Gençlerden Yasin Öztekin haberleri okumuştum geçen.Var mı aslı astarı?
Gençlerden Yasin Öztekin haberleri okumuştum geçen.Var mı aslı astarı?
So what?
Saike
Bak ben ne dedim Drogba ayrılıyormuş.Başkan onla görüşmüştür orda![]()
![]()
Drogba Cine gidiyor heralde, 15 milyon euro senelik diyorlarbakarsin adamin orda cakmasini yapip Turkiyeye satarlar
![]()
Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin ile 4 yıllığına ön protokol imzaladı.
Zokora, Barış Özbek, Aykut Akgün, Barış Ataş ve şimdide Yasin Öztekin. Seneye minimum 3 ön liberolu taktik bekliyorum artık.
Yasin Öztekin kanat diye biliyorum ben ? kendisi yerli Doka,Amrabat...
Genclerden bedava oyuncu almak umarim Ilhan Cavcav doktor kontrolu altintadiradam alisik degil 200% kar yapmadan oyuncu kaybetmeye.
yasin pehlivan senin dediğin usta![]()
![]()
O degilde ben bu bambayi begenmedim gerci youtube'daki videodan ne kadar anlasilir bilinmezde begenmedim iste
Yasin Öztekin, iyi bir transfer. Yerli rotasyonunda işe yarar ve belki direk 11 oyuncusu bile olabilir. Hayırlı olsun Trabzon'a.
[YOUTUBE="ee-dtSdIrOU"]2.07'e dikkat CR7 mubarek[/YOUTUBE]
Bide bu Almanya A2 ligi, surdaki coskuya bak![]()
La Republica gazetesi, Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun, Burak Yılmaz'ın menajeriyle yaptığı görüşmeden kızgın ayrıldığını yazdı.
Lotito'nun Burak'a senelik 2 milyon euro teklif ettiğini yazan La Republica gazetesi, "Fiorentina da Burak'ı istediği için Türk menajer sürekli fiyat artırıyor. Bu durum da Lazio Başkanı Claudio Lotito'yu rahatsız etti ve kızdırdı. Lazio, Burak'ı mutlaka kadrosunda görmek istediği için şimdilik bekleme kararı aldı" ifadelerini kullandı.
Gazetedeki haberde Lazio'nun Miroslav Klose'nin yerine düşündüğü Burak Yılmaz'a son bir teklif daha yapacağı da dile getirildi. Ayrıca, Trabzonlu golcü için görüşmeleri bundan böyle başkan Lotito'nun değil genel menajer Igli Tare'nin yöneteceği kaydedildi
Menajer birak para yukseltme olaylarini, ne olacaksa olsunda bizde onumuze bakalim.
http://www.fanatik.com.tr/Ingilizler..._35_263645.htm
Haber doğruysa benim kaygılarımı doğru çıkarıyor demektir.
Leicester taraftari bolunmus durumda ama bu adam Kolo Toure'nin milli takim partneri. Yinede ilk 11 icin alinmasini istemiyorum, rotasyonda kullanilabilir.
http://www.goal.com/tr/news/453/tran...-koreden-verdi
Şu haber doğru mu acaba?
İbo sen bu adamı izlemişsindir burda pek izleme şansımız olmadı ama 1,2 maçta iyi gibi geldi gözüme sen ne diyorsun?
Musti Senol Gunes'in Seoul'dan 3 oyuncusu Avrupaya gitti buda onlardan bitanesi. Bu oyuncularin hepsini istedik su sirayla, galiba bu isimlede gorusmeler var ama bize kalacagini pek dusunmuyorum, zamaninda Liverpool Lee'ye 8 milyon pound tekliflari felan vardi. Senol Gunes bir faktor olursa bir ihtimal. Kanat bolgelerinde oynuyor, hatta ofansif cogu gorevi yapar![]()
Ki (Celtic)
Park(Monaco-Arsenal)
Lee(Bolton)
Ben yinede stoper sorunlari cozulmeden daha fazla ofansif oyuncu istemiyorum !
Ha illa alacaksalar
[YOUTUBE="cpZkxyIRPXI"]Buyur[/YOUTUBE]
Savunma sorunu tabiki var ve çözülmesi lazım.
Sağda Volkan varya diyorum şimdi ona rakip olur bu Lee.Bir yandan da gereksiz mi olur acaba zaten hucum oyuncumuz mevcut diyorum.Birde sakatmış herhalde son zamnlarında bu eleman.
Hucumcu fazla var diyoruz ama en azindan Henrique'nin kanatlarda harcanmasina engel oluruz.
Adrian AMC AML
Alanzinho AMC AML
Yasin AMC AML
Volkan AMR AML
Olcan AMC AML
Halil AMR AML
Henrique AML-AMR
Bu sezon zaman zaman Serkan bile AMR'da oynatildi, yer bulunur Lee'ye ama ilk once ona dogru yonelmemiz ne kadar dogru onu bilemem.
Bamba'yi izlemek icin gelen yoneticiyi karsiliyan abiyi ben taniyorum, macada beraber gitti yoneticiyle onun demesine Bamba'nin bu takimin kadrosunda kesinlikle bulunmasi gerektigine dair. Teknik ve hizi cok iyimis.
Teknik ve hiz cok iyi he e o zaman forvete alalim bunuBana gore gereksiz olacak bu adam ama yanilirim insallah
http://www1.skysports.com/football/n...-Bolton-future
Ciddi ciddi istiyoruz galiba![]()
Bolton küme de düştü kolaylık sağlanabilir umarım gelir kalitesi belli bir oyuncu Şenol hocayla şov yapar![]()
Turk futbolunun gelecegi suan belli olsamedya herkesi korkuttu bakalim neler olacak?
Yoksa suan ligde cok takim bombalari patlatmaya baslamisti.
Kris Boyd, Eskisehire actigi davayi kazanmis. $2.7milyon odemesi gerekmis Eskisehirin 7 hazirana kadar galiba. Nakir sikintisi cekiyorsalar su Alperi daha uygun bir fiyata bize verselerya![]()
Transfer yasağı bile gelebilir Eskişehirspor'a eğer problemi çözemezlerse.
Batuhan hariç hiçbir oyuncularında gözüm yok![]()