Alaattin Metin'İn twitter hesabı yok abi.
Alaattin Metin'İn twitter hesabı yok abi.
Evet bu sabah itibariyle konumuz LuganoGazetelerde ve internette dönmek istediği yazıyor.
Lugano geçen sene giderken takımımıza ihtarname çeken bir isim. Bir daha asla sarı lacivert çubukluyu giymemeli. Aykut Kocaman'da bu yüzden onu istemeyecektir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Lugano'nun gelmesine maalesef ben de karşıyım . Maalesef diyorum çünkü çok seviyorum onu . Ama burada da çok eleştirdim , eleştirdiğimde kızanlar olmuştu . Her transfer döneminde canımızı yaktı . 2010 Dünya Kupası sonrası takım aradı aradı bulamayıp geri döndü , çok kızmıştım , neyse . Gelmesin mümkünse .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Avrupa için Lugano gerekli.
Açıkcası Fener'e ihtarname çekmesi vs. umrumda değil. Ben oynadığı oyuna bakarım. Saha içinde takımı için canını dişine takıyor.
Saha dışı beni ilgilendirmez. Tabii ki çok aşırıya kaçmasın ama yeteneği önemli. Herkesten saha dışında bir Alex olmasını beklememeliyiz.
Lugano anca bonservisini eline alırsa gelebilir.Aynı Tuncay gibi.
O zaman sözleşmesi bitmek üzereyken twitterdan imzalanmazsa giderim diyen Alex'i, opsiyon hakkını kullanan kulübü TFF'ye şikayet eden Semih'i, avrupaya gideceğim diye takıma para kazandırmadan giden Tuncay'ı vs. biz hiç desteklemeyelim
Sürekli söylüyorum. Biraz profesyonel düşünmek gerekli. Sen yabancı oyuncunun maaşını 1 hafta geciktir bak bakalım ne oluyor.
Saygısızlık, hata, ayıp. Bunlar çok farklı şeyler.
Hagi mesela hırslı bir oyuncu. Kaç kere millete tekme attı maçta. UEFA finalinde bile atıldı sinirinden. Bu adam GS'ye UEFA Kupası + Süper Kupa kazandırdı. O zaman GS deseydi ben böyle oyuncu istemem gerekirse UEFA Kupasını almayalım.
Örnek olarak aklıma ilk geleni söyledim. Yanlış anlaşılmasın.
Maaşını 1 hafta geciktirdi diye kulübünü şikayet ediyorsa, yaptıgı ayıptır,saygısızlıktır,hatadır...
Hırsla,ihtarname çekmenin alakası ne? Ya da Alex'in yaptığıyla Alex geldiğinden beri imza zamanı yaklaştığında "ben burada mutluyum ama düşünmüyorlarsa da giderim. Bana kulüp çok" benzeri şeyler söylüyor. Bunun sebebi kafasının rahat olmasını istemesinden başka bir şey değil. Fiyat yükseltmek falan da değil amacı yeni kontratı imzalayıp kafası rahat çalışmak.
Lugano öyle mi? Lugano'nun yaptığı ihanettir. Biz onu belki de Uruguay'lılardan çok sevdik ama o zor günümüzde ihtarname çekerek ayrıldı takımdan. Bedava dahi olsa gelmemeli.
Hırsla ya da başka bir değişkenle bunu açıklayamaz kimse. Emre Belözoğlu sahadaki tavırları beğenilmeyen bir adamdır ama kesinlikle kalmalı mesela ama Lugano'yu Allah göstermesin.
Ayrıca biraz da abartıyoruz Lugano'yu .PSG gibi kağıt üzerinde bulunduğu ligin çok üzerinde bir kadro kalitesine sahip bir takım ama şampiyon olamadılar. Ve eski gücünden uzak fransa ligi'nde şampiyon olamayan bu takımda Lugano ligin son maçı 8'de dahi yoktu. Kendisi 5. stoper falan.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Lugano'nun yasi gecti Lugano gelecegine Yobo'nun bonservisi alinsin daha iyi yaninada saglam genc bir yabanci stoper alinir bulunursa, bulunamazsada bekir rahatlikla oynar.
Bekir'i son haftalarda önyargılarınızdan arınmış olarak izlerseniz göreceksiniz ki gayet başarılı.
Avrupa için Türk stoper hayal olur. Hayali gerçekleştirirsek sonu hüsran olur
Yobo + 1 stoper daha avrupa için. Ancak Serdar büyük bir patlama yaparsa orada oynar.
gurbetci stoper gelicek ben serdar tasciyi bekliyorum
Bekir ve Serdar gayet başarılı 2 stoper. Biri sert ama top tekniği zayıf diğeri sert olmasa da bir stopere nazaran çok iyi bir tekniğe sahip. Ayrıca Türk olmaları ve Milli düzeyde olmaları avantajımıza Eğer Yobo gönderilirse Savunma hattına yapacagımız tek yabancı transferin stopere yapılmasını isterim.
Sağlam bir 4-3-3 ile bu sezonu açacaksak (ki Alex endeksli sistem dışında şuan için en iyisi bu) eksik olan mevkiler.
Volkan
Gökhan- (Bekir-Serdar)- Transfer-Transfer
Transfer-Cristian-Emre
Transfer-Sow-Stoch
...
Aykut hoca Ziegler ve Yobo kalsın demiş
Stoper mevkisine Beylerbeyi'nden 21 yaşındaki Samet Önger'i aldığımız yazıyor Fanatik gazetesinde
bucadan salih ucani almisiz heralde buca baskani fenere gidicek buyuk ihtimalle demis
Hasan Ali'yle de anlaşıldı deniyor.Bence kesin birşey yok daha herkes kafasından birşey atıyor.
![]()
![]()
juveye gitsin krasici alip gelsin
Bugün bir kanalın altyazısında Juve Sportif Direktörü Marrotta; Ziegler, Krasic ve Melo için F.Bahçe'den gelen teklifi kabul etti yazmışlar. Kaynak olarak haber365.com gösteriliyor. Detayı da burda:
http://www.haber365.com/Haber/Fenerb...rasici_Istedi/
melo bize gelmez gelmesinde