Bu mesaj nasıl bir rahatlıkla atılmış merak ettim.
Hangisini diyorsun ? 1. cümle mi 2. cümle mi ? 1. cümleyi rahatsız bir şekilde attım çünkü söyleyeceğim şeyleri içimde tuttum. 2. cümleyi gayet rahat attım çünkü Fener bu sene kupayı haketti
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hangisini diyorsun ? 1. cümle mi 2. cümle mi ? 1. cümleyi rahatsız bir şekilde attım çünkü söyleyeceğim şeyleri içimde tuttum. 2. cümleyi gayet rahat ettim çünkü Fener bu sene kupayı haketti
İlk cümle. Ha sana ne diyeceksin ama bunun bir rakip başkana atıldığını düşünelim 1 saniyeliğine. Ayıp değil mi ciddi soruyorum ?
Allah aşkına sadece Galatasaray'a ve Fenerbahçe'ye kupa verirken ki yüz ifadesine bak.
Bakmadım Galatasaray'ın kupa törenine bir ara bakarım. Taraflı demek başka nasıl bir "şeysin" başka. Ya Yıldırım Demirören'e, ya da mesajı atan yöneticiye özel bir durum var ortada.
Bakmadım Galatasaray'ın kupa törenine bir ara bakarım. Taraflı demek başka nasıl bir "şeysin" başka. Ya Yıldırım Demirören'e, ya da mesajı atan yöneticiye özel bir durum var ortada.
Ya memo işin gücün yok benlemi uğraşıyorsun Allah aşkına
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved