Sayfa 588 / 896 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
17,611 ile 17,640 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Alış gücü ile oyuncunun parlayamaması arasındaki ilişki bence yok denecek kadar az. Oldukça alakasız konular.
    anlatamamışım sanırım , oyuncu diğer kulübe de gitse , iyi oyuncuysa zaten parlar , forma şansı bulur ama parlayamıyor , kendi kulübündeki performansını büyük takımda gösteremiyor.

kendi takımında böyle performans gösteren oyuncuları da genelde fenerbahçe aldığı için yani alış gücü olarak diğer kulüplerin önünde olduğu için , sanki fenerbahçeye gelen oyuncular , kariyerini bitiriyor gibi bir algı oluşuyor .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Gönül
    Mehmet Topuz
    Bekir İrtegün

Takır takır oynuyorlar şuan. Bunlara yeni sezonda Orhan Şam'ı ve birkaç oyuncuyu daha ekleyebiliriz.

Fenerbahçe futbolcuların kariyerini bitiriyor demek saçma. Bugün Erman Sivasspor'un yıldızı Fenerbahçe'ye gelse ilk 11 forma giyemez. Bu Fenerbahçe'nin suçu mu? Oyuncu kendini o takıma uyduramıyorsa bu takımın suçu olmaz. Hamit Real'de oynayabiliyor mu?

Kimse Ali Turan'ı, Yaser Yıldız'ı, Mehmet Batdal'ı konuşuyor mu? Konuşmaz Zafer Biryol'u konuşur, Olcan Adın'ı konuşur.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Bekq View Post

Kimse Ali Turan'ı, Yaser Yıldız'ı, Mehmet Batdal'ı konuşuyor mu? Konuşmaz Zafer Biryol'u konuşur, Olcan Adın'ı konuşur.

Yanlışın var. Ali Turan, Yaser, Batdal uzun zaman konuşuldu. Sen duymamışsındır. Bu oyunculara önümüzdeki sene için Sercan' ı da ekleyebilirsin.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gökhan Gönül
    Mehmet Topuz
    Bekir İrtegün

Takır takır oynuyorlar şuan. Bunlara yeni sezonda Orhan Şam'ı ve birkaç oyuncuyu daha ekleyebiliriz.

Fenerbahçe futbolcuların kariyerini bitiriyor demek saçma. Bugün Erman Sivasspor'un yıldızı Fenerbahçe'ye gelse ilk 11 forma giyemez. Bu Fenerbahçe'nin suçu mu? Oyuncu kendini o takıma uyduramıyorsa bu takımın suçu olmaz. Hamit Real'de oynayabiliyor mu?

Kalına aldığım adam gıcırdıyor bence takır takır oynamaktan ziyade

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

soner eger cok calisirsa aykut hoca forma verir cok teknik bi oyuncu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu takımda Selçuk,Özer,Kemal gibi oyuncular da inanılmaz bir sabırla oynatıldı beyler. Sadece olumsuz örneklere bakmayalım. Adam sahaya çıkıp da döktürdü de mi biz forma vermedik? Gördünüz işte Sezer geldiğinden beri maçlarda oynatıldıgında kayıplarda, geri kalan maçlarda da sakattı zaten.

Fenerbahçe'de yerli ve yabancı oyuncu kalitesi yüksek ve de istikrarlılar. Kolay kolay değişmiyorlar. Volkan,Emre,Gökhan,Yobo,Alex,Sow,Stoch bu oyuncuların kesik yemesi çok zor. Bekir,Mehmet,Dia,Caner,Ziegler gibi oyuncular da oynatıldıklarında gayet iyi performans sergiliyorlar. Şu ortamda yeni transfer olan oyuncunun forma şansı diğer takımlara göre daha zor tabiki. Fakat eğer bu takıma transfer olmayı seçtiyse bunu da göze almış demektir. Şans bulduğunda değerlendirmek zorunda

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

veysel sari dan haber yokmu? güya onuda almistik

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

higuene noldu ganka

biri fotomaçı durdursun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allah'ını seven bu lige İspanyol getirmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Borja Valero iyi topçu ama diğer gelen ispanyollara benzemez.

Hem Moussa'ya Musa diyen spiker arkadaşlarımız, Borja'ya da Bora derler sahada türk oyuncu sayımızı çok sanarız
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007

Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım için Kayserispor'la anlaştı.

Kaynak: NtvSpor

Bizimkiler uyusun. Hoş Kayseri artık bize adam satar mı bilemem

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım için Kayserispor'la anlaştı.

Kaynak: NtvSpor

Bizimkiler uyusun...
    uyumak ile alakasi yok adamlar yeminli galatasaraya futbolcu vermiyorlar

çok iyi haber inşallah doğrudur

acaba direk oynucakmı hasan bence ziegler kalacak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Umarım yalanlanmaz. Gerçi Kayserispor bizim transfer dostumuz oyuncuları alırken ve satarken sorun yaşamıyoruz. Hasan Ali bir Roberto Carlos veya Andre Santos değil ama Reto Ziegler'den kat kat iyidir. Reto Ziegler kalitesinde bir oyuncuya yabancı kontenjanını harcayacağımıza onu kullanırız daha mantıklı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    çok iyi haber inşallah doğrudur

acaba direk oynucakmı hasan bence ziegler kalacak
    Az önce Twitter'da Hürriyet muhabiri Ahmet Ercanlar'a yazdığımı aynen sana da yazıyorum : )
    "Allah aşkına kalmasın! O kalitedeki bir oyuncuya yabancı kontenjanlarından birini yedirmek yemin ediyorum haramdır."
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ziegler, ben kendimi bildim bileli yeter artık diye beni isyan ettiren ender oyunculardan. Maldonado, Josico Deniz Barış hatta gol kralı diye gelip gol atamayan Beşçaşnik (yazılışını unuttum) pek çok isim oldu ama izlerken beni bu kadar sinirlendiren bir isim olmadı.

O nedenle hiç istemiyorum Ziegler'i. Hasan Ali'yi görmeden yorum yapmak da doğru olmaz, iyi oynuyor, iyi mücadele ediyor ayrı, Fenerbahçe'de istenen oyuncu olmak ayrı. Bir Gökhan Gönül'ün yaptıklarını yapabilecek bir bek olması Fenerbahçe'de oynayan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Az önce Twitter'da Hürriyet muhabiri Ahmet Ercanlar'a yazdığımı aynen sana da yazıyorum : )
    "Allah aşkına kalmasın! O kalitedeki bir oyuncuya yabancı kontenjanlarından birini yedirmek yemin ediyorum haramdır."

aynen öyle

hasan ali inşallah sol kanatta gökhan gönül etkisi yaratır

stoper için yabancı kontejyanı açılmış oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yeni yönetimin kutlamayı Hasan Ali ile yapmaması gerekiyor, bu günlerde daha büyük bir bomba gelmeli, kutlama açısından.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Özgür'ü sol bek olarak düşünüyordum ama olmayacak gibi. Eğer Aykut Kocaman Özgür ile Hasan'ı değişmeli oynatırsa ve iyi olana formayı verirse o zaman sol bek sıkıntısı çekmeyiz.

Özgür sol kanat için Fenerbahçe'nin oyuncusu değil. Sol bek oynadığını kendi bir röportajda söylemişti.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yeni yönetimin kutlamayı Hasan Ali ile yapmaması gerekiyor, bu günlerde daha büyük bir bomba gelmeli, kutlama açısından.
    hasan geldi .emre imzalar bidr orta saha alırlarsa deyme bunların keyfine i

sfendiyar başkan alır ya sıkıntı yapmayın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Özgür'ü sol bek olarak düşünüyordum ama olmayacak gibi. Eğer Aykut Kocaman Özgür ile Hasan'ı değişmeli oynatırsa ve iyi olana formayı verirse o zaman sol bek sıkıntısı çekmeyiz.

Özgür sol kanat için Fenerbahçe'nin oyuncusu değil. Sol bek oynadığını kendi bir röportajda söylemişti.
    Stoch ve Caner gibi diri adam varken Özgür'ün açıkta oynama şansı çok az. Yaz kampında tamamen bir bek olarak çalıştırılmalı ve takıma o şekilde adapte edilmeli yoksa oynama şansı çok az olacak ve böyle bir yeteneğimiz eriyip gidecek.
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hasan Ali'nin en önemli özelliği istikrarlı olması...Hiç kötü oynadığını görmedim bu adamın hem de hiç maç kaçırmıyor...Bizim Balta 2008'e geri döndü belki alınmaz oraya adam ama Fenerbahçe'nin daha çok ihtiyacı vardı Ziegler'in kiralık olduğu düşünülürse...Kaldıki Kayserispor Galatasaray'a verse verse Amrabat'ı verir o da belki...Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye...

Hasan Ali ligde 34 maçın tamamında, sonraki kupa maçlarında da 4 maçta forma giymiş. Gerçekten harika bir istatistik, ancak kaleciler böyle bir istatistiği yakalayabiliyor. Umarım yerini yadırgamaz ve formasının hakkını verir. Takımımıza hayırlı olsun.

süleyman hurma sporxe açıklama yapmış , hasan aliyi kesinlikle satmıcaz demiş

geçen sene serdar içinde aynı şeyi söylemişti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    süleyman hurma sporxe açıklama yapmış , hasan aliyi kesinlikle satmıcaz demiş.
    Meali, Ben piyasayı açtım siz bir gelin verin, en iyi veren kulübe satarız.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

NTVspor son dakika haberinin akabininde Hurma'nın Sporx'e haberim yok demeci bir klasik haline geldi yalnız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Meali, Ben piyasayı açtım siz bir gelin verin, en iyi veren kulübe satarız.
    (Galatasaray hariç )

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ziegler sezona aslında iyi bir giriş yapmıştı, ilk 4-5 hafta gerek hücumda gerekse defansta iyidi. Ancak sonraki süreçte Süper Final'e kadar yeterli düzeyde değildi. Süper Final'de bana göre toparlandı ve iyi performans sergiledi. Ama kalması için yeterli mi açıkçası kararsızım. Kiralık oyuncu olmasına rağmen formasını bu kadar benimsemesi, istikrarlı olması vs. olumlu yönler ama sağ ayağını hemen hemen hiç kullanamıyor. Tekniği de bir bek için yeterli olsa da Santos gibi kadife bir sol ayağa sahip beki izledikten sonra Ziegler'in tekniği doğal olarak tatmin etmedi.

Ben Türkiye'de özellikle Anadolu takımlarındaki yerli oyuncuların isimlerinin futbollarından önde gittiğini düşünüyorum. Her kulüpte sivrilen birkaç isim oluyor ve kulüpleri de bu oyuncuları biraz da cilalayarak büyük kulüplere gönderiyorlar. Yabancı sınırı olduğu için de büyük kulüpler buna mecbur. Büyük kulüplere gelen oyuncular da daha sonra kendi kaderlerini çiziyorlar. Kendilerini geliştiren de oluyor, silinip giden de oluyor. Hasan Ali ligimizin genç, istikrarlı, mücadeleci sol beklerinden. Ancak hücum istatistikleri pek parlak değil. Bu yönünü geliştirmek zorunda. Alınırsa güzel olur ama performans anlamında aşırı beklentiye girmemek lazım.

Her ne kadar Süleyman Hurma yalanlamış olsa da Fenerbahçe - Kayserispor arasındaki iyi ilişkileri göz önünde bulundurduğumuzda; orta noktada buluşulur ve anlaşma sağlanır diye düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Hasan Ali ile Özgür yeter sol bek icin.. Ziegler kesinlikle kalmamali

Mesaj Yetkileri