Chelsea
B.Münih
maviler kazanır
2 Takım da haketti kupayı ama 1'i alacak umarım penaltılara gider de doya doya izleriz![]()
''Futbol 90 dakika süren ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur.''
Chelsea karşıtı olarak, başarılar Bayern Münih.![]()
Sırf Torres için Chelsea'nin kazanmasını istiyorum.Bu kupayı daha önce hiç kazanmamış olan Chelsea daha istekli olacaktır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İki takımıda sevmem kimin kazandığı umrumda değil açıkçası. Tek dileğim güzel futbol
Bayern evinde kupayı verirse ayıp eder, hazır stadlarında oynuyorken alsınlar![]()
Bu maç penaltılara kalacak diye düşünüyorum, iyi olan kaleci takımını şampiyon yapar.
...
Chelsea'nin eksikleri oldukça önemli eksikler. Savunmada Terry ve Ivanovic, orta alanda ise Ramires ve Meireles yerleri kolay dolmayacak oyuncular. Bayern'de ise Alaba ve Gustavo'nun yeri kolay dolar ama onlarda da Badstuber önemli bir eksiklik. Normal şartlarda her iki takımda eksiksiz çıksa Chelsea favori derdim ama şu şartlarda ibre Bayern'den yana diye düşünüyorum ev sahibi olmanın da avantajıyla.
Bayern futbol olarak yarı finalde iki maçta da Real'den üstün oynarken, chelsea kapanarak buraya gelmeyi başardı. Şimdi yine chelsea kapanmayı seçecek ama bu bayern'e etki etmeyecektir. Ev sahibi rahat kazanacak gibi geliyor bana.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Düne kadar Bayern'in kazanmasını istiyordum fakat Fenerbahçe'nin menfaatleri için bugün Chelsealeyiz.
Ben de aynı şekilde dün gece durumu öğrenip Chelsea'yi tutmaya karar verdim. Hem zaten Torres'de var.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Chelsea'yi destekliyorum bende. Matteo reyiz bu maçtada bir sürpriz yapar umarız.
Chelsea'den nefret eden biri olarak Bayern'i destekliyorum.Ayrıca Ribery başgandan gol bekliyorum.
Kazanan taraf benim için önemli değil. Bence müthiş zevkli bir final olacak. Topun bir o kalede bir bu kalede olacağını ve bizim bi' durun artık diyeceğimizi düşünüyorum![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Normalde 10 takım içinde 6. olarak seribaşı olmayı kıl payı kaçıracak son ön elemede Fenerbahçe.Ama Chelsea kazanırsa ŞL'ye direkt olarak katılacak , bu durumda Premier Lig 4.sü olmasına rağmen Tottenham Avrupa Ligi'ne gidecek.Tottenham Avrupa Ligi'ne gidince de Fenerbahçe 1 sıra yükselerek seribaşı olacak , tam olarak böyle sanırım.
Bayern'in ev sahibi avantajı var . Bunu ne kadar kullanırlar bilmiyorum ama Chelsea de sonuçta kolay lokma olmadığını bir çok kez gösterdi bu sezon zira finale kadar geldiler kapanarak da olsa . Dileğim mücadele gücü yüksek , en az 3-4 golün olduğu bir maç olması . Hatta uzarsa daha iyi . Favorim Bayern onu da yazayım . Bana ilginç gelen ise bu iki takımın da en iyi takımlar denen ikiliyi eleyip , liglerinde şampiyon olamamalarına rağmen finale gelmeleri.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Hikmet Hoca Her Yerde
![]()
Ne olursa olsun Chelsea'nin eksikleri daha ciddi ama Bayern'in savunmasında da asıl mevkisi stoper olan adam kalmamış yahu. Boateng bek, Tymoschuk ön libero.
Bence işler Chelsea'nin istediği gibi gidiyor böyle devam ederse golü bulup kazanan taraf onlar olacaktır.
...
Obi Mikel Chelsea'nin orta sahasini ayakta tutuyor.
Baya geç oldu ama; nihayet geldi gol. Müller 1-0, son 7 dakika.
EDİT: Drogba, 5 dakika sevindiniz yeter dedi. Müthiş bir kafa vuruşu ile son dakikaya 1-1 giriliyor.
Ve uzadı maç: 1-1.
Last edited by footballer33 : 20.Mayıs.2012 at 00:37
drogba çılgın attı 1-1
Drogba'nın frikiği uzaya atmasıyla uzatmalara geçildifinal dediğin budur aga Drogba insan değil o nası yükseliş adam işi biliyor...
Chelsea korner bug kullandıTek korner, gol.
16 korner kullanan Bayern ağlasınadamların ilk korneri gol oldu
![]()
Chelsea daha diri kaldı, uzatmalarda avantaja çevirebilecekler mi bakalım bunu.
75. dk dan beri izliyorum. Bayern alır.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved