1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Genç Oyuncuları Geliştirme Rehberi

Hybrid View

ben hiç koçlara bakmadım açıkçası mesela bizim koçlardan birisi bi oyuncu tavsiye etti 16 yaşında aldım adamı takıma yaşına göre fiziksel özellikler fena değildi bende yüzde %70-75 civarı teknik taktik özelliklerine abandım antreman programında güç ve aerobiğide çeyreğe kadar getirttim sizce doğrumudur yaptığım ?

bu arada oyuncu bu programdan memnun

Quote Originally Posted by GALATAS4R4Y View Post
    ben hiç koçlara bakmadım açıkçası mesela bizim koçlardan birisi bi oyuncu tavsiye etti 16 yaşında aldım adamı takıma yaşına göre fiziksel özellikler fena değildi bende yüzde %70-75 civarı teknik taktik özelliklerine abandım antreman programında güç ve aerobiğide çeyreğe kadar getirttim sizce doğrumudur yaptığım ?

bu arada oyuncu bu programdan memnun
    taktiği %100 yap bence elini korkak alıştırma işin aslı mental özelliklerin neredeyse hepsini taktik antrenmanı geliştiriyor, teknik ve fiziksel özelliklerinden menunsanız futbolcunun taktik antrenmanı yaptırarak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. tabi PA - CA farkı da olmalı yoksa oyuncu kendini geliştirmek yerine fiziksel özelliklerinden ödün verip mental özelliklerini artırabilir, dikkat etmek lazım 16 yaşında olduğu için sıkıntı yok haliyle.

Mesaj Yetkileri