Abi İspanya'da da İngiltere gibi haftalık mı yoksa aylık veya 3 aylık üzerinden mi ? Ben 3 aylık diye biliyorum aylıkta olabilir tabi.
Abi İspanya'da da İngiltere gibi haftalık mı yoksa aylık veya 3 aylık üzerinden mi ? Ben 3 aylık diye biliyorum aylıkta olabilir tabi.
eto'o bitmiş.
@HayatimFutbol Bu sezon istediği başarıya ulaşamayan Valencia, gelecek sezon için ilk transferini Sporting Lizbonlu Joao Pereira'yı alarak gerçekleştirdi
Valencia nasil basarisiz ya la ligada 3.cu olmus opsun basina koysun![]()
Bugun Gazetede okudum Atletico Madrid 2 orta saha oyuncusu ve 1 tane forvet alicaklar ve falcao"yu satarlarsa eger burak yilmazi almayi dusunuyorlarmis yani falcaonun yerini doldurabilcek gozde bakiyorlarmis adrian ile burak forvet olcakmis tabi falcao satilirsa.
Falcaonun yerini mi dolduracakmış Burak? Allah Allah bizim göremediğimiz ne gördüler acaba.
Atletico Burak'ı alırsa şaka gibi olur...Anca yedek olur yahu Falcao'nun yerini mi dolduracaklar Burak'la ciddi ciddiChelsea ile anlaşsınlar Falcao için 20-25 Milyon yanında Torres
gerçi Di Matteo kalırsa Torres'i bırakmaz...
Real Madrid, takımdan ayrılacağı konuşulan Jose Mourinho'nun sözleşmesini 2016 yılına dek uzatarak, dedikodulara son noktayı koydu.
Falcao'nun yerini dünyada doldurabilecek oyuncu var mı?Varsada kaç tane.Burak bence Atletico'da daha doğrusu İspanya'da oynar.Hatta başarılı olacağınıda düşünüyorum özellikle Atletico'ya giderse.Torres takası gerçekleşirse eğer, üzerine 20 falan verirse yani Chelsea bence kesinlikle vermeliler.Torres evinde eski günlerine döner.İyide kar etmiş olurlar.Ama Drogba'nın gönderilme kararının ardından çok zor.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Chelsea'den gerek İngiltere'de gerekse diğer ülkelerde şu oyuncu gidecek diye çıkan haberlerin hiç bir doğrululuk payı yok. Son 4-5 yıldır gidene Chelsea teknik direktörü gelene ise Abramovic karar veriyor.
Falcao'yu istemeleri doğrudur ama City'de devreye girmiş. City'de Aguero dışında kalan Dzeko, Balotelli ve Tevez'in geleceği belirsiz. Maddi fair playden de yırttılar, isterlerse bu transferi yaparlar bence.
Ayrıca Drogba'yı Chelsea göndermedi, kendisi ayrılık kararı aldı![]()
eto'o bitmiş.
Mourinho : Real Madrid'de İspanyol oyuncudan cok Türk oyuncu var..
Acun Ilıcalı: Türk futbolcuların durumu nasıl? Mourinho: Real Madrid de İspanyol dan çok Türk var ve çok iyi cocuklar.
Mourinho: Nuri ve Hamit sakat oldukları için zor bir süreçten geçtiler. Bakalım toparlayabilecekler mı gorucez.
Mourinho: Mesut'la konusurken, Real Madrid'e gelecegini soyleyene kadar telefonu kapatmadim.
JM: Mac oynanirken duygulara yer yok, buna vaktim de yok.
JM: lider olmanin birden cok yolu var. Benim yolum en iyidir diyemem. Surekli dinlemek zorundayim ama karari ben veririm
JM: Herkesi dinlerim ama bilgime gore hareket ederim. Baski altinda daha iyi karar alirim
JM: istatistikler rakamlardir onemli olan oyuna yaptiginiz etkidir. Futboldan anladigini sanan cok insan var
JM: istatistiklere bakarsaniz cl finalinde bayern kazanirdi ama chelsea kazandi
sabah gazetede okumustum aklima daha yeni geldi haber , atletico madrid emreyi alicak istiyormus yani 2 yillik kontrat + bonservissiz gelcekmis emre
Bu akşam TSİ saat 23:00'da Kral Kupası final maçı var. Barcelona ile Athletic Bilbao karşılaşacak. Maç TRT SPOR'da yayınlanacak.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
evet dogru barcanin yeni formasi
25 dakikada 3-0'ı yakaladı Barça. Finalin tadı da kaçtı.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sorma yahu açtım baktım 3-0 kapattım tv'yi.Tam açtığımda da penaltı pozisyonu vardı.
Bu transferin çoktandır gerçekleşmiş olması gerek.
Hahahasüper ya adamların kaderi olmuş 3-0
![]()
Çok istikrarlı takım vesselam..
barça'nın yeni forması evvelki sene aslında bu senenin forması diye çıkmıştı. bu forumda bile gördüğümü hatırlıyorum. kim sızdırdı acaba? yalnız bayağı bir kötü. kaldı ki nike'nin adam gibi güzel bir tasarımı yok.
Forma muhabbetine buradan devam edelim.Bence ikisi de hoş olmuş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bilbaonun penaltisi verilmedi, Pique nin kirmizi da gume gitti. Bir kez daha hakemler tarafindan ince ayar verildi hem de final macinda. Sadece Turkiyede oluyor saniyoruz ama bu tip seyler heryerde var, takdir hakki hep gucluden yana maalesef.
Boyle bir sezonda Bielsayla bir kupa alamamasi yazik oldu Bilbaonun. Her zaman boyle bir sezon yasayamayabilirler.
Emre Beleozglu Atletico Madridde Hayirli Olsun 2 yilligina. , Emre Majadahonda"da oturur hamit arda nurinin oturdugu yerde![]()
Atletico Madrid ayrıca Porto'dan Cristian Rodriguez'i dört yıllığına renklerine bağladı.
Sol açık oynuyor Rodriguez, olası Diego kaybında Arda ortaya geçer. Ayrıca Rodriguez Arda'dan iyi değil. Arda kadar sivrilmiş bir artısıda yok. Geçen yaz düzenlenen kupada 1 veya 2 maçta anca oynayabilmişti yanlış hatırlamıyorsam.
eto'o bitmiş.
Arda her türlü ilk 11'de devam eder Rodriguez alternatiftir diye düşünüyorum...Diego alınacak mı merak söz konusu bence alınmalı çok önemli katkıları oldu At.Madrid'e...