1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Doğru, medya faktörü de önemli. Önceki yorumlarımda söylemiştim; ülkeye gelen yabancı hocaları, işbilmez yöneticiler yolluyor olabilir; fakat bunda medyanın da payı kesinlikle var. Beşiktaş için konuşmak gerekirse; Lucescu'yu, Del Bosque'yi, Tigana'yı, Schuster'i sadece yönetim yollamadı. O zamanlar başkanımız Y.D. olsa bile.

Aynı hatalara Fikret Orman ve ekibinin düşmeyeceğine inanıyorum. Umarım menfaatimiz neyi gerektiriyorsa onu yaparlar.

"Artık teknik adam belirlenmeli"

Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Levent Erdoğan, Beşiktaş ve transfer gündemi ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın HABER1903'e yaptığı açıklama;

- 10 GÜNDÜR BİR ARAYA GELEMİYORUZ -

Henüz bir teknik direktörün belirlenmediğini vurgulayan Erdoğan, "Yaklaşık 10 gündür yönetim kurulumuz bir araya gelemedi. Sanırım teknik heyet kendi arasında görüşme yapıyor. Şuan için yönetime verilmiş bir hoca isimi mevcut değil.Futbol Komitemiz tarafından yerli ve yabancı hocalar üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Artık hocanın belirlenip, transferlerinde başlaması gerektiğini düşünüyorum. 30 Mayıs'ta yapacağımız yönetim kurulu toplantısında önümüze sunulacak isimler arasından bir seçim yapacağız. " dedi.

- RADİKAL TEDBİRLER ALINIYOR -

Futbolcular üzerinde radikal tedbirler alınacağını vurgulayan Erdoğan,"Futbol Komitemiz gönderilmesi gündemde yada kalması gündemde olacak olan futbolcularımız ile görüşmelerini devam ettiriyor. Hiç bir oyuncumuzda kararlılık söz konusu değil. Satılabilir, uygun görülürse kalabilir. Radikal tedbirler alınıyor. Bunun için çalışmalar devam ediyor. " ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Mesaj Yetkileri