1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Yanılmıyorsam 12000 civarı kongre üyesi var. Bahsettiği sessiz çoğunluk geriye kalan 7000 kişi olabilir.
    Katılım hiçbir zaman %100 olmadığı için geriye kalanların hepsine sessiz çoğunluk demek doğru olmaz. Örneğin; 2009'da da %60 katılım oluyor. Aziz Yıldırım'ın tek başına girmesinden dolayı zaten kazanacak mantığıyla Aziz Yıldırım'a oy verecek insanlar da sandık başına gitmemiş olabilir. 7 bin kişinin tamamının muhalif olması lazım ki MAA'nın söylediği gerçek olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Katılım hiçbir zaman %100 olmadığı için geriye kalanların hepsine sessiz çoğunluk demek doğru olmaz. Örneğin; 2009'da da %60 katılım oluyor. Aziz Yıldırım'ın tek başına girmesinden dolayı zaten kazanacak mantığıyla Aziz Yıldırım'a oy verecek insanlar da sandık başına gitmemiş olabilir. 7 bin kişinin tamamının muhalif olması lazım ki MAA'nın söylediği gerçek olsun.
    Ortada Aziz Yıldırım açısından bir belirsizlik, Mehmet Ali Aydınlar açısından yenmiş bir etiket var.

Aziz Yıldırım aklanırsa elde ettiği başarılar nedeniyle zaten kimse deviremez. Zamanında Fenerbahçe İnşaat Kulübü diye dalga geçiyordum ama şimdi dalga geçilmesi gereken kişinin ben olduğumu anlayabiliyorum. Çünkü gelen başarılara baktığımızda hem alt yapı hem sportif başarı olayı bir sürece yayılmıştır.

Aziz Yıldırım aklanmazsa o zaman başkan olarak kalamaz, hadi aday olsa bile kendi çevresi dışında oy alamaz. Bu şekilde olursa Mehmet Ali Aydınlar'da boşuna etiketlenmiş olacağından sessiz çoğunluğa gerek kalmadan başkanlık koltuğundaki değişir.

Mesaj Yetkileri