Aziz Yıldırımın talimati var ne olursa olsun anlaşın ve takımda kalsın yönünde..
Aziz Yıldırımın talimati var ne olursa olsun anlaşın ve takımda kalsın yönünde..
[YOUTUBE="cCvHhDVOVQ4"]Bienvenü[/YOUTUBE]
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Günün Resmi: Maziden
La Selçuk futbolun kadar giyinişin de kötü : )
...
Bu kadarda fesatlık olmaz..
Video'yu izleyince o zenciler bizim kardeşlerimizdir diyecektim ırkçılık yapmadığımız her yerden belli dicektim ama şu mesajı görünce harbiden artık fesatlıkdan öleceksiniz diyesim geldi...
Adam orada kendi bile nasıl gülüyor ayıptır bu kadarda fesat olmayın.
Yahu ben kimseye ırkçısınız falan demedim sakin olun.O adamın denilenleri anladığını da pek kastetmiyorum.Irkçılık sadece birine renginden dilin dininden dolayı hakeret etmek değildir ki.O adam renginden dolayı bir dalga konusu olmuş resmen.Irkçılık sadece birine f.uking nigger falan demekle olmaz.
Abicim ordaki insanların ırkçılık amacıyla yapmış olduğunu düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum.Nitekim Türkiye'de ırkçılğıın olmadığına inanmıyorum.İnsanlar bu arkadaşlara arkadaş otamında demedeiğini bırakmayım sonra da ırkçı değiliz diyorlar.Irkçılık için direk hakaret mi lazım?