Sayfa 180 / 578 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
5,371 ile 5,400 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sampiyonluk kutlamalarına bakıyorumda hiç birisinde Servet Çetin yok. Soyunma odasında herkes heyecanla maçı izlerken o aşırı sakin bir şekilde izliyor ve maç bittikten itibaren hiçbir görüntüde yok. Arena'da ki kutlamalarda da kendisine uzatılan atkıyı reddetip kutlamalarda da bi köşeye geçip sevinmemişti. Ne olduda bu hale geldi bu adam ? Arka planda yaşanan şeyleri çok merak ediyorum gerçekten.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sampiyonluk kutlamalarına bakıyorumda hiç birisinde Servet Çetin yok. Soyunma odasında herkes heyecanla maçı izlerken o aşırı sakin bir şekilde izliyor ve maç bittikten itibaren hiçbir görüntüde yok. Arena'da ki kutlamalarda da kendisine uzatılan atkıyı reddetip kutlamalarda da bi köşeye geçip sevinmemişti. Ne olduda bu hale geldi bu adam ? Arka planda yaşanan şeyleri çok merak ediyorum gerçekten.
    Son şampiyonlukta da aynısı yapmamış mıydı? ki o zaman ilk 11'in değişmeziydi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Son şampiyonlukta da aynısı yapmamış mıydı? ki o zaman ilk 11'in değişmeziydi.
    Hayır son şampiyonlukta sakat olduğu için katılamamıştı hiç bir kutlamaya. Ve ben o zamanlar Serveti çok seviyordum. Sırf o kutlamalara katılamadığı için içim buruk sevinmiştim 2008 deki şampiyonluğa.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

2008de çıldırın diye bi parça vardı çok beyhenmiştim o parçayı keşke bi güzel beste daha çıksaydı bu sene

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Servet'i oldum olası beğenmem. Adam modern futbola tepki olarak devam ediyor kariyerine. Yarın öbür gün kapalı savunma oynayan bir takımda başarılı olursa bu onun iyi bir futbolcu olduğu anlamına da gelmez. Karakter olarakta çok kaprisli bir adam daha önce de Cem Sultan ile yaşadığı olayda da görmüştük. Bu sene için kaptanlık hayalleri vardı, ilk 18de bile zor yer buldu kendine. Bunun hatasını kendinde aramaktansa kendini üstün görmeye devam etti. Umarım bir an önce anlaşır bir takımla.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terimle tartışıp sonucunda da kadroya almamış olabilir. Arka planda birşeyler yaşandığı kesin. Çünkü aşırı küskün. Bir sürü ihtimal geliyor aklıma. Belki 5-10 yıl sonra açıklar neler yaşandığını.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Hayır son şampiyonlukta sakat olduğu için katılamamıştı hiç bir kutlamaya. Ve ben o zamanlar Serveti çok seviyordum. Sırf o kutlamalara katılamadığı için içim buruk sevinmiştim 2008 deki şampiyonluğa.
    Doğru ama surat asmıştı gene kendisine yeterli ilgi gösterilmediği için mi ne, bir sorun olmuştu çok iyi hatırlıyorum.

Edit: Buldum

Sakatlığı yüzünden kupa törenine yetişememesi ve kendisine yardımcı olunmaması tecrübeli futbolcuyu üzdü. Arkadaşları Servet’i omuzlarında taşıyarak gönlünü aldı.

G.SARAY’ın şampiyonluk kutlamaları sırasında yaşanan Servet Çetin krizi kısa sürede tatlıya bağlandı. 3-4 haftadır sakat sakat oynayan, tam iyileşmemesine rağmen OFTAŞ maçında da takımını yalnız bırakmayan Servet, 84. dakikada sakatlanıp sahayı sedye ile terk etti. Bitiş düdüğü sonrası şampiyonluk coşkusuyla herkes kupaya odaklandı.

Futbolcular şampiyonluk kupası ile madalyalarını alırken ayağından sakatlığı nedeniyle yürümekte büyük güçlük çeken Servet törene yetişemedi. Arkadaşları kupayla tur atarken, burukluk yaşayan Servet, kendisinin beklenmemesine tepki gösterip, yanındakilere sitem ederek soyunma odasına yöneldi. Röportaj isteklerini kabul etmeyen Servet için takım menajeri Mustafa Turgun, "Konuşmaması normal, sakatlığı canını yakıyor" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Fatih Terimle tartışıp sonucunda da kadroya almamış olabilir. Arka planda birşeyler yaşandığı kesin. Çünkü aşırı küskün. Bir sürü ihtimal geliyor aklıma. Belki 5-10 yıl sonra açıklar neler yaşandığını.
    Valla F.Terim'le kanka olsaydı bile bu sene oynadığından fazla oynayamazdı. Aralarında bişey olmuşsa bile yerini Semih'e kaptırıp kadroya girememeye başlamasından sonra olmuştur. Yılların Ayhan'ı bile "ben yıllardır böyle bir kadro ile çalışmadım" dediği bir arkadaş ortamında bile sırf oynatılmadı diye bu kadar somurtkan ve takımdan uzak durması hiç hoş değil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Doğru ama surat asmıştı gene kendisine yeterli ilgi gösterilmediği için mi ne, bir sorun olmuştu çok iyi hatırlıyorum.

Edit: Buldum

İşte dediğim şey. Sakatlığı çok şanssız bir anda oldu. 6 hafta üstüste, 6 eksikle felan baya bi 6 lı olayımız olduktan sonra kupayı kazanınca herkes Servet'i unuttu doğal olarak. O da biraz alınganlık göstermişti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Eboue"den imparator imparator fatih terim

http://s14.directupload.net/images/120518/ykhog8xy.swf

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Eboue reyiz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Emmanuel Eboué: "27 numara giyiyorum çünkü, babamın vefat ettiği yaş. Bunu ilk defa ailem olan Galatasaray'da açıklıyorum."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eboue'nin konuk olduğu bölümü nereden izleyebiliriz ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Adamin En Dibisin Elmander , Fenerbahçe Maçinda Sakatlandiginda Soyunma Odasinda Aglamis.

http://www.dailymotion.com/video/xqx...-aylamyy_sport

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

[YOUTUBE="1Gc2XTfHD-s"]ŞL[/YOUTUBE]

Logodaki 8 yıldızdan biri Galatasaray'ı temsil ediyormuş.

Ayrıca saniye 20'den itibaren dikkatli dinleyin "Ünal Aysal" diyor

Nesil
    2007

Bunu bilmiyordum yahu bir kez daha takımımla gurur duyuyorum yeminle Helal olsun...

3.şampiyonlar ligi'nin yeni isminin ve logosunun belirlendiği 1993-94 sezonunda organizasyona katılım hakkı sağlayan 8 kulübün şehirlerini temsilen sekiz yıldız bulunduran logodur.

bu sebepten ki yıldızlardan biri türkiye'den yükselirken galatasaray o sezon manchester utd.'ı elediği için ingiltereden yükselen yıldız yoktur.

tam yıldız listesi için:

italya
    portekiz
    ispanya
    almanya
    türkiye
    belçika
    fransa
    rusya
    Ekşiden bir entry. Ne kadar doğrudur bilemem

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ahahaha süper

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emmanuel Eboue: "Abdurrahim Albayrak’a hayranlık seviyesinde bir sevgi besliyorum. Ona baba diyoruz.

Eboue: "Arsene Wenger’le Galatasaray hakkında konuşurken bana özellikle UEFA Kupası finalinden bahsetmişti."

Eboue: "Geldiğim gün de daha havaalanında beni karşılayan taraftar kitlesini görünce duygulandım."

Eboue: "Drogba ile özellikle Afrika Kupası sırasında çok yoğun bir şekilde konuştuk. Galatasaray’ı ona çok anlattım, onun da ilgisini çekti"

Eboue: "Abdurrahim Albayrak’a hayranlık seviyesinde bir sevgi besliyorum. Biz zaten takım olarak ona baba diyoruz."

Eboue: "Komedyen olmak ve aktörlük yapmak istiyorum. Bunu kariyerimin ardından ciddi bir şekilde yapmayı düşünüyorum."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    [YOUTUBE="1Gc2XTfHD-s"]ŞL[/YOUTUBE]

Logodaki 8 yıldızdan biri Galatasaray'ı temsil ediyormuş.

Ayrıca saniye 20'den itibaren dikkatli dinleyin "Ünal Aysal" diyor
    Lan bence ciddi ciddi Ünal Aysal demesini bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lan bence ciddi ciddi Ünal Aysal demesini bekliyorum
    Al işte

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Türkiyedeki bütün üniversitelerde yapılan #ŞampiyonlukGeldiKampüslerAlevlendi organizasyonuna 1 saat önce bizde katkıda bulunmuş olduk.

Murat Boz konserininde

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

4320x3240 wışşş. Resmin küçültülmüş hali bile benim emektarı zorluyor sayfayı kaydırırken

Aga o nasıl bir makinedir ki bu çözünürlükte çekmiş?

Edit: Eyvallah Cihan şimdi daha iyi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sonradan farkettim indirdim biraz boyutunu 14.1 Megapixel ayıptır söylemesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Sonradan farkettim indirdim biraz boyutunu 14.1 Megapixel ayıptır söylemesi
    maşallah belli oluyor belli oluyor

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray'da sürpriz ayrılık

Altyapı koordinatörü Tugay Kerimoğlu ile Sarı-Kırmızılı kulübün yolları ayrıldı.

Sarı-Kırmızılı kulüp ile altyapı sorumlusu Tugay Kerimoğlu'nun yolları ayrıldı. İngiltere kariyeri sonrası Galatasaray'a altyapı koordinatörü olarak dönen ve geçen sezon rakip takımları izleyip Fatih Terim ve kurmaylarına rapor veren Kerimoğlu'nun 10 yıl formasını giydiği Blackburn Rovers'ın başına geçeceği iddia edildi. Bu sezon Premier Lig'e veda eden Blakburn Rovers'ın yönetimi üç aydır Tugay Kerimoğlu ile pazarlıkları sürdürüyordu. Konuyla ilgili olarak kulübün resmi sitesinden açıklama yapılması bekleniyor.
    Kaynak: http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=22224

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi ya. Tugay kalsaydı keşke.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yeni GS Store ürünleri çok güzelmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kadıköy hatırası güzel ama birinci t-shirt' te fotoğrafı çok bodoslama koymuşlar olmamış bence.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tasarım haliymiş bunlar. Yani o siyah dikdörtgen şeklinde çıkmaz piyasaya Haftaya üretime çıkıyor.

Mesaj Yetkileri