Ilk mac seyir olarak pek zevkli degildi. Aslinda istedigimiz gibi oldu ve yenilmedik. Gol atabilseydik cok daha avantajli olacaktik. Sakatliklar yuzunden sonradan kadroya aldigim Mehmet Topuz da bu macta yedekten girip sakatlandi. Ortasaha revire dondu resmen.
Defans hatti yine kusursuz oynadilar, zaten macin yildizi stoperlerimden cikti. Serkan Balci da cok iyi bir mac cikardi. Rakibe net pozisyon vermedik ama kendi oyunumuzu da pek ortaya koyamadik. Golleri ikinci maca sakladik

Playoff 1.Mac

Omer Toprak | 7.7

Ikinci mac oncesi sakatlanan Mehmet Topuzun yerine Hamiti kadroya dahil ettim. Gecen mac sakatlik geciren Omer Toprak yerine de Bekir'i. Ilk basta dusundugum kadrodan tamamen farkli bir 23 kisiye dondu kadro. Bugune kadar sakatlanip cikanlar Emre, Nuri, Sezer, Mehmet Topuz, Omer Toprak. Hepsi de ilk 11 icin dusunduklerimdi.

Ikinci maca sok 2 golle basladik. Biranda 2-0 geriye dustuk. Turun gittigini dusunuyordum, cunku turu gecmek icin gol yemeden 3 gol atmamiz lazimdi. Dk14 te Burak nefis bir ara topla Semihe golu attirinca bu is bitmedi sinyalini verdiler. Olcan bu macta da sahne aldi ve sol caprazdan nefis bir vurusla skoru esitledi. Son soz Burakin oldu, ilk yari bitmeden hemen once maci 3-2ye getirdi ve saha ici senlik alanina dondu. 45 dakika icinde butun duygulari yasadim. Ikinci devrede oyun kontrolumuzde gecti. Bir defa eksik yakalandik ve karsikarsiya pozisyonda golu bulamadilar. Mac boyunca da zaten bu kacirdiklari ve macin basinda bulduklari 2 gol disinda kaleyi goremediler. Bu macin ardindan elenseydik yazik olurdu zaten. 2 kere geldiler 2 gol attilar durumunu yasadik.

Playoff 2.Mac

Burak Yilmaz | 8.5 | 1 Gol / 1 Asist

Bu arada diger maclar da oynandi. Euro 2012 ye son katilan 4 takim belli oldu.

Onumuzdeki takvimde subat ayinda Slovakya, haziranda da Norvec ile hazirlik maclari ayarlandi. Bu maclarda daha cok oyuncu deneme sansim olacak. En iyi kadroyla sampiyonaya gitmek istiyorum.