1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Taş atıldı, Yunan derbisi ertelendi !

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Taş atıldı, Yunan derbisi ertelendi !

18 Mayıs 2012 00:44 NTV Spor ve Ajanslar
    Yunanistan'da olay var! Olympiakos-Panathinaikos basketbol takımları arasındaki play-off maçı, Panathinaikos kafilesini taşıyan otobüse yapılan taşlı saldırı nedeniyle ertelendi.

Facebook'ta Paylaş

Olympiakos-Panathinaikos basketbol takımları arasındaki play-off maçı, Panathinaikos kafilesini taşıyan otobüse yapılan taşlı saldırı nedeniyle ertelendi.
    Panathinaikos takımını maçın oynanacağı spor salonuna götüren otobüse, Moshato semtinde taşlı saldırıda bulunuldu.
    Barış ve Dostluk Spor Salonu'nda yapılacak maç, Spor Genel Sekreterliği ve Yunanistan Basketbol Birliği'nce ertelendi.
    Bu arada, saldırıda cam kırıklarının vücutlarına isabet etmesi üzerine hastaneye kaldırılan Panathinaikoslu oyuncular Stratos Perperoglou ve Steven Smith'in muayenelerinde ciddi bir duruma rastlanmadığı bildirildi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bunlar artık normal şeyler biliyoruz ama Olympiakos'lular biraz büyükçe bir taş attılar.

Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Geçen hafta ben İstanbuldayken bizimkilerle kavga ediyordu Pana'lılar. Metro çıkışında toplanmışlardı. Bende yanlarından geçerken kuzenime "Bunlarda Olympiakosla düşmanlar. Baya karşıtlar birbirlerine" diyordum. Ağzımdan "Olympiakos" kelimesi çıktığı anda yanımdaki Pana'lı bana döndü, ters ters 20 saniye felan baktı. Bende yavaş yavaş olay yerinden uzaklaştım

Bu arada iptal olmakla ertelenmek farklı şey
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri