Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Forumda bazı kişiler kendilerini mahalle abisi falan sanıyor sanırım. Hitap tarzları gerçekten hoş değil. Utanmasalar direk hakaret edecek, benim dediğime gelmezseniz sizi çıkışta döverim diyecekler. Yıl olmuş 2012 hala bu tip insanların olduğunu görmek gerçekten üzücü.
Football is simple,but Football Manager is not
12.sınıfa gidip sınıfta kalma korkusu yaşayan bir ben varım sanırım. Bu kadar lanet bir okul yok ya. Okulda 5.senem. Hani ortalamam 38 tamam bırakırsın geçirmessin ama az insanın halinden anlayın be kardeşim. Dersten zayıf alsakta sene boyunca bir saygısızlığımız bir problemimiz olmayan hocalar bırakıyor, sene boyunca küfür ettiğim gaddar öğretmen 70-70 veriyor beni geçiriyor.
4 tane zayıfım var. 16 ve 23 Haziran'da üniversite sınavına giricem. 17-18-19-20 sindede bütler var. Şaka gibi. Üniversiteyi kenara koydum okulu geçmenin derdine düştüm. Son sene bu kadar uğraştırılmanın anlamı yok.
Hocalarla konuşmayı denedim dün. Hiç birisi yanaşmadı.
Hayır yani bütün bunlar yazın yapılacak sınavlardan para almak için mi ? Sınav başı 5 lira alıyorlar. 4 sınava giricem. 20 değil 100 lira vereyim ama artık salın beni. Yetti yani. Son sene kimseyi bırakmazlar en kötü bütünlemede geçirirler diyorlarda arkadaş kimseye güvenim yok benim. Helede konu bizim okulsa1 ay önce işte bizim okuldan hocayı dövdüler. Çok yanlış adamı dövdüler. O adamdan önce dayak yemeyi hak eden eğitimciler malesef var.
12.sınıfta kalan ben görmedim buralarda. Hani çok serseri bir tip olursun problem adam olursun hocalarla aran olmaz bırakırlar ama normal bir öğrenciyi bıraktıklarını görmedim. Keza 12.sınıfların büyük çoğunluğu benim gibi. Ve genelindede aynı dersler. Artık yazın gene okula git gel yapacağız.
Ciddi anlamda bu yüzden kaybediyorum ben sanırım. İnsan gibi duruyoruz yani ne yapmamız lazım şu okuldan mezun olmak için.
Tamam zamanında adam gibi not alsaydın geçseydin diyebilirsiniz. Tamam da o geçti bitti. Artık içine düştüğüm durumdan nasıl çıkabilirim onu düşünmem lazım. Evdekilere bunu anlatamıyorum. Yok efendim zamanında çalışsaydın etseydin. Ya tamam da o geçti artık. Birde üni sınalarının stresi vardı ilk başlarda. Ona kasalım derken falan işte gitti öyle dersler, okulu boşladık.
Hocalarında sevimsiz tavırları bütlere kalmamıza neden oldu. Yani gülüyorum sadece ya. Ben üniversite sınavına kenara koydum artık. Sınıfı geçemiyorum daha.
Bu Axe kızları harbi harbi Barcelona gibi pas yapıyormuş yahuBizim kalaslarda nasıl kasıyor gol atmak için len yavaş kibar olun biraz hele golün pasını veren eleman nasıl kaptırmış kendini
http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=321153
Açma germe kısmı daha iyi bence.
9 Haziran'da yeni bir spor gazetesi çıkıyor.
Adı "Açık Mert Korkusuz Spor Gazetesi" başta şaka zannettim ama gazeteciler ciddi ciddi bunun çıkacağını dile getiriyor. Ben gazete adının açılımını yazdım mevcut haliyle komik, bir o kadarda düşük olan edep seviyemizi yerlere çekeceği kesin.
...
Gerçekten takipçisi olacağım. Okunacak gazete.![]()
Fotomaça para vereceğimize buna verelim.
Last edited by di canio : 02.Haziran.2012 at 22:28 Reason: Kural 6
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Axe kızlarının maçının tamamı yok mu ya
Bu arada FEDA t-shirt'ü siparişini verdim Kartal Yuvası'ndan bakalım ne zamana gelicek.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
işten yeni geldim , çok yoruldum ya bu kocaeli fuarı beni çok yoruyor arkadaş
yorumsuz...Çirkin Erkek Seviyorum
Ivana Sert: Ben fizikte değilim. Güzel erkek değil aksine daha çirkin seviyorum. Brad Pitt'i hiç beğenmem mesela.
-İyi bir ilişki için kadınlara tavsiyeniz var mı?
Ivana Sert: Dırdır yapmayı bıraksınlar. Birinin beynini yediğinde artık seksi değilsin. Kesinlikle... Kadın biraz kedi gibi olmalı. Birşey istiyorsan direkt söyleme, biraz oyna. Erkek seni seviyorsa yapar. Bir de erkeğin kalbine giden yol mideden geçiyor. Ben kocamla tanıştığımızda her gün yemek yapardım ona. O da çok sevdi bu durumu, belki de o yüzden aşık oldu.
Araştırma bölümüde kapanmış. Site asıl amacını kaybetme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Sadece arşive kaldırılmış FM 12 ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İzmir fena, her gün yağmur yağıyor, yaz geldi bu ne böyle yahu? Gerçi böylesi iyi, sıcak olacağına yaz boyu böyle olsun, bana uyar.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Selamun Aleyküm uşaklar.
aleyküm selam eski dost..
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Eski dost olur mu be olum (: Napıyosun kardeşim (:
"Totti fırlatı kalbimi, Messi üstünü çiğnedi, Cazorla geçer dedi. Lassana Diarra"
twitter'da gördüm, sandalyeden düşüyordum![]()
Ohoo sen yenisin galiba![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved