Sayfa 711 / 1204 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
21,301 ile 21,330 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Galatasaray Berbatov'u bizde Chamakh'ı alalım işte onlardan bekleneni gösteremeyen 2 adam

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Hamit: "Ben kendi kişisel durumumu konuşmak istemem ama güzel bir sezon geçirmedim. Sakatlığım vardı. Takıma giremem beni de üzdü. Bazı düşüncelere kapılıyorum. Bunu iyi ve sakin bir şekilde değerlendirmek istiyorum. Olduğum yerde istenmemem diye bir şey yok ama durumum düşündürüyor beni. Zamanı gelince sakin bir şekilde düşünüp kararımı vereceğiz. Ülkemde oynamayı ben de isterim. Benim ülkemde oynamam güzel bir şey. Sağlıklı bir şekilde karar vermek istiyorum. Geldiğimde başarılı olmak istiyorum. Faktörlerin hepsinin birbirleriyle uyumlu olması gerekiyor"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Birde şöyle bir haber var Hamit'le ilgili, Türkiye'deki futbol ortamından çekindiği ve Hamburg'la anlaştığına dair:

http://haber.gazetevatan.com/elden-g.../452998/5/Spor

Ben Gökhan Töre konusunda da umutlu değilim pek. Gurbetçi oyuncularımız bakıyorlar Mehmet Scholl, Mesut Özil, Nuri Şahin, Hamit Altıntop, İlkay Gündoğan, Serdar Taşçı, Ömer Toprak gibi Avrupa futbolunda kendini tanıtmayı başarabilmiş, kariyerinde iyi takımlarda oynamış/oynayan oyuncular hem kariyerine Avrupada devam eden oyuncular olmuş. Birde Türkiye'ye gelmeyi tercih edenlere bakalım:

Uğur Tütüneker, İlyas Tüfekçi, Erhan Önal, Tayfur Havutçu, Erol Bulut ,Tayfun Korkut,
    Ömer Erdoğan, Ümit Karan, Engin Baytar, Turgay Bahadır, Ahmet Dursun, Elyasa Süme,
    Murat Erdoğan, Ersan Adem Gülüm, Barış Özbek, Sezer Öztürk, Deniz Barış, Hakan Balta,
    Baki Mercimek, Mehmet Yozgatlı, Muhammet Hanifi Yoldaş, İbrahim Dağaşan, Sertan Eser
    Ünal Alpuğan, Ferdi Elmas, Ali Bilgin, Önder Turacı, Aykut Erçetin, Serkan Çalık, Volkan Yaman,
    Volkan Arslan, Uğur Yıldırım, Mustafa Özkan, Mohamed Ali Kurtuluş, Ersen Martin, Uğur İnceman...

Listede adı unutulup gidende var başarılı hatta efsane olanda. Ama başarılı olanlar hangi kıstasa göre başarılı oldular: Türkiye ligine göre... Listedeki oyunculardan hangisi Avrupada tanınıyor: hiçbiri...

Bu tabloda ben Gökhan Töre veya Sercan Sararer gibi oyuncuların yerinde olsam bende Türkiye'ye gelmem açıkçası. İsterse 2 katı para versinler zaten o parayı almak ayrı bir dert ligimizde, hele hele Türk oyuncuysan. Avrupada kafan rahat, daha az alırsın ama tıkır tıkır zamanında alırsın paranı. Kariyerinde ilerleme şansın çok daha yüksek olur. Kendini yetenek ve taktiksel bilgi açısından çok daha fazla geliştirme şansın olur. Türkiye'ye ne diye gelesin ki? 10 maç harika oynayıp 1 maç kötü oynadığında küfür işitmeye mi? Paranı aylarca alamamaya mı? Her maç sakatlamaya yönelik tekmeler yemeye mi? Aklı olan gelmez...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

kapatalım gitsin o zaman türk futbolunu başka spor dallarına yönelelim abi.bu gelen oyuncuların bazıları bu ligde oynamaya yetmeyen düzeyleri vardı bazıların da değeri bilinmedi tabi.yapacak bir şey yok önce millet olarak biz bakış açımızı değiştirirsek,taraftar,bir spor izleyicisi olarak değişimde bulunursak ardından herşey çorap söküğü gibi gelir.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Börk View Post
    kapatalım gitsin o zaman türk futbolunu başka spor dallarına yönelelim abi.bu gelen oyuncuların bazıları bu ligde oynamaya yetmeyen düzeyleri vardı bazıların da değeri bilinmedi tabi.yapacak bir şey yok önce millet olarak biz bakış açımızı değiştirirsek,taraftar,bir spor izleyicisi olarak değişimde bulunursak ardından herşey çorap söküğü gibi gelir.
    Bizim sadece futbol değil tüm sporlarla ilgili sorunlarımızın kaynağını yabancılar bizden çok daha iyi gözlemliyor maalesef. Hiddink de futbolumuzdaki sorunları biliyordu ama ilaç olamadı. Ronald de Boer'in röportajını okudun mu bilmiyorum o bile çok doğru tespitlerde bulunmuş, senin yazdıklarına cevap niteliğinde aynı zamanda:

Hollandalı eski futbolcu, "Ben bunu anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum. Avrupa'nın en fazla genç nüfusuna sahip ülkelerden birisiniz. Ama son dönemde adından söz ettiren kaç Türk oyuncu sayabilirsin? Arda Turan. Başka? Yok. Çoğu futbolcunuz Alman altyapı sisteminden yetişiyor. Oradan hazır oyuncu almak yerine aynı altyapı uygulamasını yürürlüğe sokmanız gerekiyor" yorumunda bulundu.
    Tamamını şuradan okuyabilirsin: http://live.sporx.com/futbol/dunya/a...SXHBQ281082SXQ

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hakan Balta gurbetçi mi ya

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bizim sadece futbol değil tüm sporlarla ilgili sorunlarımızın kaynağını yabancılar bizden çok daha iyi gözlemliyor maalesef. Hiddink de futbolumuzdaki sorunları biliyordu ama ilaç olamadı. Ronald de Boer'in röportajını okudun mu bilmiyorum o bile çok doğru tespitlerde bulunmuş, senin yazdıklarına cevap niteliğinde aynı zamanda:

Tamamını şuradan okuyabilirsin: http://live.sporx.com/futbol/dunya/a...SXHBQ281082SXQ
    farklı şeyleri savunmuyoruz bir bakıma önce bu taraftar zihniyetinin değişmesi lazım çünkü oyuncular,yöneticiler,teknik adamlar yani yetişen herkes bu toplumun içinden çıkan oyuncular.evet,futbolu çok seven bir ülkeyiz ama sadece seviyoruz.hani bir evlilikte sadece sevginin yetmediği gibi futbolda da öyle bir şeylerin ucundan tutmak gerek.biz sadece buradan konuşuruz,inşallah iyi bir yerlere geliriz herkes ister bunu
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    evet, Berlin doğumlu ve üstelik forvetmiş

Futbol kariyerine, Herta BSC-II takımıyla beraber 2000 yılında forvet mevkiinde başlayan Hakan, takımda Sol bek pozisyonunda oyuncu olmadığı için dönemin teknik direktörü tarafından Sol bek mevkiisine yerleştirildi ve Futbol kariyerine sol bek olarak devam etti. 2000-2003 yılları arasında bu takımın formasını giyen Hakan, 2003 yılında Vestel Manisaspor takımının yardımcı antrenörü Ali Gültiken tarafından takibe alındı ve Manisaspor takımına transfer oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Edin Dzeko haberleri de çıktı ya ölsek de gam yemeyiz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hakan Balta, Berlin Türkiyemspor altyapı oyuncusu.

Ailesi Fenerbahçeli çoğunlukta ama kendisi hasta Galatasaraylı biri. Galatasaray'a gelmek için bir kaç takımı reddetmiş hatta. Galatasaray'a transferinin ardından bir kaç ay ailesi ile görüşmedi, kısa süreli tartışma yaşanmış. Bireysel bilgi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hakan Balta, Berlin Türkiyemspor altyapı oyuncusu.

Ailesi Fenerbahçeli çoğunlukta ama kendisi hasta Galatasaraylı biri. Galatasaray'a gelmek için bir kaç takımı reddetmiş hatta. Galatasaray'a transferinin ardından bir kaç ay ailesi ile görüşmedi, kısa süreli tartışma yaşanmış. Bireysel bilgi.
    yanılıyosun
    http://www.ligtv.com.tr/haber/kucukken-besiktasliydim

bize geldikten sonrada yanılmıyosam eskiden beşiktaşlıydım ama artık bunun bi önemi yok para kazandığım yer önemli gibisinden bişey demişti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    yanılıyosun
    http://www.ligtv.com.tr/haber/kucukken-besiktasliydim

bize geldikten sonrada yanılmıyosam eskiden beşiktaşlıydım ama artık bunun bi önemi yok para kazandığım yer önemli gibisinden bişey demişti
    İyi de babam kendini tanıyor
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Manisaspor'a Hertha Berlin'den transfer olmuştu.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Artık hamle bekliyoruz Galatasarayımız'dan bir transfer hamlesi ...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla Euro 2012'yi bi izleyelim öyle alalım bence erken hamle olarak yerli olabilir yabancı olarak Euro 2012'nin bitmesini bekleyelim...He bir de Melo'yu bitirmeye bakmalıyız...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Melo ya 5 gün içinde açıklanacak ya da alınmayacak çünkü 5 gün sonra yani 31 Mayıs'ta opsiyonu bitiyor ve öncelik hakkımız kalkıyor.

Yerli olarak Hasan Ali , Hamit , Gökhan Töre kesinlikle kaçırılmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

meloyla neden anlaşılamıyor ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo'nun yıllık ücretinde indirime gidilmesi bekleniyor.Juventus ile sanırım 7 milyon euro civarı anlaşılır.İnşallah Melo ücretinden fedakarlık yaparda kadromuzda görürüz.Juve'ye giderse yine bidon seçilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hamit hayirli olsun

Abdurrahim Albayrak ; ''GS ürünlerini,Gs Bonus'u ,Gs Mobile'ı hepsini kullanırsanız,ne Altıntoplar , Pırlantatoplar alacağız.''

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Hamit hayirli olsun

Abdurrahim Albayrak ; ''GS ürünlerini,Gs Bonus'u ,Gs Mobile'ı hepsini kullanırsanız,ne Altıntoplar , Pırlantatoplar alacağız.''
    Anlamadım böyle bir açıklaması mı olmuş ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Lafın arasında dayanamamış yine söylemiş reis
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Nerde ne zaman nereye şöylemiş bunu ya ? Allah Allah heyecan bastı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit bonservisiyle gelmez. Bence ancak kiralayabiliriz.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hamiti türkiyede izlemek güzel olacak her zaman 3 büyüklerden birinde görmek istemisimdir tecrübesiyle cok sey katacak hem genclere hemde takima..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Nerde ne zaman nereye şöylemiş bunu ya ? Allah Allah heyecan bastı.
    gs tv'de programda taraftarın sorusuna cevap verirken.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ozan ismide geciyor hatta prensipte anlasti haberleri var twitterda.

Hasan Ali - Hamit - Ozan
    hamlesini basariyla gerceklestirebilirse Galatasaray ozaman avrupa maclari dahada zevkli hal alir

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ozan ismide geciyor hatta prensipte anlasti haberleri var twitterda.

Hasan Ali - Hamit - Ozan
    hamlesini basariyla gerceklestirebilirse Galatasaray ozaman avrupa maclari dahada zevkli hal alir
    Ozan , Gökhan Töre'nin alternatifi konumunda eğer ki kesin olmazsa Gökhan , Ozan'a dönecekler diye tahmin ediyorum.Sercan Sararer ' de var bakalım ne olacak.

Hamit bu saatten sonra kesin gibi birşey bence.

Hasan Ali ve Amrabat konusunda belirsizlik sürüyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Ozan , Gökhan Töre'nin alternatifi konumunda eğer ki kesin olmazsa Gökhan , Ozan'a dönecekler diye tahmin ediyorum.Sercan Sararer ' de var bakalım ne olacak.

Hamit bu saatten sonra kesin gibi birşey bence.

Hasan Ali ve Amrabat konusunda belirsizlik sürüyor.
    Lig Tv'nin sitesinde anlaştığımız ve Salı günü imza atıcağı yazıyor doğruysa o geçti.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Lig Tv'nin sitesinde anlaştığımız ve Salı günü imza atıcağı yazıyor doğruysa o geçti.
    Lig TV transfer konusunda güvenilir bir kaynak değil hatırlarsanız geçen sezon başı size Krasic'i bize Asamoah Gyan'ı getirmişti.Resmi açıklama yok az önce baktım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sercan Sararer'in Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum ve geçen yaz çıkan o transfer haberlerinden sonra Sporx ve Ntvspor harici hiç bir siteye inanmıyorum.

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ281360SXQ

Rüyalarında görürler
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri