Hamit, Melo, Chivu ilk aşamada gelmesini çok istediğim isimler. Özellikle Melo şart.
Hamit, Melo, Chivu ilk aşamada gelmesini çok istediğim isimler. Özellikle Melo şart.
Transferi unutun derim. Uefa sopası gösteriliyor, yalan bunlar, yalan söylüyorsun gibi modlara girdik ama Avrupa bizim gibi değildir.
Siz yönetici olsanız bu şartlarda transfer yapar mısınız? Hamitsiz ya da bir başka oyuncu olmadan da bu ligde başarılı olursun. Bu işler sonuca varmadan transferlerin çoğu olmaz.
Şuanda sadece Türkiye içinden transfer yapılacak bir ortam var dediğin gibi.Kolay kolay Avrupa'dan oyuncu getiremeyiz.
Galatasaray, normal sezon ve Süper Final'in ardından yayın gelirlerinde de ilk sırayı elde etmeyi başardı. Sarı-Kırmızılılar, toplam 71 milyon TL'yi kasasına koydu. Sezon boyunca büyük bir gelir elde eden sarı kırmızılı takımın transfere de 40 milyon euro ayıracağı iddia edildi.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx...-yyivQ.twitter
Başkanların, yöneticilerin, futbolcuların içeri de olduğu, takımların teker teker UEFA'dan ceza aldığı bir ülkeye ben olsam transfer olmak istemem.
Kaiserslautern'de forma giyen Olcay Şahan'ın önümüzdeki hafta Galatasaray'la sözleşme imzalaması bekleniyor (Radyospor)
Hamit altintop hayirli olsun diyelimmiki acaba marca"ya gore anlasmisiz. ve real madride bonservis bedeli odenmicek hamit yillik 3m euro alcak.
http://www.marca.com/2012/05/30/en/f...338365690.html
Last edited by byariff : 30.Mayıs.2012 at 15:39
Marca Real Madrid'e yakınlığından dolayı önemli bir kaynak, inşallah doğrudur haber. Geçen sene Selçuk, bu sene Hamit. Bu hamleler çok iyi.
Hamit bitti gibi artık.Hayırlı olsun.Önemli bir transfer.
Bonservissiz alınırsa dahada güzel olur.Sanırım sene sonu kupa bonusu gibi birşeyler konacakmış.Yıllık 3m euro dan daha az parayada getiremeyiz zaten.
10 numara transfer, 10.
Hayirli olsun cok iyi transfer Real Madrid takımında forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, Galatasaray ile anlaştığını doğruladı. LIGTV
Galatasaray'a hayırlı olsun.
Hele bir resmi sitemiz aciklasinErken sevinmemek gerekir..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Hayırlı olur inşallah...
Hamit gelirse 10 numara olur.Bir de bonservissiz gelirse tadından yenmez.Hamit gibi bir adamın da 3 milyon Euro alacak olması gayet normal.Umarım doğrudur haberler.
Böylece 3 mevkiye birden transfer yapmış olduk. Hayırlı olsun.
Hamit'te açıkladığına göre artık milli takım kampından sonra açıklanır transfer.Hamit'i, Galatasaray forması altında görmek isterdim hep.İnanıyorum bizde çok iyi işler yapacak.
R.Madrid 5 milyon Euro istiyormuş bonservis için.O sıkıntıymış diyor Ntvspor
Ayrıca Olcay Şahan da geldi deniliyor..
Çek Cumhuriyeti maçını hatırlarsınız. Hamit o maçın 2. yarısında sergilediği oyunu oynadığı zaman müthiş bir oyuncu diyebiliriz. O günden bu zamana kaç kere bu performansını gördük ona bakmak lazım.
Tabi birde maç sonu değerlendirmelerinde bizi kanser eder.![]()
Bende gördüm onunla ilgili bir şeyler. Kayserispor ve Bursaspor'un da istediği ama Galatasaray'da forma giymek istediğini söylemiş radyospor'a sanırım.
ayrica hamit real madrid kadrosunda su an gozukmuyor
http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...illa/Squad.htm
Anında sildin adamı sende ustaAltintop diye yazıyor işte Nuri'nin yanı, Mesut'un üstünde
![]()
Alla alla bi an gozlerim koreldi galiba goremedimde
edit : hamit"in profile tiklayinca açilmiyor ama![]()
Bende adamlar ne sistemli çalışıyor diyorum. Transferi olunca anında siteyi güncelliyorlar.![]()
Hamit bizde resmen yahudiğer oyuncuların profili açılırken Hamit açılmıyor kaldıki en güvenilir basınlar Hamit geldi diyor umarım bonservisiyle gelmiştir...
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
gir-çık bozdunuz demi profiliniBüyük bir problem çıkmazsa Galatasaray'da Hamit, için rahat olsun
![]()