Kombineler tükendi
Kombineler tükendi
Zenit maçı öncesi
En güvendiğimi isim bizi yalnız bırakıp ardından 2 gol birden yiyince toparlayamadık. İkinci yarı nisbeten iyiydi ama ben sandalyede otururken bile çok heycanlıydım oyuncularımı düşünemiyorum bile
Bu maçla birlikte hasılay rekorumuzu kırdık
Lige bari iyi başladık
Rusya ya gidiyoruz rövanşa
Ahhhhhh ahhh..
Olmadı yetmedi aslında benim hatam ben 1-0 yetiyor sanıyordum golü bulduktan sonra 11 tane defans yapınca ondan oldu
Vay arkadaş yağmurdan kaçarken doluya tutulduk
Moralimiz bozuldu arkadaş bu avrupa bize yaramadı
Kur 4 hafta gitti
Avrupa maçı öncesi geç ve aynı zamanda güç bir galibiyet oldu
Bi İngiltere yi gezip görmüş oluruz bariGidiyoruuuuzzz
Biz oyunda nasılsa eleniriz mantığıyla çıktığımız sahada bi baktık Liverpool eski Liverpool değil başlar başlamaz golü yedik frikikten ama sonra kontrolü ele alıp önce pozisyon vermemeye çalıştık sonra atakları geliştirmeye çalıştık. Nitekim 79da golüde bulduk ama hakem ofsayt gerekçesiyle vermedi golümüzü. Biz bu maçtan gerekli dersi aldık evimizden canla başla mücadelemizi vereceğiz
İşte hakeme eleştiri
Top ayaktan çıktıktan sonra bile görüntü bu şekilde idi
Basın toplantısında golümüz vermeyen hakeme tepkiler devam ediyor
İki kulvarda oynamak çok zormuş arkadaş. Çok zorlandık bu dönemde ligimizdeki maçlarda
Maçta sakatlanan Bamba yı Liverpool maçına yetiştirmeye çalışacağız
Bizim ligin şampiyonunun direk şampiyonlar liginde gruplarada başlaması kuralı bu yıl geçerliymiş Son şampiyon Lech şu an eleme oynuyor. Yani bu sezon kim şampiyon olursa direk gruplarda
Şimdi 1-0 ın rövanşında Liverpool u konuk ediyoruz bakalım neler olcak
Böyle maçlarda heycanımdan hep hata yapıyorum. Maça kötü başladık iyi bitirdik. Başı dik birşekilde duruş sergileyen oyuncularımı kutluyorum. Liverpool a başarılar diliyoruz.
Demek ki neymiş yürümeden koşulmaz
Şampiyolnar liginde gruplara kalmayı başaran temsilcimizin rakipleri belli oldu
Lech Poznan
Barcelona
Paris Saint Germen
Rubin Kazan
Kendisine başarılar dileriz
Artık rüya bitti uyandık ve yolumuza devam ediyoruz.
FA Cupta rakibimiz ezeli rakibiz oldu
Bu maç çok önemliydi ama kazanamadık. İlk yarıda Okoro sakatlandı ve çıkardık o gidince ilerde top tutan kalmadı ki buda müsait pozisyonlara girmemizi engelledi
1. kademe antrenman tesislerimiz ve altyapılarımızın iyileştirilmesi bitti. Ve hemen yeniden görüştük başkanla ve antrenman tesislerimizin bi kademe daha iyileştirilmesi için görüştük tamam dedi
Maliyeti 1.400.000 seneye 2019 kasımda teslim edilecek
Altyapı için bir genç dahil ettik kadromuza
Yine benim hatam. Çok amatörce hatalar yapmaya başladım son maçlarda. 1-0 öne geçtikten sonra 3 oyuncuyu değiştirip geri çekildik. beraberlikten sonra da hurraaa diye yüklenince golü yine yedik. Helal olsun iyi yendiler bizi
UEFA kupasında gruplara kalabilen tek takımımız LEGIA VARŞOVA nın grubunda
Almeria MAn City ve Almanyadan Düsseldorf var başarılar dileriz
Önemli bir galibiyetti zira Wisla geçen yıl avrupa elemelerine bile katılalamıştı bu yüzden bu sene çok hırslı olur şampşyon adaylarından olmasını tahmin ediyorum
Maçta bizim için Arjantinli Gomez ve bizim için ilk kez forma giyen Sobotka ilk gollerini attılar
FA Cup
Bu kez riske atmak istemedim. Ve atmadımda rahat bir galibiyet oldu ohhh ilk kez kupada ilk maçtan elenmedik gururluyuz
FA Cup ta çeyrek final öncesi
Bu turu da geçeceğimizi düşünüyorum
Zor bir maç oldu bizim için sakatlıklar nedeniyle erken değişiklik yapmak zorunda kaldık ve istediğimiz gibi sonuç alamadık. Rakibde çok güzel oynadı gerçi o da var
Alan Gomez 4 hafta gitti
8 Hafta geride kaldı