Sayfa 66 / 220 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
1,951 ile 1,980 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Beşiktaş 'profesör' ile anlaştı"

Yeni sezonda Tayfur Havutçu ile yola devam etmeyeceği konuşulan Beşiktaş'ın Ralf Rangnick ile anlaştığı iddia edildi.

16 Mayıs 2012 Çarşamba - 11:47
    Akşam

Yeni sezon önceside Tayfur Havutçu'nun geleceği ciddi şekilde tartışılan Beşiktaş'ta teknik direktör iddialarına bir yenisi eklendi.

Akşam Gazetesi
    'nin haberine göre; Beşiktaş'ın Ralf Rangnick ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

İşte o haber ve detaylar...

Slaven Bilic'i Lokomotiv Moskova'ya kaptıran Beşiktaş,dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olan Alman Ralf Rangnick ile prensipte anlaştı. Para konusundaki pürüz de halledilirse sözleşme imzalanacak.
    Spor ekonomisi eğitimi alan Rangnick, Hoffenheim' ı Bundesliga'da zirveye taşımasıyla adını teknik direktör olarak dünyaya duyurdu. Elindeki kadrodaki en pahalı futbolcu 9 milyonluk Carlos Eduardo'ydu. Rangnick, Avrupa'da o dönem hiç tanınmayan Salihovic, İbisevic ve Luis Gustavo gibi isimlerle Hoffenheim'ı şampiyonluğa oynattı.
    Almanlar, Ragnick'e 1998'de Aktuelle Sportstudio isimli programda tahtada bşr maçın analizini yaptıktan sonra "Profesör" lakabını taktı. Tam bir taktik ve analiz ustası.
    Karakter olarak Beşiktaş'a çok uygun. 2011'de Gustavo kendisine haber verilmeden B.Münih'e satıldı diye Hoffenheim'dan istifa etti.
    Mart 2011'de Magath'ın yerine Schalke'ye geldi. 22 Eylül 2011'de tükenmişlik sendromundan Schalke'yi de bıraktı. Başarılı olmak için yeterli enerjisi bulunmadığı gerekçesiyle çalışmak istemediğini söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle yazıları okuyunca heyecanlanıyorum ama gerçeklik payı nedir bakalım, ilerleyen günlerde görürüz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Kulüpten cevap geldi:

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52322..._aciklama.html
    FM Gazetesi

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi kadro kurma çalışmaları sürerken yönetimden teknik direktör Tayfur Havutçu ile ilgili açıklama geldi.

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi takımın teknik direktörünün kim olacağı konusu belirsizliğini koruruken, Siyah-Beyazlı takım ile bir yıl daha mukavelesi bulunan Tayfur Havutçu'nun göreve devam edip etmeyeceği de netlik kazanmadı.

Son bir haftadır yerli teknik direktörlerden Samet Aybaba, Mehmet Özdilek, Ziya Doğan, yabancı teknik adamların Ralf Rangnick ve Marcelo Bielsa isimleri Beşiktaş ile anılmıştı. Konu ile ilgili en somut açıklama futbol komite üyesi Ahmet Kavalcı'dan geldi.

Kavalcı, son günlerde adı Beşiktaş ile anılan teknik adamlar ile görüşebileceklerini ifade ederken, takımı yeni sezonda kime emanet edecekleri konusunda 1 hafta içinde kesin kararlarını vereceklerini söyledi.

"Beşiktaş futbol komitesi olarak teknik adam konusunda henüz net bir karar almadık. Çalışmalarımız ve görüşmelerimiz sürüyor. Yeni sezonda en doğru isim ile çalışmak için çok detaylı araştırmalar yapıyoruz. Ben bir isim veremem ancak yapacağımız tercih yönetim kurulumuzun ortak fikri ile ortaya çıkmış olacak. Son günlerde Beşiktaş ile adı anılan teknik adamlar listemizde yok diyemem.

Seçimimizin yerli ve yabancı olacağı konusunda da bir belirleme yapmadık. Bizim için en önemli kriter yeni sezonda takımımız için en iyisini yapacak isim ile anlaşmaktır."
    Ahmet Kavalcı Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Tayfur Havutçu'nun göreve devam edip etmeyeceği konusunda da netleşen bir durum olmadığını ifade etti.

"Önümüzdeki günlerde Tayfur Havutçu ile de görüşeceğiz. Kendisi ile yola devam etme seçeneğimiz de var. Yapacağımız görüşmeler sonrasında Yönetim Kurulu toplantımızda durumu geniş bir şekilde değerlendireceğiz. Kararımız bir hafta içinde belli olacak."

Haber Kaynağı: DHA

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

UEFA Disiplin Müfettişi, UEFA'nın Beşiktaş'la ile ilgili 1 Mayıs'ta aldığı kararı temyize götürmüş.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=204333

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"UEFA Disiplin Müfettişinin UEFA'nın Bjk hakkındaki olumlu kararını temyiz etmesi sıkıntı..Bjk ,yeniden Avrupa'dan men yasağı riskini yaşıyor"
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

En büyük korkum da bu. Para cezasının artacağına kesin gözle bakıyorum da, umarım Avrupa'dan men cezası da gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Pazar günü "Feda" tişörtleri satışa çıkıyor.

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vaaay güzelmiş alırım ben bundan hemen.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

http://fedazamani.com/

[YOUTUBE="P04Fu9iCb0Y"]FEDA[/YOUTUBE]
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin İsmail ve Fernandes için 20 milyon olayına yorumu:

http://live.sporx.com/futbol/transfe...SXHBQ280450SXQ

Bu arada FEDA Tişörtü pazar günü çıkıyor. Tüm Beşiktaşlı arkadaşlar lütfen destek versin.
    Last edited by Ralph : 18.Mayıs.2012 at 14:20
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu tshirtten kesinlikle alacağım. Hem çok güzel hem çok manidar. Zor zamanda kulübümüze böyle destek olacağız.

http://haber1903.com/Besiktas-682-pa...ik_cozumu.html

Başından beri Fikret Başkan'a inancım tamdı. İnşallah yüzümüzü kara çıkarmayacak. Geldiği günden beri gecesini gündüzüne katıyor adam. Helal-i hoş olsun herşey.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Orman stad gelirlerinden yakınarak eşit şartlarda yarışmıyoruz demiş.Eee biz ne yapalım ölelim o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Orman stad gelirlerinden yakınarak eşit şartlarda yarışmıyoruz demiş.Eee biz ne yapalım ölelim o zaman.
    Trabzon için de geçerli zaten bu. Haksız rekabet var Fikret başkanında dediği gibi. Bizim stat gelirleri 15 milyonlarda iken GS ve FB'nin 50-55 milyonlarda.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ya o konuda yapacak birşey yokki adamlara biletleri ucuz satın mı diyeceksin.Nasıl bir Real Madrid bir maçtan 15 kaldırıyorken diğerleri az alıyor bizim ülkede de böyle.Bu iki takımın stadı iyi aten gs o seviyeye yeni çıktı.Fenerbakçe paralı taraftara sahip bu sadece stad için geçerli değil 60 milyon ciro yapmış Fenerium.Bunlar pazarlama başarısı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Devlet baba bize de stad yap.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Devlet baba bize de stad yap.
    Yapıyor gibi Anılım. TTArena da olur umarım maçlar. Tarabya'da oturduğum için çok yakın bana. Direk kombine alacağım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Stad için ne uğraşıyorlar Arenayı kullansınlar işter İnter-Milan hesabı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş mali kongresi 3-10 Haziran'da.
    Beşiktaş Kulübü'nün mali kongresi 3-10 Haziran'da yapılacak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, mali kongre, BJK Milangaz Arena'da 3 Haziran Pazar günü saat 11.00'de yapılacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci ve son toplantının, çoğunluğa bakılmaksızın 10 Haziran Pazar günü saat 11.00'de gerçekleştirileceği bildirildi.
    Toplantıda, kulübün 2012 yılı bütçesi görüşülecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Stad için ne uğraşıyorlar Arenayı kullansınlar işter İnter-Milan hesabı
    İnter-Milan hesabı diyorsan, siz de Fatih Stadı'nda oynayın o zaman.

Beşiktaş'ın stad işi tamamlanana kadar maçlarını Zeytinburnu ya da Kasımpaşa Stadı'nda oynamasından yanayım şahsen. Sonra da kendi mabedimize geçeriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    İnter-Milan hesabı diyorsan, siz de Fatih Stadı'nda oynayın o zaman.

Beşiktaş'ın stad işi tamamlanana kadar maçlarını Zeytinburnu ya da Kasımpaşa Stadı'nda oynamasından yanayım şahsen. Sonra da kendi mabedimize geçeriz.
    Ne alaka anlayamadım bizim stadımız var.Yenisi aynı yere yapılmayacak ki niye stad değişelim?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ne alaka anlayamadım bizim stadımız var.Yenisi aynı yere yapılmayacak ki niye stad değişelim?
    Ben işi biraz şakaya vurdum ama; siz hemen ciddi baktınız sanırım. Neyse, sorun değil.

Bizim de stadımız var, sadece daha modernini yapmak istiyoruz o kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ciddiye almadım da belki bizim stad projesini aynı yere yapılacak diye bilirsiniz diye falan öyle giriştim konuya

Yapılsın tabi ya Avni Akeri eski biliyordum evet ama yakına gidince dahada acıdım yahu o nedir öyle.İnönüde öyledir kaç yıllık stadlar bunlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Vallahi, benim İstanbul'da yaşayan çok arkadaşım ve tanıdığım var. Kime sorsam BJK, FB ve GS kıyaslaması içerisinde en kötüsü İnönü Stadı diyorlar. Maça gidenler çok şikayetçi. Tribünlerin sahaya yakınlaştırılması dışında bir yenilik yapılmadı uzun yıllardır zannedersem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Türkiye-Azerbaycan maçına gittim TTArena'da ve kale arkasından izlememe rağmen harikaydı. Umarım öyle bir stat yapılır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Trabzon için de geçerli zaten bu. Haksız rekabet var Fikret başkanında dediği gibi. Bizim stat gelirleri 15 milyonlarda iken GS ve FB'nin 50-55 milyonlarda.
    bizimle ne alakası var yahu. kendi stadımızı kendimiz yaptık gelirini de pek ala hak ediyoruz. keşke herkes kendi stadını yapsa da haksız rekabet olmasa. biz o stada verdiğimiz parayı pek ala başka şekilde kullanabilirdik. ya da hadi bu takımlara devlet stat yapıyor o zaman onlara harcadığın parayı Fenerbahçe'ye de ver. asıl haksız rekabet bu. birileri kendi stadını yaparken , diğerlerinin stadının devlet tarafından yapılması.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Feda olayı nedir ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Feda olayı nedir ?
    Futbol Şubemizin kurucusu ve efsanemiz Şeref Bey (Şeref Görkey)' in son nefesinde söylediği sözcük.

http://spor.mynet.com/haber/besiktas...-tisortu/49899

Olay hem manevi değerleri ayakta tutmak hem de bu yolla kulübe mali yönden destek olmak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Feda olayı nedir ?
    "...Beşiktaş seni öldürecek bu genç yaşta dostum dedi doktor Enver. İnce bir sesle FEDA dedi Şeref Bey ama kimseler duymadı."

-------------------------------------------------------------------

Yarın çıkıyor tişörtler. Çıktığı gün satış patlaması yaşanmasını bekliyorum.

Mesaj Yetkileri