ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arkadaş 10-15 dakikadır kupayı alamıyoruz, ne yapacağız ya la.![]()
bian sadri şeneri görür gibi oldum yanılmışım adam kabus gibi çöktü arkadaş nerde kupa görsem gözümün önüne geliyor![]()
Yahu 7 yıldır alamıyormuşuz ne var tenekeden değil miydi zaten o kupa![]()
neden sevinemiyorum anlamadım kupa mı değersiz yoksa bursaspor ezeli rakibimiz olmadığı için mi beşiktaş trabzon gs olsa daha mı çoks evinirdim acba yok ya bu kupa le cola gibi kapağını açınca gazı kaçıyo hevesin kaçıyo![]()
Maç için de konuşalım
Kupaya ne kadar fazla sevinemesek de yine 2 kupa hedefiyle geldiğimiz sezon sonunu kupasız kapatsaydık hayat cehenneme dönebilirdi bir süre için. Yüzler güldü en azından.
Galatasaray için sayım başlattı Fenerbahçeliler şimdide. 7 Yıldır alamıyor GS diye![]()
FM Gazetesi
Bana en çok koyan, koskoca bir sezon hiçbir maçı bu kadar rahat oynayamadık.
Fener alıcak demiştim ama bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim.Bursasporlı oyuncular tatil hayalleri içindeydiler herhal![]()
Fenerbahçe'yi tebrik ederim.Malum geyik bittiği için hafif mutsuz,sezonu 15 gün daha geç açacağımız için acayip mutluyum![]()
Kupa konusunda son espri olarak :" Fenerbahçe, Türkiye Kupası' nı alarak Hakan Şükür ile aradaki farkı 1' e indirdi"
Bu günleri özleyeceğiz.
Tebrikler Fenerbahçe
Football is simple,but Football Manager is not
Ne kadar kötü yahu.
Demirören yarım devre çalıştı 2 kupa elledi.
ama ne yazık ki ikisinide ezeli rakiplerine kendi ellerinle verdi...
Tebrikler, ligin tadı farklıymış yahu.![]()
Tebrikler Fenerbahçe, baştan sona büyük bir üstünlük kurarak kazandılar kupayı.
Bana da tebrikler. Bursaspor, Fener'in moralsizliğini ve yorgunluğunu değerlendirip kupayı alır dedim; neredeyse pozisyona bile giremediler.
Böylece malum geyik de bitmiş oldu. Yeni trend, 27 yıldır kupayı alamayan Bursa ve 7 yıldır alamayan G.Saray olacak.
Demirören'in TFF Başkanı olması da sadece Beşiktaş'a yaramadı. İki ezeli rakibe 1'er kupa verdi adam şu kısa sürede.
Beşiktaş'da yıllardır yapamadığını bir kaç ay içinde ezeli rakiplerine yaptı Yıldırım Demirören.![]()
Demiroren gayet mutluydu vallahi kupayi fenerbahceye verirken.lig kupa toreni ile bu kupa toerinin benzer yanlari fenerbahce marsi oldu.we are the champions yerine artik torenlerde kirac calacak herhalde.hazir onumuzde sl finali var.
Selçuğu geç canere bak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O değil de, Volkan hâlâ ne olduğunu anlamaya çalışıyor gibi bakmış. Bir tek onun yüzü gülmüyor.![]()
Sow'u görebilen var mı? Yoksa o Dia'mı? Emin değilim
FM Gazetesi
dia kadroda yoktu sow o göruntudeki