Sayfa 610 / 896 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
18,271 ile 18,300 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    Topal ve Egemen gelmiycek diyor , kaç yabancıyla oynayacağız acaba sahada merak ediyorum.
    Volkan
    GG-Bekir(Serdar)-Yobo-HasanAli
    Cristian - Diarra - Salih
    Kuyt - Sow - Stoch

Gibi bir şey olabilir.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fenerbahçeli arkadaşlarım beni yanlış anlamasınlar ama her sezon başlamadan önce transfer dönemlerinde Alex'siz kadro kuruyor çoğunluk. Sezon ortalarına görüyoruz ki Alex'siz yürümüyor. Benim görüşüme göre siz dizilişi değiştirin, Alex'i de yazın bi kenara.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Fenerbahçeli arkadaşlarım beni yanlış anlamasınlar ama her sezon başlamadan önce transfer dönemlerinde Alex'siz kadro kuruyor çoğunluk. Sezon ortalarına görüyoruz ki Alex'siz yürümüyor. Benim görüşüme göre siz dizilişi değiştirin, Alex'i de yazın bi kenara.
    Bir zaman sonra mecbur Alex olmayacak, ya bu sezon ya önümüzdeki sezon. Adam kaç yaşına geldi. Kadro kurarken de ona göre düşünmek gayet normal

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bir zaman sonra mecbur Alex olmayacak, ya bu sezon ya önümüzdeki sezon. Adam kaç yaşına geldi. Kadro kurarken de ona göre düşünmek gayet normal
    Bu mesajı şunun için yazdım.. Geçen sezonun sonunda da transfer dönemi açıldığında hemen başladı Alex'siz kadrolar. Ama gerçekçi olmak lazım ki bu sezon Alex olmasa Fener 60 puanı anca görürdü. Bakıyorum bu sezon başlamadan yine aynı Alex'siz senaryolar.. İşte diyorum ki Alex'siz kadrolara benim kafamda pek yer yok, geçen sezon denedi Aykut Hoca, olmadı gördünüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

alekssiz sançez bile var alexsiz femer mi olmayacak

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    alekssiz sançez bile var alexsiz femer mi olmayacak
    İnan abi ilk bakışta kapasitem yetmedi espriyi anlamaya

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Alexis femer'i isim sandımya la ben. Meğer Fenermiş o

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Arkadaş Alex'i niye kimse kadroya koymuyor ? Emin olun bu senede Alex 11de olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex gibi adam varken 11'e yazılması gereken ilk oyuncu olur.Ölüsü en az 10 gol atar bu ligde.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Alex'siz kadroya yavaş yavaş alışmamız lazım.Aykut hoca bunun hazırlığını yapıyor.Büyük ihtimalle bu sene son senesi.Kadro derinliği oluşturulacak takımda ve Alex'te zaman zaman oynayacak veya yedek kalacak.Ama Alex'i kimseyle tartışmam.Gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ve Fenerbahçe'de ve onun yerini kolay kolay kimse dolduramaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Barış ORUÇ ‏@baris_oruc
    Arkadaslar M.Topal'ın ''ben Turkıye'de gs den baska hıcbır klupte oynamam''acıklamasından sonra bu transferden vazgecılmısdır.
    Mehmet Topal'ı efendi kişiliğden dolayı sevmeyen Galatasaray'lı yoktur.Fenerbahçe'ye gidecek haberlerini görünce biraz üzüldük açıkcası.Barış Oruç'un güvenirliği nedir bilmiyorum ancak eğer Mehmet Topal böyle bir açıklama yapmışsa helal olsun derim.Bakalım zaman neler göstericek.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Barış Oruç , Kuyt ve Sow'u herkesden önce söyleyen biriydi ve bugun Diarra için İspanya'ya gidilcek dedi ayrıca Hasan Ali ile anlaşıldığını kamp dönüşü imza atılcağını söyledi.

Ayrıca Alex tabiki olucaktır ancak yaşı 35 oldu ve her maç ilk 11 başlaması zor olucaktır. 4-2-3-1 oynarsak Alex oynar Kuyt'ta tam bir sağ kanat oynar ancak orta sahayı toplayacak 2 isim çok önemli olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

"ben türkiyede ****'dan başka takımda oynamam" giderken taraftarn gazını almak için söylenen sözdür yıllardır şartlar olgunlaşınca her futbolcu her yerde oynar

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

mehmet topuzu ne çabuk sildiniz be

Volkan-GG-Ziegler-Bekir-transfer-Cris-Topuz-transfer-Stoch-Kuyt-Sow

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma “Fenerbahçe erkek gibi transfer yapıyor. Galatasaray, futbolcularımızı ayartıp ucuza kapatmak istiyor”

Hasan Ali kesin bana kalırsa. ama transferden çok Aziz Başkanı almalıyız, transferler o kadar heyecanlandırmıyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yalnız Kuyt'ı izlemek için sabırsızlanacağım hiç aklıma gelmezdi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Yalnız Kuyt'ı izlemek için sabırsızlanacağım hiç aklıma gelmezdi
    aynen katılıyorum sanki 3 yıl içinde taraftarın bir numarası olucak gibi bi his var içimde

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

En son Roberto Carlos geldiğinde bu kadar heyecanlandığımı biliyorum Bir de Kuyt

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kuyt ile galatasarayin adi gecmiyor muydu bi kac hafta once. ben fenere gelince cok sasirdim. bu transferi gs den bekliyordum acikcasi. surpriz oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma “Fenerbahçe erkek gibi transfer yapıyor. Galatasaray, futbolcularımızı ayartıp ucuza kapatmak istiyor”

Hasan Ali kesin bana kalırsa. ama transferden çok Aziz Başkanı almalıyız, transferler o kadar heyecanlandırmıyor.
    Sebebi ne olursa olsun gereksiz bir söylem olmuş. Eğer ortada bir hukuksuzluk varsa ve söylediği gibi bir ayartma mevcutsa git Fifa'ya şikayet et, doğruysa Galatasaray cezasını alır bir daha böyle bir şey yapmaz. Sözle olacak şey değil bunlar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post

Dogru.topuz gibi hicbir ozelligi 10 uzerinden 8 olmayan bi adama 9 mn verince erkek gibi transfer yapmis oluyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Dogru.topuz gibi hicbir ozelligi 10 uzerinden 8 olmayan bi adama 9 mn verince erkek gibi transfer yapmis oluyorsun.
    Cuk etmiş.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İsterse 10 üzerinden 1 olsun 9 yerine 19mn versin bu yanlış bi davranış değildir. Yani tabirle erkekçedir parayı verip alırsın oyuncuyu ayartmazsın.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    İsterse 10 üzerinden 1 olsun 9 yerine 19mn versin bu yanlış bi davranış değildir. Yani tabirle erkekçedir parayı verip alırsın oyuncuyu ayartmazsın.
    Cuk etmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Süleyman Hurma haklıdır değildir onu değerlendirmiyorum da kendisinin anlatmak istediği ile aşağıda ki yorumun alakası yok.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Cuk etmiş.
    çatur çutur ses gelmiş bence

oyuncuları ayartıp maçından önce transfer haberlerini ayyuka çıkarttırmak çok erkekçe mi olur? yapsana hadi valencia'ya,atletico'ya.
    nedense yurt dışında bu pislikleri yapamayınca bazı kulüpler ellerinden teker teker oyuncuları alıyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hay Allahim ne cat cut muhabbeti dondu be.bi sey yazdik yorumlar cat cut catir cutur tovbe yarabbim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayırdır gardaş fbnin muhasebecisi mi oldun ister 9 veririz ister 99 para bizim değil mi
    ya fb taraftarına da diyorum herkes bıraksın takımının muhasebeciliğini tutmayı hatta karşı takımın muhasebeciliğini de tutmayı ben taraftarım arkadaş oyuna bakarım formamı alırım... kaça gitmiş gelmiş beni ilgilendirmez...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Parayı vermek ne zamandan beri ayartmak oluyor ?

Mesaj Yetkileri