Bugun htsporda chivu fenere geliyor haberi vardi ah turk basini ahh![]()
http://www.htspor.com/futbol/haber/7...-fener-devrede
Bugun htsporda chivu fenere geliyor haberi vardi ah turk basini ahh![]()
http://www.htspor.com/futbol/haber/7...-fener-devrede
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Mehmet Topal,Valencia'yı bırakıp gelmez Türkiye'ye.Avrupa'da dahada yükseliceğini düşünüyorum.Ayrıca ne bilim kişisel olarakda Fenerbahçe'de forma giymez diye düşünüyorum.
Amacım kimseyi küçük düşürmek ya da oyuncu ile dalga geçmek değil. Fakat Melo gibi bir çok oyuncu var. Gidip onlar varken Melo'yu Fenerbahçe istemez. Zaten kendi gelmez.
Ama ilk geldiğinde Melo burada kiralık oynuyorum sene sonunda başka takıma gidebilirim gibi bir açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Sonra takımı benimseyince tam tersi yönde konuşmaya başladı.
Ziegler nasıl kupa gitti diye ağladıysa işte Melo da o şekilde GS'yi benimsedi. Melo konusunda sorun yok. Sorun alacağı para vs. sanırım. O da halledilir. Ben istemem açıkcası Melo'yu Fenerbahçe formasıyla görmek.
Ben eğer Emre kalırsa orta sahaya büyük transfer yapacağımızı düşünmüyorum(Diarra vs.). Alınacak 1 stoper, 1 kanat olur. Yabancı olarak tabii. Diğer bölgelere Türk oyuncu alınabilir(genç).
Yabancılar için max. bonservislerine harcayacağımız toplam para 10 M $'ı geçmez diye düşünüyorum.
Tabii Aziz Yıldırım çıkarsa bombaları bir bir patlatabilir![]()
Ay sonundaki duruşma ve Uefanin alacagı tavra göre transfler yapılacaktir. Her iki durum da lehimize işlerse o zaman sağlam transferler beklıyorum. O zamana kadar her sey muamma
...
Forma giymemesi için hiçbir sebep yok. Hatta muhtemelen Mehmet Topal istiyordur ama Valencia istemiyordur. Orada kazandıgından daha fazlasını kazanacak. Teknik kapasitesi yüksek olmadıgı için kariyeri yükselmez. Belki Sevilla olur, Tottenham olur ama daha büyük takımları göremez. Burada kazanacağını kazanamaz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Mehmet Topal son haftalarda kadroya giremedi.Atletico Madrid - UEFA kupası maçında yaptığı hatadan sonra hoca oynatmadı onu.Seneye ne olur bilinmez ama yerli statüsünde çok iyi transfer olur
Mehmet Topal Avrupa'ya gitmek için Galatasaray'dan alacaklarından vazgeçmiş bir adam.Türkiye'ye döneceğini pek sanmıyorum.
F.Bahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama:
"Bucaspor Kulübü ile profesyonel futbolcu Salih Uçan'ın transferi için görüşmelere başlanmıştır."
Mehmet Topal'ın avrupa'da görebileceği en iyi takım Valencia'dır. Orada da çok oynamıyor zaten. Şahsen çok beğendiğim bir oyun stili yok ama Topal'ı seviyorum. Gelirse bu yüzden sevinirim. Sonuçta beğenmesem dahi türk pasaportuna sahipler arasında en iyi seçeneklerden birisi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bucaspor son senelerdeki alt yapı atılımlarıyla beraber ülkenin en iyilerinden biri. Süper lige çıktıkları zaman kendi çizgileri dışına çıkmasaydı Süper lig'de 2-3 sene ile beraber zirveye oynayan bir takım yaratılabilirdi. Geçen sene küme düşüp ekonomik olarak kötü duruma düşünce tekrar eski sisteme döndüler ve bu sezon transfer yapmadan uzun bir süre playoff iddiasını sürdürdüler. Alt yapısı çok kuvvetli olduğundan A takıma yansıması iyi oldu.
Salih bu alt yapının ürünlerinden biri, 17 yaşında biri olarak oynadığı 25 maçı başarılı bir şekilde çıkardı. Potansiyeli büyük ve beklentiler de yüksek. Olur da onu transfer edersek mutlaka değerlendirmemiz lazım. Böyle bir oyuncuyu potansiyeline erişmesi durumunda 23-24 yaşlarına gelince 20 milyon €'dan aşağı bulamazsınız Avrupa'da. Tip olarak biraz Fellaini'yi andırıyor. Umarım futbolu ondan daha ileri gider ve kendini iyi geliştirir.
Edit: http://video.milliyet.com.tr//video-...jBd7OhDEF.html
...
Kartalspor'dan dolayı Bank Asya ligini takip ediyorum ve biliyorum bu oyuncuyu.İlk adı geçtiği zamanda alınmasını çok istemiştim.Gelişime çok açık bir oyuncu.Fiziği 4-5 sene sonra süper olur iyi çalışırsa.İnşallah alırız ama şans verilmeyecekse almayalım.Çünkü ilerde çok önemli bir oyuncu olabilir.
1.4milyon euroya bitmiş transfer.
Amma konusuldu bu Salih Uçan nolucak bakalım.Abdülkadir Kayalı faciası olmasında.
@salihucan48 Fenerbahce spor kulubuyle anlasmis bulunmaktayim emegi gecen herkese tesekur ederim..!
Fenerbahçe, Bucaspor'dan Salih Uçan'ı 1.4 Milyon € karşılığında transfer etti.
Abdülkadir Kayalı gibi kaybolup gitmez umarım.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Abdülkadir gitti İBB'de bile oynayamadı , İlhan keza öyle hala patlama yapabilmiş değil , oyuncu kendini geliştirdikten sonra her türlü oynar.
Salih için Buca'daki arkadaşlarım oyun stili olarak , Emre'ye benzettiklerini söylediler , hem güçlü hem teknik bir oyuncu , şahsen çok izlemedim , umarım kendini geliştirir , Aykut Hoca gereken şansı fazlasıyla veriyor benim görüşüm.
18 yaşında beğenilen bir oyuncuyu kadromuza katmak mantıklı bir hareket. En fazla kaybın 1.4 m € olur. Ki bu para da muhtemelen Bilica'nın aldığı senelik paradır.
Her ne kadar Valencia'nın nerde doğruladığını söylememiş olsa da dünya futbolunu takip eden Bülent Timurlenk haber uyduracak bir adam değil.
--------------------
Fenerbahçe'nin transferini bitirme aşamasına geldiği Soner Aydoğdu, tam bir Alex de Souza hayranı. Genç futbolcu, "Çocukken Alex gibi koşar, onun gibi topa vurmaya çalışırdım. Hatta Alex'in kızgın bakışını bile taklit ederdim"dedi
Gençlerbirliği'nde geçen sezon yıldızı parlayan futbolculardan biri olan Soner Aydoğdu, Fenerbahçe forması giymek için gün sayıyor. Milli takımın Avusturya kampında SABAH'a konuşan Soner, "Figüran olmayacağım, sarı-lacivertli formayı giyeceğim" dedi. Tam bir Alex de Souza hayranı olduğunu ifade eden Soner, "Çocukken sokak aralarında bile Alex gibi yürümeye çalışır, onun gibi koşar, topa onun gibi vurmak için çaba sarf ederdim hatta Alex'in kızdığı zaman attığı bakışı bile taklit etmeye çalışırdım. Genç takımda oynadığım dönemde öyle tesadüfler yaşadım ki, Fenerbahçe'nin penaltı kazandığı hafta biz de penaltı kazanıyorduk ve Alex o hafta hangi köşeye kullanmışsa bende o köşeye vuruyordum. Aynı zamanda Barcelona hayranıyım. Play station oynarken Barcelona'yı alıyorum ve o takıma Alex ve kendimi koyarak oynuyorum.
PARA SÖZ KONUSU OLMAZ
Soner, "Benimle Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin ilgilendiğini biliyorum. Fenerbahçe'den kulübüme de resmi teklif geldi. Benim Fenerbahçe'den gelen teklif hakkında oturup pazarlık yapmam, para konuşmam söz konusu olamaz. Kulübümle anlaşmaları halinde ne hak ediyorsam bana teklif eder ve beni alırlar. Şimdi Başkanım İlhan Cavcav'ın Fenerbahçe'den gelen teklife vereceği kararı bekliyorum" şeklikde konuştu.
İLLE DE AVRUPA
Arkadaşımız Oğuz Yörük'e konuşan Soner, "Hedefim Avrupa'da oynamak. Bunun için de 4 büyüklerden birinin formasını giymem gerektiğini biliyorum. Bunun için Arda, Mehmet, Hamit ve Nuri ağabeylerimle sürekli görüşüyorum. Onlar da bana rahatlıkla oynayabileceğimi söylüyorlar" ifadesini kullandı.
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fu...-bir-alexkolik
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu arada nerde görsem Selçuk'la yeni anlasma yapılacak deniyor.Ne Selçuk sevgisiymis bu ya.
Selçuk kulübe için iyi bir oyuncu ve takım içi dengeleri açısından da kalması olumlu olacaktır. Muhtemelen takım içinde en sevilen 2-3 oyuncu arasında Selçuk Şahin vardır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Doğruluğu kesin olmamakla beraber Salih 1 sezon daha kiralık Buca'da oynayacakmış. Doğruysa mantıklı olur biz de şans bulması zor 1 sezon daha oynayıp kendini geliştirebilir.
Kulübümüze Salih UÇAN ile ilgili gelen transfer teklifleri futbolcunun isteği doğrultusunda şekillenmiş ve Fenerbahçe Spor Kulübü ile prensip anlaşması sağlanmıştır.
Bucaspor Kulübü
http://www.bucaspor.org.tr/yeni/Habe...px?HaberId=906
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Salih, Soner, Hasan Ali hayırlı olsun.
Topal'ı da alırsak yerli transferini kapatırız bence.
Çok erken bitti be !
(/s)
Yani Bucaspor diyorki Salih Fenerbahçe'li gibi bir şeyEn şok Salih transferine sevindim,inanılmaz yorumlar var hakkında yarısı bile doğruysa 2 sene sonra Emre bıraktığında ya da iyice yaşlandığında yeri doldu demektir.
Emre ile anlaşacağımızı düşünüyorum bu arada.
Ve Salih 1-2 sene Bucaspor'da ya da başka bir takımda kirada kalmalı diye düşünüyorum. Sürekli oynaması iyi olacaktır. Tabi Aykut Hoca bu çocuk klasiklerden çok farklı 18-19 yaşında bu takımın 11 oyuncusu olur diyorsa o ayrı.
Yerli hamleleri güzel, Mehmet Topal da olursa, kadro derinliği açısından ve yabancı sınırı sebebiyle Türkiye için çok iyi olur.
Yerli transferi bir şekilde tamamlanır, önemli olan yabancıların durumu. Bu da ay sonundaki davaya bağlı muhtemelen oradan çıkacak ara karara göre, UEFA'nın da tavrı belli olur ve seneye ŞL'de yeniden yer alabilirsek, yabancı transferleri ona göre şekillenir.
"YÜCE ATATÜRK"
http://www.sport.es/es/noticias/merc...-costa-1826221
Topal y Tino Costa han despertado el interés del fútbol turco. El primero está en la agenda del Fenerbahçe, que estaría dispuesto a llegar a seis millones para convencer al Valencia. Por el segundo se habría interesado el Galatasaray.
El Valencia no tiene intención de desprenderse de sus dos centrocampistas, pero escuchará ofertas y si se confirman esos seis millones que el Fenerbahçe ofrece, según la prensa turca, el club che negociaría su salidad. El caso de Tino Costa es idéntico. El Galatasaray debería rondar también esa cifra para iniciar negociaciones.
Como las tres últimas temporadas, la pertrecha economía del Valencia obliga a escuchar ofertas y en el caso de Topal y Tino Costa no será diferente a lo ocurrido los últimos veranos con Villa, Silva o Mata.
Soner,salih,hasan hayırlı olsun
mehmet topal ve sercan sarareride alırsak çok iyi yerli kalitemiz olur mehmet topal buraya takla atarak gelir takım avrupada var orda alacığan paranın fazlasını alıcaksın bu takımda banko oynucaksın daha ne olsun