İnan bana büyüğüne kemer çeken kişiden adam olmaz.Maç izlerken fazla sevindim diye bana bir amca vurdu,ağzımı açıp laf söylemedim.Bir de özür diledim.Kişinin içinde büyüğüne saygı yoksa kemer de çeker,bıçak da çeker silah da çekip adam da öldürür.
İnan bana büyüğüne kemer çeken kişiden adam olmaz.Maç izlerken fazla sevindim diye bana bir amca vurdu,ağzımı açıp laf söylemedim.Bir de özür diledim.Kişinin içinde büyüğüne saygı yoksa kemer de çeker,bıçak da çeker silah da çekip adam da öldürür.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
sende kişilik bozukluğu var o zaman. 16 yaşındasın, böyle bir şeye gözünü yummuşsun. Allah ileriki yaşamında yardım etsin. annenin babanın bile sana vurmaya hakkı yok, böyle saçma sapan bir sebeple. yazık. bir de özür dilemişsin.
üstteki soruyu tekrarlıyorum, öyle bir durumla karşılaşsanız büyüğe saygı diyip adamın yanından geçip gider misiniz?
Çocuğun da çöpçü amcanın da bu olayın öncesinde ne yaptığını bilmediğimizden kesin birşey söylememiz zaten doğru değil , yalnız videodaki arkadaşın tavırları bazı şeyleri görmemiz için yeterli . Bu çocuğun ilk vukuatı değildir , son da olmaz . Madem empati kurmaya çalışıyorsun bir de bu yaşta bir çocuğun senin ailenden bir büyüğe bu atarlanmayı yaptığını düşün.Yine söylüyorum vurulması çözüm değil , ancak kemerle vurulmasına karşılık ben diğerini müstahak görüyorum .
Valla adam olacak olan 7sinde belli eder kendini 77sinde de o olur. Hadi olaydaki iki kişinin yaşlarını görmezden gelelim , çocuğun kemerini çıkarıp artistlenmesi yine de doğru değil . İş vicdana kalana kadar çok şey var düşünecek .
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=289
Bu linkte attığın yorumdaki gibi bir yorum yapalım , vay be çöpçü o şekilde vurdu diye saygısız çocuk haklı oldu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bi çocuğun saygısızlığının kafasının yarılması için haklı bir sebep olan görenlerle yapılan tartışmanın nereye kadar gidebileceğini kestiremiyorum açıkcası. Yarın öbür gün çocuğunuz olur bir yakınınız olur saygısızlık yaptı diye ağzı burnu kırılırsa mutlu olursunuz o zaman.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Verdiğim link Trabzonspor-Fenerbahçe maçı linki , Emre'ye Zokora'nın yaptığı hareketle ilgili yorumunu içeriyor.
O gün o tekmeye tepki vermemişsin , bugün gelmiş burada laf ediyorsun . Niye ? Çünkü Emre Fenerbahçe'de oynuyor![]()
Şiddet olaylarındaki yorumların sabit olsa konuyu düzgün bir şekilde tartışmaya devam etmek isterdim ancak maalesef dediğin gibi tartışmanın nereye gidebileceğini kestiremiyoruz o yüzden susalım.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ne alaka? Okuduğunu farklı yorumlama gibi bir sorunun var sanırım? Orada 3 olay örnek vermişim diğerleri de kırmızı karttı verilmedi buda kırmızı verilmedi ve diğer 2sinde kimse bu kadar ağlamadı demişim? Irkçılık yapan bir insanın tekme yemesiyle bi anda haklı gibi gösterilmesi komik sadece.
Olaya bakış açımı tekrar söyliym sonra başka bir başlıkta yanlış algıladığın postları paylaşmazsın. Adam çocuğa "Zokora tekmesi atsaydı" şu an çocuğu eleştirenlerden biri de ben olurdum ve en başından beri söyleyip ısrarla anlamadığınız şey karşıda ki kişi ne yapmış olursa olsun (ki karşıdan veletin teki var) kimsenin kimseye bu şekilde bir şiddet uygulamaya hakkı yoktur. Kafanın arkasına 12 dikiş atılmasına neden olan bir darbe allah korusun o çocuğu öldüredebilirdi.
Sizin mantığınızla mini etek giyen bir kızın tecavüze uğraması, anasına sövülen birinin adamı öldürmesi gibi şeyleri normal olarak karşılıyosunuz gibi algılıyorum.