1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Yeni gazete; AMK

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

@Walter Sakana

Abi, ismini bilmiyorum, kusura bakma. Konuda gazetenin ismini eleştiren sanırım bir tek ben varım ve o yorum da benim mesajın üstüne geldi. O yüzden böyle bir tepki verdim, yorumun benle ilgisi olduğunu düşünerek. Alınganlık, hassaslık gösterdim belki de. Kusura bakmayın.

@europeanconquer

Benim mesajımın üstüne yazdığın için ben yanlış anladım. O halde, özür dilerim senden eğer gerçekten bana ithafen yazmadığını söylüyorsan.

Unutalım, gitsin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    @europeanconquer

Benim mesajımın üstüne yazdığın için ben yanlış anladım. O halde, özür dilerim senden eğer gerçekten bana ithafen yazmadığını söylüyorsan.

Unutalım, gitsin.
    Yukarıda dediğin gibi abi benim insanların düşüncelerini yargılamam haddime değil zaten öyle bir şey de yapmadım sadece toplum olarak özelliğimizi söyledim.Genelleme yaptım yani.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    @Walter Sakana

Abi, ismini bilmiyorum, kusura bakma. Konuda gazetenin ismini eleştiren sanırım bir tek ben varım ve o yorum da benim mesajın üstüne geldi. O yüzden böyle bir tepki verdim, yorumun benle ilgisi olduğunu düşünerek. Alınganlık, hassaslık gösterdim belki de. Kusura bakmayın.
    Estağfurullah kusura bakacak bir şey yok kardeşim, yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim ve düzeldiği için de sevindim, tşk ederim anlayışın için.

Mesaj Yetkileri