Sayfa 319 / 480 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
9,541 ile 9,570 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ondaki bir nevi hastalık. Tükenmişlik sendromu. Bu söylediğinde haklı olabilirsin, fakat ilk geldiğinde beklenti çok büyük tutulmazsa ve işinde rahat bırakırlarsa bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. 4-5 yıllık bir anlaşmanın ardına en azından 1-2 sezon sabredilirse sonrasında iyi şeyler olabilir. Vizyonu dar hocalarla devam etmemizi istemem. Ralf umarım gelir.
    Buyuk takimin basina gelinir de beklenti olmaz mi hic
    Son zamanlarda bu konuda bir Bursa bir de Fenerbahce cok iyi gidiyor. Ertugrul Saglam belki sampiyon yapamasa o sene giderdi ama ertesi yil hayal kirikligi oldugu zaman bile kimse homurdanmadi. Fenerbahce de genelde minimum 2 sene tutuyor, Aragones haric onda da 1 sene sabrettiler.
    Yeni yonetimin secimi ne olursa olsun YD ile gecen yillardan daha guzel olacaktir, orasi kesin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben kesinlikle yerli hoca taraftarıyım. Gençlerle iyi anlaşabilen, medya ilişkileri iyi olan, kulübün yapısını bilen, en azından 3-5 cümle konuşan, disiplinsiz yabancılara taviz vermeyen ve kafasında ki taktiği takıma zorlamaya çalışan değilde takıma göre taktik yapmaya çalışan bir hoca yeter Hadi bunların üçü olsun o bile yeter. Yılmaz Vural, Samet Aybaba, Hikmet Kahraman kesinlikle istemediklerim. Tayfur ve yaş grubundakileri de istemiyorum. Geriye zaten 4-5 isim kalıyor
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ben kesinlikle yerli hoca taraftarıyım. Gençlerle iyi anlaşabilen, medya ilişkileri iyi olan, kulübün yapısını bilen, en azından 3-5 cümle konuşan, disiplinsiz yabancılara taviz vermeyen ve kafasında ki taktiği takıma zorlamaya çalışan değilde takıma göre taktik yapmaya çalışan bir hoca yeter Hadi bunların üçü olsun o bile yeter. Yılmaz Vural, Samet Aybaba, Hikmet Kahraman kesinlikle istemediklerim. Tayfur ve yaş grubundakileri de istemiyorum. Geriye zaten 4-5 isim kalıyor
    Kimmiş o 4-5 isim,merak ettim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hepsine uymasalarda, Denizli, Rıza, Ziya Doğan, Rasim Kara şuanda aklıma gelenler. Şu maddi sıkıntıların olduğu dönemde yıllık 500.000 Euro alan adamın yerine gidip onun 4-5 katını alan adam getirmek ne kadar doğru olur ki ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Hepsine uymasalarda, Denizli, Rıza, Ziya Doğan, Rasim Kara şuanda aklıma gelenler.
    Mustafa hoca uzun vadeli çalışılacak birisi değil,bizi şampiyon yaptıktan sonra bırakmak istedi,zar zor ikna edildi.Keşke ikna olmasaymış.Rasim hoca teknik direktörlüğü bırakmış.Ziya Doğan kesinlikle olmaz.Anadolu takımı zihniyetinde futbol oynatan Carvalhal'i daha yeni gönderdik.Rıza hoca yeni sözleşme imzaladı.İmzalamasa bile onunla uzun süreli bir çalışmanın mümkün olduğunu pek sanmıyorum.Dediğim gibi yönetim uzun süreli çalışacak birisini arıyor.Düşündükleri isim yabancıymış.Ben de yabancı hocadan yanayım.Umarım iyi bir hoca ile anlaşılır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Rasim Kara'yı bilmiyordum bak. Birde sen inanıyormusun Şemsi herhangi bir yabancı hocanın aynı takım başında +2 seneden fazla kalacağını. Ülkemizde durumlar belli malesef. Sen tutmak istesen basın gönderir bi şekilde. Schuster'i hatırla, aylarca devre arasında şu takımda, sene sonunda bu takımda, Quaresma ile kavga etmiş yaza yaza gönderdiler adamı ki son yıllarda ki en zevkli Beşiktaş'ı izlettiriyordu her ne kadar sonuca çok yansıtamasada.

Benim asıl demek istediğim fiyat-performans olarak bakarsak olaya ve yeni gelecek yabancı hocanın en fazla 2 yıl kalabileceğini düşünürsek Ziya'da, Rıza'da bu geçiş döneminde takımın en az zararla düzlüğe çıkması için ellerinden geleni yaparlar.

Şöyle bi alternatifte var tabi. Geçen sene Galatasaray'ın yaptığı gibi büyük bir isim ile anlaşıp bir çok takviyeyle borcumuza borç katacağız, eğer başarı getiremezsek iyice dibe vuracağız. Yok başarılı olursak bunun sürekliliğini sağlamaya çalışacağız, yani yine para harcayacağız.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla benim bu yönetime güvenim var.Her alanda profesyonel bir anlayışla hareket etmeye gayret gösteriyorlar.Dediğim gibi medya kesin baskı yapacak ama burada taraftara büyük görev düşüyor.Destek olursak çok rahat istikrar sağlanır.Tabii bunun için bu istikrarın umut vaad etmesi gerekiyor.Bunun için de yönetimin iyi bir hocayla anlaşması gerekiyor.Zaten şu anda bunun için uğraşıyorlar.Yapacakları tercihin çok kritik olduğunu farkındalar.

Galatasaray örneğin içinse Çarşamba günkü panelde İbrahim Altınsay'ın açıklamaları yeterli olacaktır sanırım izlenecek yolun ne olacağı hakkında;

Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi İbrahim Altınsay ''Beşiktaşımız'da Ekonomik ve Kurumsal Revizyon Paneli'' adlı panelde geleceğe ışık tutacak açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar;
    ''Gorevim gonullu olarak futbol takimlarini yeniden yapilandirmaktir.''
    ''Beşiktas'a bagli oldugum icin bu gorevi kabul ettim.''
    ''Amacimiz eldeki kadronun maliyetini dusurup, maliyeti dusuk kaliteli futbolcular almak.''
    "Bizim sermayemiz duygudur. Bu duyguyu yeniden uyandıracağız."
    "Semt kulübüyken dünya kulübü olmakta zorluklar yasıyoruz."
    "Sağ olsunlar 8 senede dibe vurmuşlar ve enkaz kaldırmak gerçekten çok zor."
    "1 liralık futbolcuyu 5 liraya alıyorlar, temizlemesi size kalıyor."
    "Profesyonelleşme şirkette olmalı. Dortmund buna en iyi örneklerden biri."
    "Her kriz bir şanstır, bu sebeple bu dönemi de bir şans olarak görüyorum."
    "Beşiktaş ödeyemeyeceği şeyi vaad etmeyecek, belki küme düşeceğiz. Ama ben şampiyon olacağımıza inanıyorum."
    "Herkes ücretini zamanında alacak. Herkese hakkını vereceğiz."
    "O forma için babami bile tanımam, o formanın hakkı verilecek. Besiktas formasini haketmeyen giyemeyecek."
    "Kadroda 2-3 uluslararasi topcu, 7-8 tane milli takim tecrubeli topcu olacak. Digerleri genc ve alttan gelen olacak."
    ''Hazirlik kampinda hocamizin onunde 35 civari futbolcu olacak.''
    ''Bu sezondan itibaren altyapiya iyi bakin. Hersey degisecek.''
    ''Taraftar da kendine ceki duzen vermeli. Bu sene 6 macta sahamiz kapandi. Bunun duzelmesi lazim.''
    ''Artik herkesin ozelestri yapmasi gerekiyor sahada gercek Besiktas takimi ile birlikte artik tribunde de gercek taraftar yer almali.''
    ''Uzun donemde Kartal Lab projemiz var.Amacimiz futbolcularimizi basit sakatliklardan kurtarmak.''
    ''Şan Öktem tesisleri bir utanctir. Alt yapiyi tamamen Umraniye'ye tasimak istiyoruz. 4 senelik yatılı okul yapılabilinir. A takım egitimi küçükken başlamalı.''
    ''Ust yapida hedef dunya kulubu olmak fakat alt yapida genclerimize Besiktas terbiyesi vermek.''
    ''Centilmenlik ligi sampiyonu olmaliyiz. Sonuncu degil.''
    ''Bu sezon kirmizi forma var ve yeni formalar cok guzel.''
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Rasim Kara en son Azerbaycan'daydı. Dönüşünde herhangi bir takım çalıştırmadı ama Beşiktaş'a gel deseler gelir muhtemelen.

Mali açıdan bir geçiş dönemi söz konusu olacaksa, kağıt üzerinde yabancı bir hoca daha mantıklı duruyor. Ahmet'in listesindeki isimlerin daha önce çalıştırdıkları takımlara ne oynattıkları ortada.

Bir sezon, kupa ve Avrupa maçlarıyla beraber yaklaşık 50 maçlık bir periyod demek; bu listedeki adamların en iyisiyle bile hemen hemen bir 30 maçta vasat altı futbol garanti. 10 maç üst üste iyi oynayan takım, bu maçların 5'ini kaybetse bile camia yine sabreder de, 10 maç üst üste kötü oynayıp kazanan takım 11. maçı kaybedince kıyamet kopar.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rasim Kara aktif teknik direktörlük hayatını sonlandırmış abi.Forza'da yiğeni söyledi bunu.Tabii Beşiktaş teklif yapsa belki bu kararından vazgeçebilir ama yönetimin düşündüğünü sanmıyorum.Yine de yerli tercih edilecekse benim ilk seçeneğim Rasim hoca olurdu.

Bize taktik bilgisi yüksek bir hoca lazım.Çünkü mevcut duruma ve açıklamalara bakarsak elimizde çok üst düzey bir malzeme olmayacak önümüzdeki sezon(larda) kadro olarak.Bunun için elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanabilecek bir hocaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.Ralf Ragnick bu tanıma uyuyor.Adama Almanya'da taktik bilgisinden dolayı profesör lakabı takılmış.Almanya'da bir çok başarılı hocanın hocası olduğu söyleniyor.Fm'de de taktik bilgisi 20 olarak girilmiş.

Ayrıca şu da var; İspanyol futbol ekolüne yatkın hocalar bizde tutmuyor ama Alman ekolünün tuttuğunu söyleyebiliriz.Bu yüzden ben Ragnick ismine sıcak bakıyorum.O olmasa bile bu tarz bir yabancı hoca istiyorum.Mevcut yerli hocalardan bu tanıma uyan yok bence.Bu tarz bir hocayla bahsettiğimiz istikrar olayı sağlanabilirse finansı düzeltme sürecini iyi bir şekilde geçirebiliriz sportif açıdan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Gerçi Almanlar son senelerde taktik konusunda kendilerini aştılar, Rangnick'in taktik dehası, 80'lerin Kiev'inin, 90'ların Milan'ınin bir tür yeniden ve yeniden uyarlaması seviyesinde kaldı ama bize o bile fazla gelir zaten.

Yukarıda bizim memleketin en iyisi Yılmaz Vural dedim, okuyan gülmüştür eminim, ama ciddiyim vallahi. Adamın agility, balance, aggression, tendency to punch gibi özelliklerine yoğunlaşıldığı için, taktik açıdan takımının sahada neler yaptığı ve dolayısıyla kendisinin ne seviyede olduğuna pek dikkat edilmiyor. FM'de adamın taktik puanı 8; Rıza Çalımbay'ınki 15, Ziya Doğan'ınki 18... Bülent Korkmaz'ınki bile 9 yahu!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum. Başka isim aramaya gerek yok bence, Hem koşarak gelir hem de eğer geçiş döneminden bahsediliyorsa elinde kadro ne olursa olsun onu zirveye oynatır.

Fenerbahçe'nin ligi 6. bitirdiği sezondan sonra gelip, o dönemde pek çok genç genç oyuncuyla başarıyı yakalamıştı hatta ertesi sene Alex'in de katılımıyla son yıllarda başarılı olan sistemin temelini atan isim olmuştu Daum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Bıkmadık mı hala Daum'dan Kariyerinde kazandığı paranın çok büyük kısmı buradan kovulurken aldığı tazminatlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında bence de Daum olabilir. Hem ligi tanıyor hem de Beşiktaş'ı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sekopej'e katılıyorum. Beşiktaş'a Daum ve Mustafa Denizli gibi ligi iyi bilen hocalar lazım. Bu isimlerle şampiyon olamasak bile sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olan bir takım oluşturulur. Saydığım hocaların oynattıkları oyun taraftara sıkıcı gelebilir ama şu geçiş döneminde Beşiktaş'ı hedefe götürecek bir hoca lazım. İsmi geçen hocalardan Marcelo Bielsa ve Ralf Rangnick gibi isimler gelirse Schuster döneminin bir benzerini yaşarız. Beşiktaş'a hoca konusunda lobisi olan bir teknik direktör lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bıkmadık mı hala Daum'dan Kariyerinde kazandığı paranın çok büyük kısmı buradan kovulurken aldığı tazminatlar
    Daum sonuca odaklanır, herhangi bir yerli isim getireceğine Daum'u getirebilirsin. Üstelik şu anda işsiz.

Ülkemizde, yurt dışından getireceğin isim yapmış yabancı ile yeniden yapılanma yapamazsın. Zaten öyle 2-3 senelik yapılanma planı da ülkemizde iş görmez. Bunlar büyük camialar, kötü geçen bir sezon varsa, ertesi sene şampiyonluğa oynayabilirler, öyle 2-3 senelik yapılanma bize ters.

Kısa sürede sistem oturtacak ve bu geçiş döneminde de en az kayıp yaşatacak isim gelmeli.

Yoksa Del Bosque, Schuster ya da başkası, farklı bir sonuç olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O değil de bir gün Daum futbolu bırakıp emekli olunca Türk futbolu ne yapacak merak ediyorum.
    FM Gazetesi

O zaman akıllı olsunlar, kısa süreli kontratlar yapsınlar. 4 yıllık anlaşma yapıp ilk yılın sonunda kovuyorlar adamı her gittiği takımda

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Daum sonuca odaklanır, herhangi bir yerli isim getireceğine Daum'u getirebilirsin. Üstelik şu anda işsiz.

Ülkemizde, yurt dışından getireceğin isim yapmış yabancı ile yeniden yapılanma yapamazsın. Zaten öyle 2-3 senelik yapılanma planı da ülkemizde iş görmez. Bunlar büyük camialar, kötü geçen bir sezon varsa, ertesi sene şampiyonluğa oynayabilirler, öyle 2-3 senelik yapılanma bize ters.

Kısa sürede sistem oturtacak ve bu geçiş döneminde de en az kayıp yaşatacak isim gelmeli.

Yoksa Del Bosque, Schuster ya da başkası, farklı bir sonuç olmaz.
    Bende o yüzden Ziya filan dedim, çok sevdiğimden filan da değil. Bütün taraftar işin ciddiyetinin farkına varabilse ama işte mentalitemiz her sene iyi top oynansın, iyi transferler olsun ve başarı gelsin. Dünyada kafa takımlar dışında yapılanma sürecine giren hangi takım yada kaç takım vardır bu taraftarın istediklerini yapabilen ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Aslında bence de Daum olabilir. Hem ligi tanıyor hem de Beşiktaş'ı.
    Karar ver artık.Daum mu yoksa Ralf mi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zico adı da geçiyor yakında Boas, Benitez ile de girer gündeme

Bu arada http://en.wikipedia.org/wiki/Ralf_Rangnick çalıştırdığı takımlarda Beşiktaş'ta gözüküyor
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Karar ver artık.Daum mu yoksa Ralf mi
    Ralf'in yaptıklarına bakan birisi hemen Ralf diyebilir çünkü çok iyi işler çıkarmış. Ama Beşiktaş'ın geçmiş yıllarında gelen ünlü teknik direktörlere bakınca ne kadar başarısız olunduğu ortada. Daum benim hiç aklıma gelmemişti ama Daum ismini görünce mantıklı geldi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Buna güven olmaz isteyen değiştirebiliyor sanırım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Buna güven olmaz isteyen değiştirebiliyor sanırım.
    Evet düzenle butonundan değiştirebiliyorsun.

Rangnick'in bi ekürisi vardı kimdi o yahu adını hatırlayan var mı yada bilen ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Mirko Slomka.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bırakalım şu adı sanı bilinmeyen teknik direktörleri. Tayfur hocaya güvenilsin bu sezon ona emanet edilsin takım
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Mirko Slomka.
    Yok abi Dutt, Slomka Tuchel değil.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bırakalım şu adı sanı bilinmeyen teknik direktörleri. Tayfur hocaya güvenilsin bu sezon ona emanet edilsin takım
    Adı sanı bilinmeyen olarak bahsettiğin kimdir dostum ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Biz ki, İspanya milli takımına Dünya Kupası kazandıran teknik direktörü kasap diye, Avrupa Şampiyonası kazandıran teknik direktörü bunak diye kovmuş bir milletin efradıyız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Biz ki, İspanya milli takımına Dünya Kupası kazandıran teknik direktörü kasap diye, Avrupa Şampiyonası kazandıran teknik direktörü bunak diye kovmuş bir milletin efradıyız...
    Haklısın abi gurur duymalıyız vesselam..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hadi onları geçtim başarı getiremediler derler ama Lucescu ? Şuanda istenileni Shaktar ile gerçekleştiriyor.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri