Sayfa 6 / 39 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 1148 sonuç

Konu: STSL Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Şota: Gidecek oyuncular belli. Hem başkanımız, hem de Süleyman Hurma biliyor. 4 maç kaldı. Birkaç oyuncu ile konuştum, fikirlerimi söyledim.

Şota: Hasan Ali'nin takımımızdaki en iyi Türk oyuncu olduğuna inanıyorum. Amrabat için de aynı şeyleri söyleyebilirim.

Şota: Kayseri'de herkes Galatasaraylı. Fetih filminde gördüğüm 10 kişiden 9'u 'Amrabat'ı bize verin' diyor.

Şota: Siz kimsiniz diyorum. 'Galatasaray taraftarıyım' diyor. Amrabat'ı onlara verirsek biz ne yapacağız?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankara'da toplanan kulüp temsilcileri ekstra ekonomik kazanç sağlamadığı için play off sistemine karşı çıkma kararı aldı (SPORX)
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gaziantep'te yayın yapan Gaziantep27 Gazetesi'nin haberine göre, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ve 12 yönetici görevinden alındı.

TRTSPOR

Gaziantepspor yönetimi mahkeme kararıyla görevden uzaklaştırıldı ve kulüp KAYYUMA devrediliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şuan Avrupa'nın merkezinde uygulunabilecek en iyi sistem olmasından dolayı Ligue 1 Türkiye'de ki play-off sistemini ciddi şekilde incelemeye başlamış. Rusya, Ukrayna da iyi çok iyi kötü yerlerde. O yüzden az takım olması sorun yaratmıyor.

Ayrıca Ligue 1 eğer sadece skorlara bakıp geçen yoksa bilir, Avrupa'da en çok keyif alınacak 2-3 ligden biridir. Şahsen benim Türkiye'den daha çok takip ettiğim tek lig EPL'ye beraber. Eski 10 numara tarzında oyuncu kullanan kaç lig kaldı ki.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Play-Off uygulayabilirler ancak puanları yarıya bölme saçmalığını yapacaklarını sanmıyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

play-offa katılan takım sayısı artmadıktan sonra puanlar hertürlü yarıya iner buda ligdeki takım sayısına bağlı ki fransa liginin takım sayısını düşüreceğini kesinlikle düşünmüyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Rıza Çalımbay: Eneramo bizimle son maçına çıkacak. Görüşmelerimize ve menajerlerinin söylediğine göre büyük bir ihtimalle de ayrılacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bitsin artık şu saçma lig de kurtulalım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Eneramo hangi takıma gidecek bakalım.Çok kaliteli bir oyuncu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Eneramo hangi takıma gidecek bakalım.Çok kaliteli bir oyuncu.
    Antalyaspor diyorlar ama daha anlaşma yokmuş galiba.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Antalyaspor diyorlar ama daha anlaşma yokmuş galiba.
    Yok artık daha neler. Isaac ve Eneramo 2lisi öyle mi ? Her maça giderim valla.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sanmam antalyaya gidicegini sivas daha iyi bir takim antalyadan ha para icin gidicekse bilemem eneramo avrupanin her takiminda rahatlikla oynar. ( buyuk takimlar hariç.)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sanmam antalyaya gidicegini sivas daha iyi bir takim antalyadan ha para icin gidicekse bilemem eneramo avrupanin her takiminda rahatlikla oynar. ( buyuk takimlar hariç.)
    Antalya Dünya'da adı olan bir şehir.Her yabancı oraya takılmak ister.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Böyle oyuncular Antalya'yı kıytırık bir defans takımı yapmaktan çıkarır artık.Kanatlarada alsalar 1-2 zenci güzel olur.

Mentalitenin değişmesi lazım, oynamak isteyen takım oynuyor, Yılmaz Vural'ın Kasımpaşa'sını, Bu sezonun başında Manisaspor'u hatırla.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Öyle tabi Mehmet Özdilek defans yapmayı seviyor ama böyle oyuncular aldıgımız sürece o istesede takım kapanamaz hücum özellikli oyuncular çünkü.Mesela bu seneki kadroya baksak neredeyse forvet dısında geriye kalan herkes defans özellikli oyunculardı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

@firatgunayer Son dakika !! İBB ile Arif Erdem arasındaki sözleşme karşılıklı olarak fesh edildi..

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Arif Hoca gitmeseydi iyiydi be.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Carvalhal gelcek diyorlar ibb"nin basina.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@firatgunayer
    Carvalhal-İbb haberini öğle saatlerinde paylaşmıştık..Carvalhal'de Portekiz basınına 'Türkiye'ye dönüyorum' demiş..İş bitti herhalde..
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Carvalhal çok iyi olur
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sportoto kupasını Antep kazanmış Ordu'yu 3-1 yenerek.Ben Hikmet hoca boşta sanıyordum.Sürekli geziyor çünkü.Meğer Antep'i çalıştırıyorumuş.Hatta o geldikten sonra Antep'in büyük çıkış yaptığını anımsadım sonradan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Adam dünyayı geze geze takım çalıştırdı ve gidip kupa kazandırdı takımına. İnanılır gibi değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ankaragücü'nün acı kaybı

Ankaragücü'nün altyapı takımında forma giyen Muammer İnanç'ın (16) vefatı, büyük üzüntü yarattı.

Ankaragücü'nün altyapı takımında forma giyen Muammer İnanç'ın vefatı, camiada şok etkisi yarattı.

Dün akşam geç saatlerde, arkadaşlarıyla evinin önünde otururken duvardan düşen ve hayatını kaybeden 16 yaşındaki genç futbolcunun ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

Ankaragücü Kulübü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu, haberi aldıkları anda büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, 'Kardeşimizin ölüm nedeninin kalp krizi olabileceği belirtiliyor. Muammer İnanç'ın cenazesi şu anda adli tıp kurumunda, kesin ölüm nedeni belirlenmeye çalışılıyor. Muammer kardeşimizin çok genç yaşta hayata veda etmesi, üzüntümüzü daha da artırıyor. Ailesiyle görüştük ve ne gerekiyorsa yapılacağını kendilerine ilettik. Hepimiz çok üzgünüz, camiamızın başı sağ olsun' diye konuştu.

1996 Konya Akşehir doğumlu Muammer İnanç'ın cenazesi, ailesinin isteği üzerine memleketinde toprağa verilecek.
    Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/ankarag...51841/1/Gundem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçtiğimiz sezon oynanması gerekirken şike davası nedeniyle ertelenen Fb-Bjk Süper Kupa maçının oynanmamasına karar verildi
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Oynanmayıp bir de üstüne tamamen kaldırmışlar sanırım. Bu nasıl bir saçmalıktır böyle, anlamak mümkün değil. Eski adı Cumhurbaşkanlığı, yeni adı Süper Kupa olan bu organizasyon yıllardır var ve keyfe keder kaldırılıyor. Enteresan bir olay.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Neden canım Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray 3'lü bir Süper Kupa yapalım Digiturk' de satın alsın

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@enginalbayrak
    UEFA'nın vereceği kararı tüm kulüpler bekliyor. Büyük bir kesim Türk takımlarının Avrupa'dan men edilmesi gündemde. Bekleyip göreceğiz!
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sanmam ceza vermezler fenerbahce cas davasini cektiya ceza gelmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kolpa haberler bunlar.Playoff öncesi çok radikal kararlar alınacagına da kesin gözüyle bakılıyordu.

Sayfa 6 / 39 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri