hava çok güzel keşke böyle olsa yıl boyu ne soğuk ne sıcak ama yazın yanacaz cayır cayır![]()
Ahaha süper bişeye benziyorTürkçesi yok mu
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Türkçesi yok.4 kişilik takımlar halinde oynanıyor ve herkes çözdüğü bulmacalar ile yanındaki arkadaşına zaman kazandırıyor. Ama grupta biri aksarsa işler sarpa sarıyor.
4 kişilik takımlar da kurabiliyorsun. Bir ara oynayabiliriz topluca.![]()
Zevkli birşeymiş . Ama en sonunu anlamadım. Birsürü rakam çıktı ekranın çeşitli yerlerinde. 4ümüzde bekledik öyle.
Biz takımmıydık yahuBen rakibiz sanıyordum
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
o bölümde sayılara küçükten büyüğe tıklamak gerekiyor ama rengine göre. mesela 1 kırmızı ise kırmızı oyuncu 1'e tıklayacak, 2 yeşil ise yeşil oyuncu 2'ye tıklayacak vs. diye gidiyor.
Bu oyunun konusu açılır
http://forum.turksportal.net/vb/show...72#post2253172
Öyle deme yahu çok eğlenceli.![]()
Anonim olup sana yazıcam![]()
yaz yaz basarım küfürü acımam![]()
Dışarıda felaket yağış var.Tam da halısahadayken bastırdı.Haftada 1 futbol keyfimiz vardı.O da yalan oldu.![]()
So what?
Saike
Burada da durum aynı Şemsi , ama yapacaz maçımızı çıkıp oynıcaz topumuzu önümüzdeki maçlara bakıcaz![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ne yağmur yağıyo arkadaş uydu gitti tvde sinyal yok![]()
Samsunda hava sıcak ve parçalı bulutlu. Gökyüzüne baktığımızda yarın için hazırlanan Türk Yıldızlarının antremanlarını görebiliyoruz.
Samsun / Cihan Haber Ajansı
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bir kadın sporcu ile erkek rakibinin güreşmesi olayına ilişkin inceleme başlatıldı.
Haberin Devamı: http://haber.gazetevatan.com/o-gorun...51839/1/Manset
Pis sapıklar şu görüntülere bak.Az bile yapmışlar. Allah akıl fikir versin bunlara
Burda da sürekli olay oluyor
KADIN GÜREŞÇİ: ART NİYET YOK
"Dünkü olayda erkekle güreşmemde hiç bir kasıt yoktu. Güreş tekniklerini gösteren şov yapacağım kadın arkadaşım gelmedi. Tek kalınca protokolün önünde mahcup duruma düşmemek için benden yaşça küçük bir güreşçi arkadaşımla güreş tuttum. Hiç bir art niyet olmadan güreşip, tekniklerimizi gösterdik. Bu şekilde gündeme gelmek istemezdim. Biz sporcuyuz. O bir müsabaka değil, bir şovdu. Biz gösterimizi yaptık."
Yani güreşmelerine herkes farklı tepki verebilir. Kimi normal karşılar kimi tepki gösterir o ayrı ama inceleme başlatmak nedir ya. Oldu olacak lisanslarını iptal edip spor hayatlarını da bitirsinler.
Yalnız abla baya bi hırpalamış elemanı![]()
Beyler Euro 2008 ve World Cup 2010'da online çıkartma albümü vardı.Acaba bu yılda çıkar mı sizce ? Çok zevkliydi şahsen![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çıkacak diye duymuştum bir ara. Umarım çıkar.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ovv napmışsın sen abi![]()
Bende World Cup 2006-2010 var Euro 2008 ve 2012 var.Birde 2007-2008 TSL.Euro 2008 albümünde 30-40 çıkartma hariç full.Türk milli takımını tamamen doldurmustum.
![]()
Bende sağ kalan bir Şampiyonlar Ligi 2007-2008 var7 tane kart eksik ondada.Daha önceden World Cup 2002 ve 2006, Euro 2008 ,TSL 2008-2009,World Cup 2010 biriktirmiştim ama onlar çok olmamıştı
Zaten çoğunu da kaybettim.
Abi Euro 96'yı çok net hatırlayamıyorum, 7 yaşındaydım kuzenim hediye etmişti albümü. Zaten çoğu şey o albümden sonra başladıFransa 98'in albümünde az para harcamadım, kutuyla alırdım. Çıkartma değiş tokuşu için mektup bile göndermiştim ama geri yollamadılar.Bende ki eksikleri sağda solda görüyordum ama Youri Djorkaeff'in birine çıktığını hiç görmedim
![]()
eto'o bitmiş.