1 ile 30 arası toplam 190 sonuç

Konu: Zorla kaşınan çocuk (Oğlum bak git)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Ben videoda 13-14 yaşında birinin kafasına 12 dikiş atılacak şekilde vurulması gereken bir şey göremiyorum şahsen. Gerçi ne olursa olsun vurulmaması gerekir. Bilmiyorum artık küçük yiğenim var küçük kardeşlerim var onlara yapılsa gözüyle bakıyor olabilirim ama hiç bir çocuğa yaramazlığından dolayı şiddet uygulanmamalı öz anası babası bile olsa.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bu afacanlıkla hiperaktiflikten öte ...'lık orayı siz biliyorsunuz zaten kalkıp adam git demesine rağmen kemeri çıkarıyorsa bunun altında yaramazlık aramamak gerek bence.
    yaramazlıktan dolayı vurmuş, çocuğun artistliğinden kafasını yarmış.

ben bu adama hak verenleri anlamıyorum gerçekten

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Ben videoda 13-14 yaşında birinin kafasına 12 dikiş atılacak şekilde vurulması gereken bir şey göremiyorum şahsen. Gerçi ne olursa olsun vurulmaması gerekir. Bilmiyorum artık küçük yiğenim var küçük kardeşlerim var onlara yapılsa gözüyle bakıyor olabilirim ama hiç bir çocuğa yaramazlığından dolayı şiddet uygulanmamalı öz anası babası bile olsa.

yaramazlıktan dolayı vurmuş, çocuğun artistliğinden kafasını yarmış.

ben bu adama hak verenleri anlamıyorum gerçekten
    O zaman annesine babasına verip veriştirelim, yetiştirmeyi becerememişler, olmamış bu. O çocuk doğuştan böyle değil, ailesinde, çevresinde gördüklerini taklit ederek bu kıvama gelmiş değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    O zaman annesine babasına verip veriştirelim, yetiştirmeyi becerememişler, olmamış bu. O çocuk doğuştan böyle değil, ailesinde, çevresinde gördüklerini taklit ederek bu kıvama gelmiş değil mi?
    Hayır bence bizi tahrik eden kişilerin kafalarına elimize aldığımız 2 metrelik demir sopalarla sonunu düşünmeden vuralım. Ölse de önemli değil nasıl olsa haklıyız.

13-14 yaşında birinin kafasına sopayla vuran kişinin haklı olduğunu savunduğunuzun farkında mısınız? Dava açılsa adamın yaptığı kasten adam öldürmeye girer, mini etek giymenin tecavüzde tahrik unsuru olmasını savunuyorsanız o başka.

Hepimiz çocuktuk, türlü fırlamalıklar illaki yaptık. Zillere basıp kaçtık, insanların kusurlarıyla dalga geçtik, hatta yeri geldi çevremizde ki insanları, komşumuzu vs rahatsız ettik. Şahsen ben hem küçükken hemde 20li yaşlarımda bir çoğunu yaptım.

Eğer bana da biri yaptığım yaramazlıklara karşı 2 tokat atsaydı "özür dilerim çarpmanın etkisiyle bi anda kendime geldim, hadi el ele tutuşup bu kardeşliği herkese gösterelim" demezdim. O çocuk ne yapıyorsa hatta daha fazlasını yapardım.

Sorunu aileye bağlayıp sosyal bir sorun haline getireceksek bence bu kadar dengesiz ve kontrolsüz kişileri nasıl kamu işlerine verildiğinden başlayabiliriz. Ayrıca çocuk olmamış derken neyi kastettiğini anlamadım? Kendisine vuran birine karşılık vermesi mi olmamış?

Burada çocuğu savunduğum anlamı da çıkmasın, söylemek istediğim NE OLURSA OLSUN (ki karşısında kemerini sallayan 13 yaşında bir velet var) kimsenin kimseye bu şekilde şiddet göstermeye hakkı yok. Bu haksızlık başkalarının alkışlamasını sağlıyorsa toplum olarak ağır bir tramva geçiriyoruz demektir.

Mesaj Yetkileri