Volkan

Eboue Yobo Semih HasanAli

Melo

Selçuk Batalla

Burak...................Stoch

Elmander

Açıklamak gerekirse , Muslera daha başarılı gibi gözükse de Volkan çok maç kurtardı o yüzden kalede ona yer verdim.Eboue sağ bekte eski görüntüsünden uzak Gökhan'a nazaran çok daha iyiydi.Semih müthiş bir parlama yaptı stoperdeki yerini aldı , Yabo dayı ise sorunlu Fenerbahçe defansının ayakta kalanıydı , haketti bence.Sol bek her zaman sıkıntılı bölge ligimizde , Hasan Ali bu açığı kapatacak gibi inşallah , bu sezon en iyi 11'de olmayı hakettiğini düşünüyorum , plase ise Balta olabilirdi.Ön liberoda aslında ofansif anlamda daha etkin görünen Melo'yu tercih ettim çünkü sevdiğim tarzda yırtıcı , mücadeleci bir isim.Hemen önünde Selçuk zaten çok fazla konuşmaya gerek yok yaptığı katkı çok üst düzeydi , penaltı gibi frikik atan Selçuk , kesinlike rakipsiz orada.Batalla ile Fernandes arasında kaldım tercihimi Batalla'dan yana kullandım , Fernandes biraz daha takım olarak iyi oynanan maçların topçusu gibime geliyor.Burak aslında forvette yer bulacaktı ama sistemimden ötürü kendine sağ açıkta yer buldu , ne olursa olsun her ne kadar attığı golleri tamamen ona oynanmasından ve çok pozisyona girmesinden atmasına rağmen ( kaçırdığı daha çok yani ) yine de yerini aldı , gol kralının hakkı diyelim.Solda Stoch sezonun en güzel gollerini atan isim olarak yerini aldı , büyük maçlarda çok etkili olamasa da Olcan'a nazaran tercih etme sebebim attığı harika gollerdi.İlerde ise , az gol atsa da , Elmander . Elmander gibi forvetim olsun daha birşey istemem.Atmasın bu adam , koşsun pres yapsın , alsın sağa sola versin.Arkadaşlarına alan yaratsın , pozisyon yaratsın.Tarz olarak hayranım kendisine.Toulouse'dan beri.