Süper kupa maçında FA Cupın final tekrarı
Süper kupa maçında FA Cupın final tekrarı
Alt ligimizden bir pilot kulübümüz var artık.
Ülke futboluna bir oyuncu daha kazandırdık. Ligimizin başka bir takımına sattık Çek defansı
daha önce bu takıma Tamer Ahmed, Toure gibi isimleride satmıştık
Gelir:1.200.000 Başarılar direliz
Durduk yere bi kupa daha aldık şimdi
Yeni gözdemiz genç Rumen ilk defa forma giydi maçta aileside tirübünden onu destekledi
10 gün sonra lig başlayacak şampiyonlar ligi kuraları da çekilsin fikstürü paylaşacam
2022 dünya kupası eleme grupları belli oldu
Tanıdık bir defans oyuncusunun peşine düştük eğer ikna edebilirsek Pazdan ı satabiliriz
Lig başlayacak hala kuralar çekilmedi
Diallo müthiş bir şekilde gelişimini sürdürmeye devam ediyor petrolden hızlı yükseliyor adamın değeri
4.3 oldu
Kombineler tükendi
Ermeni golcümüzü Norveç e gönderdik. Gelir:1.3 MLYN
İlk yarı fikstürümüz
İşte yeni defansımız. Fizik açıdan daha iyi olduğu için aldık. Bizzat tanıdığım güvendiğim bir oyuncu.
Pazdan a yol göründü
Neyse ilk lig maçını oynasında öyle satayım![]()
BAŞLIYOOOOOORRRRRRRRRRRR
Ligimizin yeni ekiplerinden biriydi. Sezonun ilk golünü Quattar attı. İlerleyen dk larda yeni gelen Joseph, Oprescu ve Ikechukwu oyuna girdi. Bunların bi an önce ısınması lazım takıma
Ayrıca bu maçta stadı fulleyen taraftarımıza da teşekkür ederim
Pazdan la ilgilenen kulüplere fax çektik bakalım kimler dönecek
Pazdan iin Romanya dan bir kulüple görüşmeler başlatıldı
Bamba 3 hafta sakatlandı
O ARTIK BİZDEN BİRİ
Oynadığı futbolle çoktan kulübümüzün efsaneleri arasında yer bulan Quattara Polonya pasaporunu kaptı
Şampiyonlar ligindeki temsilcimiz Lech Rangers e elendi gruplara tek ben gidiyorum
Birçok oyuncumuzu da alt kulübümüze kiraya gönderdik
Geen yıl bizi ençok zorlayan takımlardan biriydi. İlkyarı 1-0 önde kapattık ancak tedirgindim hala güvenilir skor değil. İlerleyen dk larda 2.yi de bulduk tam oh demişken golü yedik yine tedirginlik devam etti. Şükürki gol yemeden bitti maç ve 3 puanı aldık
Yatırıma devam
Hırs mücadele oyun her anlamda çok güzel bir futbol vardı sahada.
Maçın öyküsü
Mohamed e Pierre taktiği yaptım kaptanlığı ona verdim bakalım kandırabilecek miyim
Ya ne yaban çakalıyım benkandırdım
![]()
[CENTER]Ohhhhhh yine yendik
![]()
Korolev in Füzesi
Gerçekten muhteşemdi ancak beceriksiz olduğum için gösteremiyorum
2 güzel haber birden Bamba döndü Mohamed, kaptanımız, imzaladı 2024 e kadar bizimle![]()
Pazdan ı gitmeye bi türlü ikna edemiyoruz