1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Turksportal.Net Dosya Bölümünün Kapılarını Tüm Sitelere Açıyor

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Az önce sizin devamlı bir üyeniz olan arkadaş, bu başlıkda bu tarzda konuşmalar olduğunu söyledi ve girdim. ( ismini vermeye gerek yok, bizlerle konuştuğu için MSN'de siteden dahi atılabilir... )

Diğer mesajlara amenna beni ilgilendirmez, herkesin kendi sorunu. Laf ebeliği yapmaya gerek yok, mesajında kimden bahsettiğin belli. Burada çıkıp şu kadar üyemiz oldu falan diye de sana açıklama yapma gereği duymuyorum. Bahsettiğin konudan bizi kast ettiğini anladım, sitemizde 5 yabancı üyemiz var, 3 tanesi thaloxx'un hollanda'dan arkadaşları, diğerleride capriceman'in arkadaşları. Bizden birinin aklına böyle birşey gelmedi dahi, dünyada ki herkesi kendi bakış açınla değerlendirme... Davranışına bir açıklama getirme gereği duydum. Bunları yazan parmakların özür dilemeyide biliyordur umarım.

Evet bir dönem TSİ yönetimi ile sorunlarımız oldu ancak bende, Batuhan'da gerek Tolga gerekse Mustafa ile konuştuk defalarca, artık herhangi bir aramızda sorun olduğuna ben inanmıyorum. Senin varsa onu bilemem, kibirin boyunu aşmış çünkü. Kendimize göre birşeyler yapmaya çalışyıoruz, senin başkalarını küçümseme çaban dahi koskoca resmi siteye yakışmıyor. Senin adına üzüldüm inan bana, abi tavsiyesimi sayarsın, bir insan tavsiyesimi, kendi akranların ile kaşık oyna her zaman. Bizimle alakalı konuşmak burada sana değil 3 tane site adminine düşer. Kafanıza taş düşsede bizden bilmeyin artık, ayıp çünkü. Adminlerinizle bir sorunumuz yok, ne diye ortamı geriyorsun?

Bizlerle bir sorunun varsa, bunu istediğin türde çözelim arkadaşım. Ama bizim ne senle nede TSİ ile var sorunumuz, zorla gelip çatma insanlara.

Her bu siteye olumsuz birşey yazanıda artık bize mal etmeyin lütfen... Bizim kimse ile alıp veremediğimiz yok, sizlerinde lütfen olmasın. Lütfen

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Konu kapanmış görünüyor ama bir noktaya değinmeden geçemeyeceğim..

Quote Originally Posted by apaydin2148
    Az önce sizin devamlı bir üyeniz olan arkadaş, bu başlıkda bu tarzda konuşmalar olduğunu söyledi ve girdim. ( ismini vermeye gerek yok, bizlerle konuştuğu için MSN'de siteden dahi atılabilir... )
    Abdullah,

Kimse sizinle konuştuğu için siteden atılmıyor, atılmaz da, yeter ki milletin anasına bacısına küfür edecek kadar dingil olmasın.
    Şimdiye kadar siteden atılan tayfanızdan, biri yukarda yazdığım dingilliği yaptı, diğeri de hakaret sebebiyle yazma cezası alınca kendine yeni bir üye hesabı aldı; bunun yasak olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun.
    Bu tür adamları biz burada barındırmıyoruz; siz barındırıyorsanız sizin sorununuz.

En güzel örnek şu: İki kişi haricindeki yönetici tayfanız tekmil burada; harıl harıl mesaj da yazıyorlar, yorum da yapıyorlar. Kimsenin en küçük bir ayrımcılığına da maruz kalmadılar.
    Bir başka örnek: Üç yöneticiniz çeşitli dönemlerde "Ayın Üyesi" seçildi.

Lütfen arada sırada yaptığın böyle abuk sabuk imalardan vazgeç, okuyan bir şey var zannedecek..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by meddah
    Konu kapanmış görünüyor ama bir noktaya değinmeden geçemeyeceğim..

Abdullah,

Kimse sizinle konuştuğu için siteden atılmıyor, atılmaz da, yeter ki milletin anasına bacısına küfür edecek kadar dingil olmasın.
    Şimdiye kadar siteden atılan tayfanızdan, biri yukarda yazdığım dingilliği yaptı, diğeri de hakaret sebebiyle yazma cezası alınca kendine yeni bir üye hesabı aldı; bunun yasak olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun.
    Bu tür adamları biz burada barındırmıyoruz; siz barındırıyorsanız sizin sorununuz.

En güzel örnek şu: İki kişi haricindeki yönetici tayfanız tekmil burada; harıl harıl mesaj da yazıyorlar, yorum da yapıyorlar. Kimsenin en küçük bir ayrımcılığına da maruz kalmadılar.
    Bir başka örnek: Üç yöneticiniz çeşitli dönemlerde "Ayın Üyesi" seçildi.

Lütfen arada sırada yaptığın böyle abuk sabuk imalardan vazgeç, okuyan bir şey var zannedecek..
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=5978

buraya bakıp bu imaların nedenini anlayacaksın.

ek olarak diğerlerinin nerede ne yaptığı beni ilgilendirmiyor.ben kendi işime bakıyorum.Daha fazlada bu konu üzerine yazmak istemiyorum

Mesaj Yetkileri