Taraftara da helal olsun.![]()
Taraftara da helal olsun.![]()
So what?
Saike
Beşiktaş, Beşiktaş olalı basketbolda bu denli taraftar sayısına, böylesi bir ambiyansa rastlamamıştır heralde. Oraya giden herkese helal olsun, hepsinin yüreklerine sağlık.
Beşiktaş'ıma da tebrikler. Salı günü son maçımız olur inşallah bu seride.
Hakemler sayesinde uzayacak seri 4 maçta bitti. İnanılmaz düdükler çıktı maçta inanılmaz.
Bu nedir arkadaş ya sen bütün maçı önde götür biraz hakem birazda beceriksizlikle ver maçı.Ayıptır yahu kaç maçtır hep önde götürüyoruz 3.çeyrekte ne oluyorsa veriyoruz maçı yeter artık ama ehhh.
yine onde goturdugumuz maçi sonradan verdik. net bir sekilde hakem hatalarindan kaybettik saglik olsun seneye çok saglam bir 4 numara lazim bize savovic"le olmaz 1 tanede point guard lazim.
basketin katili turk hakemleri![]()
Finale çıkan Kartallarımızı tebrik ediyorum.Sağolsunlar bu sene yeterince yüzümüzü güldürdüler.İnşallah bu başarılarını şampiyonlukla taçlandırıp bu sezonki kupa sayımızı 3'e çıkartırlar.Emeği geçen herkese tebrikler ve teşekkürler.![]()
So what?
Saike
Biri çıkıp açıklasın abi yeter ama artık.Bu takıma 3.çeyrekte ne oluyor? Hani kötü bir maç çıkarırız genelde kötü oynarız yenilmeyi hakederiz anlarım tamam derim.Ama 4 maçtada bu kadar mı kötü 2. devre oynanılır yahu? Yendiğimiz maçta bile ilk devreyi nerdeyse 20 sayı farkla kapamıştık ve maçı 1 sayı farkla zor kazandık.Çok enteresan..
Nese canları sağolsun ne diyelim teşekkür ediyoruz hepsine(şu Andric'i yollasınlar gözünü seveyim).Beşiktaş'ı da tebrik ediyoruz.
Gs'nin hakem kararları yüzünden kaybettiği fikrine katılmıyorum.Son bölümde 4-5 dakika sayı atamadılar.Atamazsan kazanamazsın.Bu kadar basit.Sanki sayı attınız da hakemler iptal etti.
So what?
Saike
Bugün parkede tam anlamıyla basketbol katliamı yaşandı hakemler sayesinde. Bir skandaldır bugün çalınan kararlar.
Öncelikle Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.Kaliteli kadroları ile finale çıkmayı başardılar.
Ancak hakemlerin rezil ve skandal yönetimi ile sanırım skor 72-71 iken maç koptu.Diyeceğim sadece aldıkları para haram olsun.Tekrar tebrikler.
Birde Ender ruhsuzunu derhal kovmalıyız.Sırf zarar adam.
http://s14.directupload.net/images/120522/4ykft6dx.swf
Tebrikler Kartalım. 3. kupa geliyor.
Last edited by El Barto : 22.Mayıs.2012 at 23:29 Reason: ne 2'si 3, 3 :)
Hakemler 2 takım içinde kötüydü.Andriç 14 faul felan yaptı ama atılmadı.Üstelik totem yapıp 3. çeyreğin bir bölümünü izlemedim.Kim bilir orada neler oldu.
Bu arada müthişhttp://s14.directupload.net/images/120522/pv2enz9s.swf
Beşiktaşlı arkadaşları tebrik ederim hakettikleri galibiyetler aldılar. Açıkçası Beşiktaş kadar istemediğimiz çok belliydi. Sağlık olsun.
Bravo Kartallara bu sene sakatlıklardan çok çektik. Belki ligin en kaliteli yabancıları bizde ama ligin en zayıf Türk oyuncuları da bizde. Sadece 2-3 isim var, birisi devşirme Ersin Dağlı, birisi Serhat Çetin, diğerleri de Kartal,Mehmet,Can. Can ne zamandır sakat zaten, Mehmet de uzun sakatlık süreci geçirdi. Neredeyse Türk katkısı anlamında sıfırdık ama sağolsun hepsi canla başla oynadı. Bu sene finale çıktıkya o bile yeter şu anda.
Hele hele Fenerbahçe ve Galatasaray'ı eleyerek buralara gelmek daha da güzel oldu bizim adımıza. Anadolu Efes ile final yapacağız bakalım nasıl olacak.
Son sözüm de Basketbol şubesine. Lütfen bu takımı bozmayın, önceki senelerde El-Amin'li, Ratko Varda'lı kadro da finale kalmıştı ama ertesi sene takımı dağıtmışlardı. Bu sene takıma sahip çıksınlar ve kadroyu çok fazla bozmadan takviyelerle TBL ve Avrupa için sağlam bir kadro çıkartsınlar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu arada Şampiyon olursak direkt olarak Eurolig'e gideceğiz.
Eğer finalde Efes'le oynayıp kaybedersek de Eurolig elemesi oynayacağız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Beşiktaş hakettiler aldılar 3 maçı da...Sorun 2. yarılarda Futbol da takım tam tersi 2. yarı da coşuyor...Mahmuti hocamız ile alakası olduğunu düşünmüyorum ben daha iyi bir kadro kurmalıyız Eurolig işi ne olacak acaba bizim ? gidemeyeceğiz heralde![]()
O zaman direkt euroleague'deyiz.
#PotanınKartallarıŞampiyonluğaUçuyor !
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler , finalde başarılar Kartalım !
So what?
Saike
Efes-Bjk finali olursa bizde Euroleague ön elemesi oynayacakmışız.
Belki Wild Card'la alırlar![]()
Fbyi 4 macta 3 kere, efesi 2 macta da, gs yi 7 macta 5 kere toplamda euroleague'de oynayan takimlari 13 macta 10 kere yenen yine Beşiktaş !
Bu takım şampiyonluğu hakediyor !
Sanırım onun için en büyük Rakip Unics Kazan'dı.İnşallah Wild Card alırız.
Bu sene Avrupa'da çok takım A lisansı kaybedecek gibi.İflas edenler,play-off'a dahi giremeyenler felan.Bence olabilir.GSMP önemli bir potansiyel.
Teşekkürler Potanın Kartalları. Hepinize tek tek helal olsun. Daha eşleşmeler belli olduğunda en büyük isteğim F.Bahçe ve G.Saray'ı üst üste eleyip finale çıkmamızı görmekti. Bu benim için şampiyonluktan bile değerliydi ve o isteğim gerçek oldu.
Ergin Ataman ve ekibine finalde de rakip kim olursa olsun sonuna kadar inanıyorum. Bu takım seneye de bozulmazsa 2-3 iyi takviyeyle ve en önemlisi Ergin Hoca'nın takımda kalmasıyla daha sağlam bir sezon geçirecektir önümüzdeki sene.
NTVSpor'da yorumcular söyledi az önce.
Efes ve Fenerbahçe kesin gidiyorlar anlaşmadan dolayı.
Eğer Beşiktaş şampiyon olursa 3 takımımız da direkt olarak Eurolige gruplardan katılıyor.
Ancak Efes-Beşiktaş finali olursa ve Efes şampiyon olursa Beşiktaş Eurolig elemesi oynayacak.
G.Saray ile ilgili bir kısım duyamadım. Belki daha önce söylemişlerdir ben kanalı açana kadar.