Sayfa 161 / 447 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
4,801 ile 4,830 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Fenerbahçe alamıyor diye yıllardır medyanın da yardımıyla değer üstüne değer katılan bu kupa aslında çok değersizmiş. Cidden benim gözümde birden değersizleşti. Ve anladım ki, bu kupaya değer katan Fenerbahçe'ymiş, yıllardır bu kupanın alınamayışıymış. Birşey daha anladım tekrar, bunu herkes biliyor ama neyse, sustum...
    Bu ne egoymuş arkadaş ya Bu kupa maalesef kendimi bildim bileli değerli olmadı. Sadece yıllardır alınmadı diye ezeli rakibimizle bol bol dalga geçtik. Tek üzüldüğüm nokta bu malzemenin elimizden gitmiş olması Onun dışında zaten kupanın değeri yoktu benim fikrim bu tabi.

Gerçi bana göre ligin de o kadar değeri yok, Avrupa'ya gitmek için araç sadece Şampiyon ol direk git ön eleme problem...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bu ne egoymuş arkadaş ya Bu kupa maalesef kendimi bildim bileli değerli olmadı. Sadece yıllardır alınmadı diye ezeli rakibimizle bol bol dalga geçtik. Tek üzüldüğüm nokta bu malzemenin elimizden gitmiş olması Onun dışında zaten kupanın değeri yoktu benim fikrim bu tabi.

Gerçi bana göre ligin de o kadar değeri yok, Avrupa'ya gitmek için araç sadece Şampiyon ol direk git ön eleme problem...
    geçen sene küme düşerken , avrupaya gitme şansınız olsaydı bu kupayı alıp görürdüm ben değeri var mı yok mu

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    geçen sene küme düşerken , avrupaya gitme şansınız olsaydı bu kupayı alıp görürdüm ben değeri var mı yok mu
    Son cümlemde ne demişim Avrupa için araç değil mi? Yani dediklerimiz aynı noktaya çıkıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Fenerbahçe.

Sözüm Aykut Kocaman'a. Kendisini çok eleştirdim falan ama adam 2 senede 2 kupa kazandı + birini son maçta kaybetti. Hala Fenerbahçe için yetersiz olduğunu düşünmekle birlikte kendisi hoca olarak efsane olma yolunda ilerliyor.

Seneye eminim kendisini daha iyi anlayacağız ve kesinlikle 1 sene daha kalmasını destekliyorum şuan. 3 Temmuz bahanesi olmadan ve istediği takımı kurduğunda tekrar görmek istiyorum.

Alex'e ise diyecek bir şey yok. Son lig maçında tek bacakla bile olsa oynamalı demiştim. Aykut Kocaman hatalarına bir yenisini ekledi fakat bu sefer bu hata kupanın gitmesine sebep oldu. Yinede kimse Alex oynasa o maçı kazanırdık gibi bir garanti sunamaz.

Ayrıca o maç Paftan adam alıp koysan ona göre oynardı. İsmin önemi yoktu. Nasip kısmet değilmiş demek daha doğru.

Şimdi Fenerbahçe'nin kazanacağı tek bir şey kaldı. Aziz Yıldırım'ı ne pahasına olursa olsun oradan çıkartmak, giden 1 senemize 2. seneyi ekletmemek.

Tebrikler kocaman yürekli adamlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Buraya geçen Fenerbahçenin 100. Yılında kazandığı kupalar ve madalyalarla Guiness Rekorlar kitabına giren tek kulüp olduğunu yazmıştım ama her ne hikmetse kaldırılmış.. Bi sıkıntı falan mı vardı acaba mesajımda sizi rahatsız eden bi durum mu oldu da kaldırıldı merak ediyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

...........
    Fenerbahçe 100. yılında kazandığı toplam 1134 kupa,madalya ve ödül ile Guinness Dünya Rekorlarına giren tek takımdır
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bursaspor dün Alex'i marke etmeden serbest oynayınca o da ustalığını konuşturdu. Kupanın kazanılmasına en çok onun adına sevindim. Böyle bir efsanenin bu takımda kazandığı koleksiyonda bu kupanın eksik olması kötü olurdu.

Alex büyük oyuncuydu, bu takım için efsane. Yalnız gelecek sezon takımı onun üzerine kurmak yerine daha farklı bir oluşum içine girmeliyiz. O artık yaşlı ve Fenerbahçe'nin çehresinin artık değişmesi lazım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Son cümlemde ne demişim Avrupa için araç değil mi? Yani dediklerimiz aynı noktaya çıkıyor
    aynı noktaya çıkmıyor , ilk dediklerinizi geçersiz kılıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

PFDK, Fenerbahçe'ye 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

hayırlısı olsun .

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sahaya meşale atmaya,çakmak karton parçası atmaya 4 maç kadın seyirci cezası.Sahayı yak yık,sahaya in,polise saldır,güvenlik döv vs vs 6 maç kadın seyirici cezası versinler.Çokta adaletlidir PFDK'mız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

6 maç uygun bir ceza.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Türkiye İsviçre maçında adamların oyuncularını ülke olarak dövdük yolladık UEFA 6 maç verdi. Fenerbahçe - Galatasaray maçındaki olayların oyuncularla, oyunla hiçbir alakası olmamasına rağmen aynı cezayı almışız. Adamın biri geliyor 2 metrelik demir çubukla tribünleri tahrik ediyor, diğeri ortada hiçbir şey yokken biber gazı sıkıyor. Ardından olaylar çıkıyor ve sonuç olarak Fenerbahçe binlerce lira zarara giriyor, ek olarak sportif açıdan da dezavantaj yaşıyor ama demir çubukla tribünleri dürten 1 kişiye hiçbir şey olmuyor. Bu cezanın Tahkim'de düşürülmesi lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu cezaların sayısının bir önemi yok hatta cezaların bir önemi de yok.Artık hiç bir maç seyircisiz oynanmıyor.Kadınları ve çocukları seyirciden saymayıp sadece kadınlara,12 yaş ve altı çocuklara izletiyorlar.Bu uygulama çıktı çıkalı saha kapama olayları daha çok çıktı.Adamlar da korku yok ki.Nasıl olsa takımım yalnız kalmayacak deyip sahaya dalıyorlar,sahaya bulduklarını atıyorlar,küfür ediyorlar.Her şeyi yapıyorlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Polis kim pardon?

Türk Polisi bilmemne ayaklarına yattığınız zaman böyle devam eder bu. Adam facebook adresinden olayların resmini koyup hacı oldum yazıyorsa, bir daha gelin bir daha döveriz diye tweet atıyorsa ben ona Türk Polisi demem işte.

Oyunun durmasını sağlayacak en ufak bir şey olmadı. Kornerlerde sadece 1-2 defa bir şey atıldı onlarda anında uyarıldı zaten. Anons bile yapılmasına gerek kalmadı.

Olaylar tamamen polisin kışkırtması. Çağlayanda yaşananların birnevi devamı. Parfüm sıkar gibi biber gazı sıkmak nedir?

3 yaşında, 4 yaşında çocuklar gazdan nefes alamazken burada Fenerbahçe taraftarıyım diye geçinen biri hangi akla hizmet bu olaylarda piyon olarak kullanılan kişilere terörist diyor çözemedim.
    Last edited by meddah : 17.Mayıs.2012 at 20:51 Reason: Kural 5

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Sahaya meşale atmaya,çakmak karton parçası atmaya 4 maç kadın seyirci cezası.Sahayı yak yık,sahaya in,polise saldır,güvenlik döv vs vs 6 maç kadın seyirici cezası versinler.Çokta adaletlidir PFDK'mız.
    maçın içine edilmedi en azından saraçoğlu'nda. Olaylar maç sonunda çıktı.

6 maça bile az diyenler akıl tutulması yaşıyorlardır başka hiç bir şey değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ha bu arada Terörist denilen adamların içinde Doktor, mühendis, üst düzey şirkette yönetici, avukat vb. okumuş bir çok insan var. Bu insanlar durup dururken hadi polise saldıralım dememiştir herhalde

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Polis kim pardon?

Türk Polisi bilmemne ayaklarına yattığınız zaman böyle devam eder bu. Adam facebook adresinden olayların resmini koyup hacı oldum yazıyorsa, bir daha gelin bir daha döveriz diye tweet atıyorsa ben ona Türk Polisi demem işte.

Oyunun durmasını sağlayacak en ufak bir şey olmadı. Kornerlerde sadece 1-2 defa bir şey atıldı onlarda anında uyarıldı zaten. Anons bile yapılmasına gerek kalmadı.

Olaylar tamamen polisin kışkırtması. Çağlayanda yaşananların birnevi devamı. Parfüm sıkar gibi biber gazı sıkmak nedir?

3 yaşında, 4 yaşında çocuklar gazdan nefes alamazken burada Fenerbahçe taraftarıyım diye geçinen biri hangi akla hizmet bu olaylarda piyon olarak kullanılan kişilere terörist diyor çözemedim.
    O profil fake, emniyet açıklama bile yaptı. Bir insan fenerbahçe sayfalarının paylaştığı bu tarz şeylere nasıl inanır anlamak çok zor.

Oyun bir kere bile durmadı demişsin ama Selçuk korner kullanırken yağan çakmaklarda Emre gibi rakibi kışkırtmak için yere atsaydı kendini o maç 1 değil 10 kere dururdu her defasında olayların şiddeti biraz daha artardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    O profil fake, emniyet açıklama bile yaptı. Bir insan fenerbahçe sayfalarının paylaştığı bu tarz şeylere nasıl inanır anlamak çok zor.

Oyun bir kere bile durmadı demişsin ama Selçuk korner kullanırken yağan çakmaklarda Emre gibi rakibi kışkırtmak için yere atsaydı kendini o maç 1 değil 10 kere dururdu her defasında olayların şiddeti biraz daha artardı.
    Yere atmak? Hakemin gözü önünde gelen cisim kameraya çok net yansıyor. GS sayfalarında mı yazıyor kendini yere attığı?

Ayrıca o kişinin açık adresi, bilgileri vb. şeyler paylaşıldı. Ardından profili kapandı. Resim de mi fake?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by sananes View Post
    maçın içine edilmedi en azından saraçoğlu'nda. Olaylar maç sonunda çıktı.

6 maça bile az diyenler akıl tutulması yaşıyorlardır başka hiç bir şey değil.
    Maçın içinde olmayınca hafifliyormu yapılanlar?Maçın içine edilme sebplerinide yeniden yazmaya gerek yok.Akıl tutulması falan da yok evet diğer cezaya göre bu ceza az ama normal şartlarda 2 cezada fazla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Maçın içinde olmayınca hafifliyormu yapılanlar?Maçın içine edilme sebplerinide yeniden yazmaya gerek yok.Akıl tutulması falan da yok evet diğer cezaya göre bu ceza az ama normal şartlarda 2 cezada fazla.
    Buradaki ceza dışarıda olan olaylar için verilmedi tabii ki. Olay Polis - Taraftar arasında. GS ile bir alakası yok.

GS ile alakası olsa polis yerine oyunculara saldırırdı taraftar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yahu hadi gidin işinize 6 maç nedir yahu. bir de bunu Trabzonspor taraftarıyla karşılaştırmayın onlar apayrı bir dünyada yaşıyorlar. kendilerine has bir dünya, başka kimse giremez. bu ceza inecektir. o polisler görevlerinden alındı mı ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tartismanin anlami yok, o cezalar silinir hani her sene tertemiz basliyalim diyorlarya, ondan faydalaniriz.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Galiba 6222 sadece Anadolu kulüpleri için geçerli.Bazı kardeşlerimiz kadıköyün Anadolu'da olduğunu belirtebilir ama gerçeğin onlarda farkında.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gayet uygun bir ceza olmuş.Umarım indirmezler.Yaşanan rezillikler için yeterli bu ceza.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

6 maç ceza rakam düşündürücü

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Malesef yine bir düzeltme yapmak istiyorum. Hani kılıf bulma konusunu hep eleştiriyorum o yüzden düzeltme yapmak da tabiri caizse farz oluyor.

Saha olaylarında verilen cezalar için maçı durdurdu mu, maç önümü oldu, rakibe mi saldırdı, polise mi kızdı, kendi arasında mı dövüştü diye ayrımlar yoktur. Sanki bunlar varmış gibi kendi kendimize inanmayalım.

Saha içerisinde yapılan tüm olaylar cezaya tabidir. Bunun ağırlığını belirten kriterde olayların gerçekleşme süreci ve doğurduğu sonuçlardır. Takım isimlerini örnekleme anlamında yazacağım ama inanın takımların durumu beni ilgilendirmemektedir.

Galatasaray'ın sulu derbisi 5 maç ise Bursa'da olanlar 8 maç Trabzon'da olan olaylar 10 maçtır, Kadıköy'de olanlar 12 maçtır. Tabi rakamları öylesine uydurdum.

Verilen kararlarda kriter olmadığı için bu müsabakada yaşananlara 6 maç gelmesi normaldir. Hatta 2 maç bile gelebilirdi. Çünkü neyi neye göre veriyorlar bilmiyoruz. Cidden bu federasyonun yaptığı işlere akıl sır erdirmek mümkün değildir.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Verilen kararlarda kriter olmadığı için bu müsabakada yaşananlara 6 maç gelmesi normaldir. Hatta 2 maç bile gelebilirdi. Çünkü neyi neye göre veriyorlar bilmiyoruz.
    Nabza göre...

Fenerbahçe kupayı alamamış olsaydı en fazla 3 maç gelirdi... Şampiyon da olmuş olsaydı mesela, en az 8 maç.

Federasyon'un müdahil olduğu her hüküm sonrası, hemen herkes refleksif bir biçimde rererörörö diye sesini yükseltmeye başladığı için, Federasyon'un hüküm vermedeki birincil kriteri optimum sessizlik oluyor her zaman. Yeni bir şey değil malesef.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyunun oynanmasını engelleyen bir durum yok, sportif açıdan bir sıkıntı yok hatta maç sonu tüm taraftar ayakta takımını alkışlıyor sıkıntı yok.

Fenerbahçe yönetimi sorun çıkaranları polise bildirecekti. Bu isimlere mutlaka ceza verilmeli, şahıslara ceza verilmeli.

Ve tabi ki toplumu yatıştırmayı değil kışkırtmayı seçen polislere de yaptırım uygulanmalı. Adamların gözlerindeki hırsı maç sonunu izleyen herkes görmüştür ve maça gidip, küfrederek saldırdıklarına canlı şahit olmuş insanlar var.

Toplumsal bir sorundur irdelenmeli. Rakibin şampiyonluğu kazanması, şampiyonluğun kaybedilmesi yada fanatizm ile açıklanmayacak derecede büyük bir sorun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri