1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ramires'i Gaal gelse bile ileri 4lü içinde saymaz. Onu ŞL maçlarına göre değerlendirmemek lazım. Kısıtlı tekniğe sahip sonuçta. Eğer Hazard'dan istediği verimi almak istiyorsa AMC sistemine geçer yeni hoca. Arkasında Ramires ve Meireles /Essien / Obi / Lampard. Solda Mata ilerde Torres, eğer Torres giderse Falcao. Sağ açık içinde hala transfer şart oğlu şart.

Chelsea'nin ŞL performansına göre değerlendirmemek lazım. Performansta ne kadar denilebilir o ayrı. Tamamen taktiksel Ivanovic'de giderse 2011 senesinin en formda defanslarından birini kaybetmiş olular. Luiz yerini asla dolduramaz.

İhtiyaçları sağ bek, sağ açık ve stoper.
    sturridge olabilir sağ da , ben torres in gönderilip başka bi forvet alıncağını düşünüyorum cavani olursa müthiş olur sturridge de ileri uçta oynayabilir sezon başında özellikle baya etkiliydi ama herşeye rağmen ben hazard mata torres(sturridge/transfer) üçlüsü olur diye tahmin ediyorum bide di matteo yu nie yolluyolar hala anlamadım adam bi kaç ayda dibe vurmuş bi takımı ilk defa şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı daha ne yapsın ?

bu arada şimdi aklıma geldi marko marini de almıştı chelsea
    Last edited by Facx : 29.Mayıs.2012 at 04:20

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri