Diğer konuda sürekli haber yayınlandığından sohbet dönmüyor böyle bir konu açayım dedim, sohbeti buradan yaparız.
Diğer konuda sürekli haber yayınlandığından sohbet dönmüyor böyle bir konu açayım dedim, sohbeti buradan yaparız.
Playofflar çok ilginç geçiyor. Önce Rose'un sakatlanmasıyla dağılan bi' Chicago, elendiler tabi 76ers'a, playoff'un en kötü ekipleri görünümünde olmalarına rağmen. Şimdi de celtics'e kafa tutuyorlar. Ayrıca Bosh sakatlanınca Heat de geriledi, Bosh'ın geri dönmesine duacı şu durumda Heat. Bakalım önümüzdeki günler ne getirecek.
Sakatlıklar neyseki Batı'yı teğet geçtiIndiana'nın Heat'i elemesi muhtemel. Pota altında West ve Hibbert özellikle Hibbert çok ağır basıyor. Miami Heat big three yi kurdu ama yan parçalar berbat. Bu yıl bir kez daha görüyoruz.
Rose'un sakatlanmasından sonra benim için play-offların pek bir önemi kalmamıştı açıkçası. Batının şampiyonu NBA şampiyonluğuna da ulaşacak bence bu sene. San Antonio-Oklahoma finalinden galip çıkacak takım olur bu da.
Allah'ın izniyle San Antonio şampiyon olursa bir yıl ekran başında seyrettiğim takımın ve desteklediğim takımın şampiyon olması gururu ve mutluluğuyla sezonu kapayacağım
Olası Spurs-OKC eşleşmesi çok çekişmeli geçse de takımımı bir adım önde görüyorum.
Wade'in yaptığı saçmalıklardan ötürü 3.maçı kaybettik fakat bundan sonra toparlanıp maç vermiyceğimizi ve 4-2 kazanacığamızı düşünüyorum.
Miami Heat takımı yönetici kadrosunun bilmesi gereken bir şey var. Pota altın pasifse şampiyon olamazsın NBA'de. İyi oyuncu olmasına gerek yok ama bir tane sert adamın olmak zorunda. Ömer Aşık'ları bile olsa şu an çok daha iyi durumda olurlardı.
Ayrıca ben Lakers taraftarıyım ve Thunder'ın final oynayacağına kesin gözle bakılıyor en azından konferansta ama Lakers bu çocukları doğru basketbolu oynadığında eler. Gece yarısı seri 2-1 oldu. 2. maçta elimizdeki maçı vermesek şu an çok büyük avantaj sahibiydik.
Biz olurda ters bir sonuç alırsak çocukken sempati duyduğum Pacers ve Parker'ın hatrına Spurs final oynasın isterim.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu yıl elenen bir çok takım taraftarı bizi destekliyor zaten. Onların da dualarıyla Duncan'a 5 i hediye edip uğurlayacağız. Lakers'ın Thunder'ı geçeceğine inanmıyorum ben, bir maç alabildiler sadece. En fazla alacakları iki maçtır. Bu maçta da hakemler rezaletti.
Miami'de ise bir Bosh nelere etki etti.. O olsa durum buralara gelmezdi.
ah ula okc 1-2 sayi daha atsan kuponum geldiydi![]()
Diğer konuda da yazdığım gibi Memphis bizi daha çok zorlardı şimdiye kadar rahat bir seri geçiyor bizim adımıza bu gece dışarıda oynayacağız kazanırsak işi bitireceğiz güveniyorum takımıma...Bu sezon herkes katkı yapıyor takım da 2. maçta Diaw'ın tüm atışlarını atması beni şaşırttı Griffin ile Paul dökülüyor...Pacers Pazar günü mutlaka kazanmalı çok iyi gidiyorlar koçları basketbolun Fatih Terim'i gibi 3. maçta Miami öndeydi bi fırça çekti oyunculara ve kazandılarHibbert şov yapıyor devam ederse seri 3-1 olur ve Konferans Finali'ne bir adım daha yaklaşırlar...Sixers serisine gelirsek 4-3'e kadar yolu var o serinin kim kazanır kestirmek güç...
Celtics bırakmaz orayı, bırakmamalı. Celtics-Spurs NBA Finali bekliyorum. Enfes olur.
NBA Finali gelince görürsünüz kim şampiyon :P
Şaka maka batıda Spurs veya OKC çıkacak gibi duruyor gerçekten. Los Angeles takımlarına şans bile verilmiyor, haklılar da. Özellikle Spurs maksimum hücum takımı olduğundan beri ve OKC'ninse genç takımının yüzdesini arttırması+KD'nin takım oyununa oturması ile zaten farklarını ortaya koydular. Batıdan gelecek takım çok zayıf gibi duracak ama her zaman NBA finalleri çekişmeli olur. Kim gelirse gelsin şampiyonu bilemezsiniz. Spurs vs Celtics olursa çok ilginç olur, biri savunmasıyla ünlü biri hücumuyla nirvanaya ulaşmış takım.
Heat'te Bosh'ın dönüşü bekleniyor. Joel Anthony tek başına yeterli olabilecek düzeyde değil, Haslem ise eski Haslem değil. Pota altında Hibbert'ı çok iyi kullanıyor Pacers. Heat'in yapması gereken Wade-Lebron dışındaki diğer oyuncuları da oyuna oturtmak. Zaten Chalmers daha oturmuş bi' oyuncu oldu. Miller-Battier'in ise doğru tercihleri yapması gerekecek artık. Bakalım seri bize neleri getirecek.
Batıdan gelecek takımın zayıf gibi duracağını değil aksine şampiyon olacağını düşünüyorum ben, ama dengeleri kesinlikle Indiana Miami 4. maçı belirleyecek.
Indiana'ya güvenimiz tamBeat Heat!
![]()
Batı'dan gelecek takım zayıf gibi duracak demişim de Doğu'nun diyecektim. Yanlış olmuş. Düzeltelim orayı.
Şu durumda Pacers zaten çok avantajlı durumda. Bi' de Heat elenirse Doğu'daki tüm şampiyonluğun büyük adayları patlamış olur - Bulls ve Heat - ve herkes Batı'ya bakar şampiyon için.
Şuan devam eden maçta ilk yarısını 53-43 geride kapamıştık son çeyrekte durum 84-72 öndeyiz helal olsun aslanlarımıza yaklaşık 6 dakika var bitime burdan bırakmayız inşAllah...
Edit : 96-86 yendik helal olsun aslanlarımıza...
Last edited by Fearless Coward : 20.Mayıs.2012 at 02:07
SAS 4-0 4-0 gide gide Lakers'ın efsane şampiyonluğunun bi' benzerini mi yapacak neOKC'yi de 4-0 elesinler, Batı'dan gelecek takım kolay olacak gibi zaten
![]()
Umudunu yitirme, Heat'in hala şansı var. Kilit maç yarınki.. Bizim maçın sonucundan çok onu merak ediyorum iple çekiyorum![]()
Bu akşam Heat kazanacak bence ve seride de kazanan Heat olacak. kaynak : öyle hissediyorum yani![]()
Wade,LeBron ve Spoelstra'nın açıklamaları bugün İndiana'yı perişan ediceğimizin habercisidir.![]()
Wade'in son açıklamasından sonraki performansı hala taze. Açıklamalara bakma derim)
Wade Spoelstra ile tartıştı ama maç içerisinde, öyle bi' şey de var.
Bu akşamki maçta Heat kaybederse zaten artık turu büyük ihtimalle verir. Bu gece 22.30'da CNN canlı veriyor bu maçı. 2 Big Star'lı Heat mi yoksa Heat'in zaafına gidebilen bir Pacers mı?
Bu yıl Wade'in kafası neyin kafası belli değil ki. Sportmenlik dışı faulleri havada uçuyor. Bir de böyle istikrarsız ve kötü performanslarıyla takıma zarar vermesi.. Olacak iş değil.
İki takım için de kilit adamlar LeBron ve Hibbert'tir. Hibbert pota altını dağıtabilir yine.
Geçen sene Lebron takımı mahvediyordu, bu senenin sonlarına doğru ise Wade istikrarını kaybetti. Gerçi bi' geçen seneki Lebron etmez ama![]()
Bir takımın pota altı sert olmazsa yüzük kazanamaz. Tekrar tekrar yazıyorum ama üzgünüm dostlar bilgisayar oyunu değil bu. Wade Lebron ikilisi yetmez. Bosh dönerse ve muazzam oynarsa bir ihtimal.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aynen öyle. Ben biraz da bu yüzden Oklahoma'yı şanslı görüyorum. İbaka-Perkins ikilisi özellikle Perkins'in iyi günlerinde geçilmez oluyor. İbaka zaten ligin açık ara blok kralı karartıyor boyalı alanı. Karşı durabilecek tek takım San Antonio ama onlarda da Duncan tek başına nereye kadar yeter bilinmez.
Biz Oklahoma'ya karşı topu o kadar güzel dolaştırırız ki başları döner :sigarayakanadamsmiley:
Pacers Heat maçına az kaldı, hadi bakalım.
Dediğin doğru aslında iki takımın da çok önemli artıları var. Bana kalırsa bu seriyi benchler belirler.