Aynen yahu Nike felaket gidiyor Barça'dan sonra ManUbizim formalar inşAllah böyle olmaz
![]()
Aynen yahu Nike felaket gidiyor Barça'dan sonra ManUbizim formalar inşAllah böyle olmaz
![]()
Tribundergi : TRANSFER Eden Hazard, aylık €.500.000 maas ile 5 yil boyunca Chelsea'de.
Hazard, Manchester yerine Londra'yı tercih etmiş. Böylece, haftalardır gündemi meşgul eden olay da nihayet sonlandı.![]()
Chelsea hucumu icin iyi oldu bu.Bakalim bekleneni verebilecek mi?
http://forum.turksportal.net/vb/show...1&postcount=49
http://forum.turksportal.net/vb/show...3&postcount=50
http://forum.turksportal.net/vb/show...9&postcount=51
http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=52
http://forum.turksportal.net/vb/show...1&postcount=53
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=54
http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=57
Şu an avatar değiştirilmiyor ama sistem düzelince 3 ay ManU avatarı kullanacaksın Osmancığım![]()
Haftalik 170 bin sterlin alacakmis Hazard.Cok iyi para.
Sow'a laf ediyordu para için gitti diye para arttırmak için yapmadığı kalmadı. Chelsea için hayırlı olsun ne diyelim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bakalım Mata,Hazard ikilisinden hangisi kanatta oynayacak merak ediyorum açıkçası. Yalnız ileri dörtlü çok efsane olacak. Ramires,Mata,Hazard,Torres.
Ramires'i Gaal gelse bile ileri 4lü içinde saymaz. Onu ŞL maçlarına göre değerlendirmemek lazım. Kısıtlı tekniğe sahip sonuçta. Eğer Hazard'dan istediği verimi almak istiyorsa AMC sistemine geçer yeni hoca. Arkasında Ramires ve Meireles /Essien / Obi / Lampard. Solda Mata ilerde Torres, eğer Torres giderse Falcao. Sağ açık içinde hala transfer şart oğlu şart.
Chelsea'nin ŞL performansına göre değerlendirmemek lazım. Performansta ne kadar denilebilir o ayrı. Tamamen taktikselIvanovic'de giderse 2011 senesinin en formda defanslarından birini kaybetmiş olular. Luiz yerini asla dolduramaz.
İhtiyaçları sağ bek, sağ açık ve stoper.
eto'o bitmiş.
Eğer yapabiliyorsan ben kapanmaya karşı değilim ki adamlar bunu yapıyor yani hemde harika bir şekilde yapıyor
Bakınız : Bayern : 20 korner gol yok.
Chelsea 1 korner gol
Yapısı böyle ise takılsınlar böyle
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Tek maçlık düşünme Cenker, eğer aynı şekilde uçuk örnek olacak ama Swensea yada Stoke karşısına çıksalar büyük ihtimal hezimet yaşayabilirler. Çünkü bu tarz takımlar kapanmayı EPL'de en iyi yapanlar. Nabza göre şerbet vermek en makulü.
Bende kapalı futbolu, dar alanda geçen mücadeleyi severim hatta futbolda en sevdiğim sistemdir ama Chelsea'nin bunu uygulaması çok abes kaçar.
eto'o bitmiş.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
sturridge olabilir sağ da , ben torres in gönderilip başka bi forvet alıncağını düşünüyorum cavani olursa müthiş olur sturridge de ileri uçta oynayabilir sezon başında özellikle baya etkiliydi ama herşeye rağmen ben hazard mata torres(sturridge/transfer) üçlüsü olur diye tahmin ediyorum bide di matteo yu nie yolluyolar hala anlamadım adam bi kaç ayda dibe vurmuş bi takımı ilk defa şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı daha ne yapsın ?
bu arada şimdi aklıma geldi marko marini de almıştı chelsea
Last edited by Facx : 29.Mayıs.2012 at 04:20
Savunması ve hucumdaki katkısı muazzam olan bir oyuncu Ivanovic'i başka bir takıma kaptıracaklarını sanmıyorum. Kaldı ki dünya futbolunda sağ bek kıtlığı yaşanıyorken böylesine üst düzey bir oyuncuyu kaybetmeleri çok kötü olur. Bosingwa ve Luiz'in ayarı yok ikisi de Ivanovic'in eksikliğini gideremez.
Bu sezon alınan iki kupa yanıltmasın. Chelsea'nin kadroda büyük değişikliler yapacağını düşünüyorum. Kaç sezondur aynı kadroyla yola devam ediyorlar ve son 3,4 sezondur çok fazla transferde yapmadılar. Milan 2007 yılında Chelsea'nin bu sezon ki başarısının benzerini Şampiyonlar ligini kazanarak yaşamıştı. Ertesi sezon o takım birden çöküşe geçmişti. Gerek oyuncuların başarıya dok olması ve ilerlemiş yaşları aynısını Chelsea'de yaşamak istemiyorsa yeni bir yapılanmaya gidilmeli. Asıl merak konusu Di Matteo'nun takımda kalıp kalmayacağı. Chelsea defansif bir yaklaşım ile Şampiyonlar ligini kazanmış olabilir ama Chelsea gibi bir takıma gelecek sezonlarda bu anlayış yakışmaz.
eden hazard 40 milyon euro... vay babam vay... hak ediyor bence.
Hulk > Chelsea 45 milyon euro
Güzel kadro kuruyor Chelsea![]()
Eden Hazard - Mata - Hulk
Beni onlerine koy en az 10 gol atarim![]()
Onlerinde Torres olacak ve cok fena olacak.
Portoda bi Hulk daha bulur kendine 2 yil sonra onuda satar imreniyorum bu Portekiz takimlarina.
Benfica'dan Gaitani kim alacak onu cok merak ediyorum.
Devre arasına kadar kalacak diye tahmin ediyorum.
eto'o bitmiş.
Birde bu Tottenham Damiao ile ilgileniyor deniliyordu ne oldu o adamin transferi bilen var mi ?
hulk olayı kesinmi ? internacional damiao için 30 m euro istiyo diye biliyodum da bi gelişme görmedim hiç
Doumbia ile görüşüyormuş Arsenal..
Fulhamlı Dembeleyi de City ve Chelsea istiyormuş![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Doumbia İngiltere'de akar, akar.Arsenal'e gitmesini isterim açıkçası.Hem rakiplerinin transferlerine karşılık iyi bir isim hemde oyun tarzı olarak en çok Arsenal'e yakışan bir oyuncu.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Persie'yi City'de istiyormuş Goal'de okumuştum sanırım.
Kagawa United"e Transfer Olmus ;
Kırmızı Şeytanlar B.Dortmund'a 16 milyon Sterlin civarında bir para ödeyecekmiş
http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...-transfer.aspx
Elin adamları bedelsiz aldıkları oyuncuları veya 300 bin 500 bine aldıkları oyuncuları 25-40-45 m euro gibi rakamlara satıyorlar,bizde anca fm de alıyoruz o zevki,neden bizimkiler yapameyooooooooooooo
En son Lille örneği var Gervinho-Sow-Hazard 3 lüsü 12+10+40> 62 m euro sadece Gervinhoya 6 m euro bonservis ödemişler geri kalan beleş oh olay budur valla helal.
Gelelim Kagawaya çok beğendiğim bir adam ha bunuda 350 bine almış Dortmundçok iyi işler yapacaktır şeytanlarda.
Daum Hazarda b sınıfı diyordu adama 40 m euro verdiler demekki neymiş Daum oyuncudan anlamıyormuşHazard-Hulk-Torres çok süper 3 lü olurlar
hulkudamı altı abramoviç