Sayfa 596 / 896 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
17,851 ile 17,880 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şimdi sadece bucalı çocuğu aldık dimi o kesin mi acaba

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    şimdi sadece bucalı çocuğu aldık dimi o kesin mi acaba
    Evet, kesin. Kendisi istedi Aykut Kocaman ile çalışmayı. Twitterdan yazıyor, takip edebilirsin. Gerçi benim sorumu yanıtlamadı ama.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Evet, kesin. Kendisi istedi Aykut Kocaman ile çalışmayı. Twitterdan yazıyor, takip edebilirsin. Gerçi benim sorumu yanıtlamadı ama.
    twitterden buldum da resmi siteden görmeden inanasım gelmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Mehmet Topal için 7 nilyon Euro karşılığında Valencia ile anlaşmaya vardı...

Fenerbahçe Mehmet Topal konusunda Valencia ile anlaşmaya vardı.

Milli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen sarı lacivertliler milli yıldız için İspanyol kulübüyle 7 milyon euro bonservis ödeyecek.

Ligtv.com.tr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Üzüldüm Mehmet'in Fenere gitmesine. Belki uzun yıllar sonra bizim stadımızda Fenerbahçe formalı birisi tribüne çağırılıp alkışlanabilir. Olursa güzel olur.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Üzüldüm Mehmet'in Fenere gitmesine. Belki uzun yıllar sonra bizim stadımızda Fenerbahçe formalı birisi tribüne çağırılıp alkışlanabilir. Olursa güzel olur.
    topalla gs taraftarı arasında sorun mu vardı giderken yada yönetimle mi sanırı bi sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Normalde severim Topal'ı ama hücumda hiç katkısı olmayan birisi Topal gerçi bizde Selçuk gibi bir adam oynuyor iken Topal hayli hayli oynar

Hayırlı olsun.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Topal o eski Topal değil. Kendini baya geliştirmiş oralarda. Büyük faydası olacaktır. 7 milyon euro çok ama daha aşağısına da o adamı bırakmazlardı. Şimdi kritik nokta Emre. Emre'de kalırsa güçlü bir ortasahamız olucak Appiah'lı dönemden sonra ilk kez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal iyi transfer olur. Emre kalırsa mükemmel transfer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Topal hayırlı olsun. Umarım sakatsız bir futbol hayatı sürdürür.

Çubuklu yakışır.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    topalla gs taraftarı arasında sorun mu vardı giderken yada yönetimle mi sanırı bi sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam
    Bir sorun yoktu abi.Sadece gitmek için çok diretmişti.Hatta kulüpteki alacaklarından da vazgeçmişti falan.O yüzden çok geçmeden Türkiye'ye geri dönmesi beni çok şaşırtır.Büyük ihtimalle geldi diyebiliriz ama resmen açıklanmadan yine de tam olarak inanmıyorum ben

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bir sorun yoktu abi.Sadece gitmek için çok diretmişti.Hatta kulüpteki alacaklarından da vazgeçmişti falan.O yüzden çok geçmeden Türkiye'ye geri dönmesi beni çok şaşırtır.Büyük ihtimalle geldi diyebiliriz ama resmen açıklanmadan yine de tam olarak inanmıyorum ben
    Milli takım dolayısıyla açıklanmıyodur.Açıkcası ben adabı ile gelip oynarsa Galatasaray taraftarının sorun yaratacağınıda sanmam.

Zaten yapabilecekleri en kötü yuhlamaktır.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Topal , Emre , Cristian üçlüsü çok can yakar
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Milli takım dolayısıyla açıklanmıyodur.Açıkcası ben adabı ile gelip oynarsa Galatasaray taraftarının sorun yaratacağınıda sanmam.

Zaten yapabilecekleri en kötü yuhlamaktır.

Yuhalama bile olacağını zannetmiyorum gelirse.Mehmet Topal çok efendi bir insan.Hiçbir zaman öyle iddaalı açıklamalar yapmadı.Çeşitli söylemlerde hareketlerde bulunmadı.Geldi bize geliştirdi kendini topunu oynadı Avrupa'ya gitti.Şimdi gelir de Fenerbahçe forması giyerse üzülürüz ama saygı da duyarız.

Mehmet Topal'ın boğalardan kolay kolay vazgeçeceğini sanmıyorum Ama Mehmet gelirse Emre %90 gider gibi bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

7 milyon çok değil mi yahu? pazarlık yapılmadan alınmış gibi bir hali var. valencia kapıyı 12 13 milyonlardan açacak değil ya...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yuhalama bile olacağını zannetmiyorum gelirse.Mehmet Topal çok efendi bir insan.Hiçbir zaman öyle iddaalı açıklamalar yapmadı.Çeşitli söylemlerde hareketlerde bulunmadı.Geldi bize geliştirdi kendini topunu oynadı Avrupa'ya gitti.Şimdi gelir de Fenerbahçe forması giyerse üzülürüz ama saygı da duyarız.

Mehmet Topal'ın boğalardan kolay kolay vazgeçeceğini sanmıyorum Ama Mehmet gelirse Emre %90 gider gibi bence.
    Ben zaten Emre'yi kadroya koymuyorum bile Emre gidecek bence de

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Topal yuhlanmaz. Niye yuhlansın ki zaten. Bize karşı birşey yapmayan kimse yuhlanmamıştır bugüne kadar. İster Fener'li olsun, ister Beşiktaş'lı, ister Kayserispor'lu. Mehmet Topal şuana kada gösterdiği davranışlarla doğru düzgün bir insan. İnşallah bu özelliğini devam ettirir.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Beşiktaş'lı olarak Aykut Kocaman'ın transfer politikasına bayılıyorum. Aykut Kocaman bu takımda görev aldıktan sonra yapılan transferlerin yüzde 95'inde Aykut Kocaman'ın doğrudan etkisi vardır. Hatta Daum teknik direktör Aykut Kocaman sportif direktör iken Baroni ve Santos transferlerini Aykut Kocaman yaptırmıştı diye biliyorum. Aykut Kocaman'dan sonra geçmiş üç sezonda Fenerbahçe'nin öyle boş bir transfer yaptığını hatırlamıyorum. Aykut Kocaman'dan önce bu takıma Maldonado ve Josico gibi oyuncular transfer edilip sezon sonu direk gönderilmişlerdi. Fenerbahçe'nin transferlerinde Aykut Kocaman'dan öncesi ve sonrası var. Bu yönden Aykut Kocaman'ı kutlamak gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Özgür Buzbaş ‏@OzgurBuzbas

Mehmet Topal'ın menajeri ile mesajlaştık az önce herhangi bir transfer söz konusu değil diye mesaj attı ...

https://twitter.com/OzgurBuzbas/stat...40120976420865

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şu an zaten sadece klüple anlaşılmış diye haber yapılıyor. Sıra Mehmet'te

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Anlaşma diye bir şey yok şu anda. Fenerbahçe indirim için uğraşıyormuş. 5 Milyon Euro'dan fazla olmazsa çok iyi olacak.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut hocanın stoper için ne düşündüğünü merak ediyorum ve de Emre konusu ne olacak ? stoper olarak Serdar Taşçı'yı ya da Beşiktaş'ta maaşını indirmezse Egemen'i alsak çok iyi olur aksi durumda Lugano tarzı bir yabancı stoper almamız gerekecek. bana kalırsa en önemli sorunumuz Emre.. adam kalmak istiyor , ama yanaşan yok. Aykut hoca bırakmaz Emre'yi inşallah.. tarafsız basınımız her yerde Emre'nin üzerine oynarken onu bırakmamalıyız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer Topal Türkiye'ye dönerse bence büyük ahmaklık etmiş olur. Kendi tuttuğum takımda da görmek isterim ama aklım almaz niye döndüğünü.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Emreye bazen hak veriyorum.Ancak kendisi öyle birisi ki bi gün üzülüyorum sonra başka bir tiple çıkıyor karşımıza şahsen en yakın olayı vereceğim örnek Zokoranın o tekmesinden sonra ben olsam bende ırkçı saldırı yapardım iyi ki yapmış önceki maçta dedim.

Ancak kendisi bana kalırsa hiç bir zaman gerçek bir profesyonel olamayacak, yazık çok iyi adam ancak hareketleri yüzünden kendisine bir kalıp oturtuldu ve orada sıkıştı kaldı.Emre oyunu ile bana istediğimi izletti ama kişilik olarak hiçbir zaman istenileni yansıtmadı sahaya,sinirden olsa gerek çünkü onun gibi çok çabuk sinirlenebiliyorum

Bide şöyle bişey var artık onun yaptıklarını sinirden öte kendisini öyle alıştırdığı için yaptığını düşünüyorum.Oyunu yüzünden kalabilir diyorum ama kişilik olarak çok sevdiğim söylenemez bazı durumlar hariç.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Eğer Topal Türkiye'ye dönerse bence büyük ahmaklık etmiş olur. Kendi tuttuğum takımda da görmek isterim ama aklım almaz niye döndüğünü.
    ispanya transfer alaninda konusmustuk topal"a teklifler varmis diye demekki biri fenerbahceymis ha bu arada su bilgiyi vereyim topal valenciada satis listesine konuldu ama kotu oynadigindan degil ispanya transfer alanindada solemistim valencia dahada kuculcek diye ekonomik olarak , o yuzden tum oyuncular su an satis listesinde soldado haric

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teklif-ler var ama. Ülkemizin durumu belli. Buraya gelmek yerine Avrupa'da kalmak kesinlikle daha mantıklı. Çok yetenekli olmasada bir çok takımda direk oynayabilecek sistem oyuncusu. Fanatik haberi gibi olacak ama eşinin çok büyük baskısı var deyolla İstanbul'da İstanbul diye
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    aynen katılıyorum herşeyi geçtim bu adam avrupada avrupa diye mızmızlanıp en son alıcaklarından vazgeçmişti

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Mehmet Topal' ın karısının isteği üzerine Türkiye' ye geldiği söyleniyor. Sanırım 7 Milyon Euro karşılığında transfer gerçekleşmiş.

Üzülerek söylüyorum ki Topal hayırlı olsun.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

topal gelirse eğer nokta atışı yapmış oluruz rahat bi 3 4 yıl oynar yanına rakibi ısıran oyuncu almalıyız

emreninde kalması gerekiyor biraz

----------topal--------

--emre-------copue------

benim gönlümdeki 3lü

Mesaj Yetkileri