffield United'ı, bir arkadaşım Sheffield Wednesday'i yönetiyor, ben de Charlton Athletic'i yönetiyorum. İlk sezon şu kadroyla 107 puan (nPower League 1 rekoru) alarak Championship'e çıktım:

Gk: Raul Navas - Dl: Joe Mattock(kira) - Dc: Marco Materazzi&Javier Pereyra - Dr: Stuart Parnaby - Ml: Hogan Ephraim(kira) - Mc: Mikel Alonso&Ceyhun Eriş - Mr: Serges Deblé - St: Bradley Wright-Phillips&Ahmed Soukouna

Sheff Utd.'ı yöneten arkadaşım benim 1 puan altımda 2. olarak, Sheff Wed.'i yöneten arkadaşımsa Play-Off'tan Championship'e çıktı. Championship'te yönetimin büyük desteğini beklerken sadece 17k pound bütçe geldi ve neredeyse bütün kadroyu değiştirmek zorunda kaldım. Maaş bütçem de fazla yeterli olmadığı için kısıtlı bir kadro kurabildim anca. Bu sezonki kadrom da şöyle:

Gk: Raul Navas - Dl: Dani Bautista - Dc: Oumar Kalabané&Ritchie De Laet - Dr: Stuart Parnaby - Ml: Mehdi Abeid - Mc: Steve Jennings&Gabriele Paonessa - Mr: Patrick Ekeng Ekeng - St: Ahmed Soukouna&Idrissa Sylla

Yedeklerde de Bradley Orr(kira), Romario(kira), Pedro Vega, Mazuwa N'Sumbu, Michael Tonge, Paul Pogba(kira), Orlando Sa(kira) gibi isimler var. Fulham'dan kiralık santrforum Orlando Sa bu sezonki en önemli isimlerimdendi ancak daha ilk maçında 3 ay sakatlandı. Neyse, ilk 3 haftada 4 puan topladım ve 10. sıraya yerleştim. İnşallah ilerleyen haftalarda biraz daha toparlanıp Play-Off potasına gireceğim.

Demem o ki, İngiltere kariyeri candır; oynayın, oynatın.