Sayfa 182 / 578 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
5,431 ile 5,460 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yaklaşık 200 liraya ihtiyacım var istediklerimi almam için Valla nasıl biriktireceğim bu parayı bilmiyorum.Son aylarda aşırı fazla harcama yaptım Gerçi annem ''Kadıköy Hatırası'' ve ''Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden'' temalı t-shirtleri alacağına göre ikisi 50 lira desek yaklaşık 150 lira biriktirmem gerekiyor.Hadi bakalım hayırlısı O parayı biriktirip de ürünleri bulamamak var birde

Bu yüzden fena sinirlendim.Kırk yılın başı kulübümüze faydalı olalım dedik ondada adam gibi ürünleri alalım değil mi ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bayrağımız boğaz köprüsüne asılmış

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sezon başı Fenerbahçe ile oynayacağımız, Süper Kupa maçı iptal mi edilmiş ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Başkanımız Ünal Aysal: Beşiktaş kulübünden stadımızı kullanmakla ilgili bir teklif gelmedi.

Başkanımız Ünal Aysal: Beşiktaş'tan herhangi bir teklif gelirse bunu da yönetimimizle görüşürüz. Ama böyle birşey olacağını zannetmiyorum.

Başkanımız Ünal Aysal: Euroleague CEO'su ile görüşme gerçekleştirdim. Eğer bu sene şampiyon olursak, 3 sene üstüste Euroleague'e gideceğiz!

Başkanımız Ünal Aysal: Oktay Mahmuti'den çok memnunuz kendisi çok iyi bir antrenör.. 2 sene daha coach olarak sahada olacak.

Başkanımız Ünal Aysal: Eğer kendisi CEO olmak isterse, 2 sene sonra tekrar görüşeceğiz ve basketbol şubemiz hakkında karar vereceğiz.

Ünal Aysal: Stadın kapatılmasında sorumluluk Galatasaray'a ait.. Maaliyeti yaklaşık 10 milyon euro buluyor.

Ünal Aysal: Bu sene üzerinin kapatılacağını zannetmiyorum, keza görüşmelerimiz ve projelerimiz devam ediyor.

Ünal Aysal: Melo benim sevdiğim bir oyuncu, bu sene bize çok katkı sağladı. Galatasaray'da kalması için biraz fedakarlık yapması gerekiyor.

Ünal Aysal: Juventus ile aramızda sorun yok, istediğimiz zaman anlaşabiliriz. Melo'nun kendi alacağında indirime gitmesi için görüşüyoruz.

Ünal Aysal: Ay sonuna kadar Melo'nun opsiyonu devam ediyor. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Ay sonundan önce sonuç alınırsa, süpriz olur.

Ünal Aysal: Geçmiş dönemlerimizde altyapıya gereken ilgi gösterilmemiş. Altyapı aslında bizim geleceğimizdir, yatırım yapmamız gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beyler,

Tişört alan yok mu? Bize ölçü bildirseydi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yeni fark ettim.Bir tişört daha çıkmış.

Edit:

Abdürrahim Albayrak'ın röportajından bir kısım;

Melo, Riera’nın kapısında ağladı

Melo, Riera ile yaşadığı kavga sonrası gece yarısı İspanyol oyuncunun evine gitti. Eşini de alıp, Riera’ya çikolata yaptırıp dakikalarca kapısında bekledi. Riera kapıyı açınca kendisine sarılıp özür dilemiş ve ağlamış. Fatih Hocam bunu duyduktan sonra ikisiyle de konuşup takıma döndürdü.
    Last edited by europeanconquer : 23.Mayıs.2012 at 12:56
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray, Japonya ve Kore'yi kapsayan Uzak Doğu turunda M.City ve Barcelona'nın katılacağı turnuvada yer alacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Galatasaray, Japonya ve Kore'yi kapsayan Uzak Doğu turunda M.City ve Barcelona'nın katılacağı turnuvada yer alacak.
    bu bilgi resmi mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bundan 1-2 ay oncede solemisti yoneticilermiz ve fatih hoca , bugunde ali durust soledi guney afrika ve asyadan teklifler var diye turnuva, daha resmi degil ama yakinda açiklanir

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yeni GS Store ürünleri çok güzelmiş.

bu tshirtler stoklarda mı yok yoksa daha piyasaya çıkmadı mı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fatih Terim: Bence Arena'yı Beşiktaş ile paylaşmalıyız

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den örnek çıkış...

http://haber.gazetevatan.com/fatih-t...52597/5/Manset

"Beşiktaş'ın böyle bir isteği olursa elbette kararı yönetim kurulumuz verir. Ancak bana kalsa; Beşiktaş Türk Telekom Arena'da oynamalı derim. Futbolumuz içinde bulunduğu bu ortamda bütün kulüpler birbirlerine yardımcı olmalı. Biz daha önce üçümüz bir statta oynamadık mı? Şimdi neden olmasın. Hatta daha da ileri giderek destekliyorum. Beşiktaş'ın maç günleri, Galatasaray Store mağazamızın yarısı kullanım için Beşiktaş'a verilebilir. Store mağazasının yarısı siyah beyaz olabilir, Beşiktaş ürünleri satılabilir."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İyi demiş ama ben istemem

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Beşiktaş en iyisi Kadıköyde oynasın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Beşiktaş Arena'da oynayacak Aygün, siz istemeseniz de. devlet izin verdi, taraftar tepkisinden çekinildiği için açıklanmıyor bana kalırsa.

bu arada ben Terimin yapacağı açıklamayı şiddetle merak ediyorum , bakalım ne diyecek ya da diyecek mi ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stadın kullanım hakkı bizim, devlet nasıl karışıyor bu işe ?

Zamanında bizi oynatmayanlar, şimdi hiç boşuna çabalamasınlar. Yönetim, futbolcu, taraftar bir bütün olmuşken bu stad mevzusu can sıkmaya başladı.

Fatih Terim de iyi niyet göstericem derken abartmış.

Beşiktaş maçlarını olimpiyat stadında oynasın, zaten en iyi taraftar onlarda değil mi, her maç kapalı gişe olur iyi para kazanırlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

olimpiyatta oynanılmaz orası çok berbar bjk bizim stadıda istemiyor mecbur arena oynucak gsnin bence naz etme gibi bi hakkı yok o stad benim verdiğim vergilerle oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yine başladık...

Bilip bilmeden konuşuyorsunuz, gençliğe acıyorum. Fanatizm gözünüzü kör ediyor, elma ile armut çorba oldu sayenizde.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    olimpiyatta oynanılmaz orası çok berbar bjk bizim stadıda istemiyor mecbur arena oynucak gsnin bence naz etme gibi bi hakkı yok o stad benim verdiğim vergilerle oldu
    Oldu paşam başka isteğiniz Vergilerini düşünüyorsan vergilerinle aldığın polis arabalarını yakıp yıkma...

Bence gelsin Beşiktaş oynasın bizim stadımızda, benim sempatim var Beşiktaş'a ondan benim için problem yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beşiktaş zamanında bizim teklifimizi reddetmişti. Şimdi kalmışlar bizim stadımızı istiyorlar. Gidip Olimpiyatta oynayın

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Beşiktaş zamanında bizim teklifimizi reddetmişti. Şimdi kalmışlar bizim stadımızı istiyorlar. Gidip Olimpiyatta oynayın
    reddeder abi haklı adam kendi parasını verip yaptı stadda hem beşiktaş reddetmedi ücret istedi

ama sizde durum farklı stad devletin stadı devlet oyna dediği an olay biter

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ali Sami Yen'e küfredip Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde gelip maç mı yapacaklar ? Gerçi yaparlar sorun olmaz onlar için.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@SaLviO

Türkiye'de bütün statlar devletin, Şükrü Saraçoğlu da devletin, kullanım hakkı Fenerbahçe'de, gelin oynayın diyorlar Beşiktaş kabul etmiyor, nazı yapan kim ? Hani biz naz yapıyoruz ya.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.

Sen ver Kadıköydeki stadının hakkını, o merkezi yeri bırak, de ki bana dağın başında 75.000 kişilik stat yapın devlet baba size de yapar. Kimse de gıkını çıkaramaz.

Ali Sami Yen stadını hiç gördün mü, yerini biliyor musun, o kritik yerdeki hakkını bıraktı Galatasaray. Ülke ekonomisine yapılan katkı senin ödediğin vergiyi kaça katlar haberin var mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Galatasaray taraftarının tepkisini gayet normal buluyorum. Onların yerinde Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı olsaydı gösterilecek tepki farksız olmazdı. Yalnız bu stat konusunda söz hakkı Galatasaray'da değil gidişat onu gösteriyor. Üstteki arkadaşın yazdığı gibi tepkilerden çekinildiği için şimdi açıklanmıyor. Aklı sıra taraftar ses çıkarmaz denilen kişiler öne sürülüp açıklama yapıyor. Ayrıca zamanında Beşiktaş Galatasaray'a statı vermemiş olabilir ama eminim o zamanın şartlarında ne olup ne bittiğini yüzde doksanımız bilmiyordur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Şükrü Saraçoğlu'nun arazisi devletin, üstünde kurulanlar Fenerbahçe'nin. yakında araziyi de alacağız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kadıköy belediyesi ile başkanınızın arası iyi zaten, alırsınız.

Ama şu anda sizde olmadığına göre, arkadaşın ısrarlı devletin stadı göndermesi biraz manidar oluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @SaLviO

Türkiye'de bütün statlar devletin, Şükrü Saraçoğlu da devletin, kullanım hakkı Fenerbahçe'de, gelin oynayın diyorlar Beşiktaş kabul etmiyor, nazı yapan kim ? Hani biz naz yapıyoruz ya.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.

Sen ver Kadıköydeki stadının hakkını, o merkezi yeri bırak, de ki bana dağın başında 75.000 kişilik stat yapın devlet baba size de yapar. Kimse de gıkını çıkaramaz.

Ali Sami Yen stadını hiç gördün mü, yerini biliyor musun, o kritik yerdeki hakkını bıraktı Galatasaray. Ülke ekonomisine yapılan katkı senin ödediğin vergiyi kaça katlar haberin var mı ?

öncelikle üslübünü düzelt

ali samiyeni senden çok görmüşümdür merak etme hatta senden çokda maç izlemişimdir orda

bütün stadlar devletin biliyorum bende ama saracoğlunu devletmi yaptı , aynı şekilde bursa stadını, inönüyü bunları hem kulüpler kendi imkanlarıyla yaptı madem çok değerliydi ali samiyenin yeri vermeseydide kendi yapsaydı gs oraya stad o zaman kim ne laf edicekti

Recep Tayyip Erdoğan Stadı güzeldir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kadıköy belediyesi ile başkanınızın arası iyi zaten, alırsınız.

Ama şu anda sizde olmadığına göre, arkadaşın ısrarlı devletin stadı göndermesi biraz manidar oluyor.
    ilkini es geçiyorum. ikincisi için arazi boş alandır. o boş alan devletin. üstünde kurulanlar Fenerbahçe'nin. bundan o stat da devletin demek yanlış. stat Fenerbahçe'nin, arazisi devletin. o da statın yanında pek mühim değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

öncelikle üslübünü düzelt

ali samiyeni senden çok görmüşümdür merak etme

bütün stadlar devletin biliyorum bende ama saracoğlunu devletmi yaptı , aynı şekilde bursa stadını, inönüyü bunları hem kulüpler kendi imkanlarıyla yaptı madem çok değerliydi ali samiyenin yeri vermeseydide kendi yapsaydı gs oraya stad o zaman kim ne laf edicekti
    Uyarı butonunu kullanmak serbest.

çok görmüş olsan, niye oraya stad yapılmadı demezdin. O bölgeye yeni stat mı olur. Devlet ile çıkarlar örtüştü, her iki tarafın da karlı olduğu bir anlaşma yapıldı. Ne devlet kimseye 1 kuruşu peşkeş çekecek kadar enayi ne de bütün herkes Galatasaraylı.

Dönemin yöneticileri akıllarını kullandılar. Daha 46 yıl var stat da bizde, söz hakkı da.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Polis arabalari da benim vergilerimle alinmişti.

Mesaj Yetkileri